Charakteristika vzťahu CUCKOLD

26.2.2014 19:16 · 21 256 просмотров gang-bang

Čo je to „cuckold pár“?

Tradičný význam cuckolda - paroháča je manžel, ktorého manželka je fyzicky neverná, väčšinou bez toho aby o tom vedel. Ale v poslednej dobe sa význam slova zmenil na sexuálny fetiš, pri ktorom manžel vedome dovolí partnerke, aby mala sexuálny styk s inými mužmi. Obaja partneri z toho majú potešenie a často sa to označuje ako „cuckold lifestyle“ (životný štýl cuckold)

Prečo označenie bull (býk)

Ženin milenec, zvolený aby prevzal sexuálnu rolu manžela, sa často označuje ako „bull“, čím sa zdôrazňuje jeho nadradená sexuálna moc. Mnohí tento výraz nemajú radi a používajú skôr označenie „milenec“, „priateľ“, alebo "domáci priateľ“.

Je to v zásade trojka MŽM?

Áno, ale s dôležitými odlišnosťami, pretože normálne môže mať domáci priateľ rovnocennú, alebo podriadenú rolu oproti manželovi, ale v cuckold vzťahu manžel prevezme podriadenú rolu. Niekedy až do tej miery že sa do sexu nemusí vôbec zapájať, pokiaľ k tomu nie je vyzvaný.

Akú veľkú úlohu zohráva poníženie manžela?

Takú, pre akú sa rozhodnete, ale predpokladá sa, že manžel neposkytuje manželke sex, ktorý ona chce. Preferuje milenca pred manželom a často ho necháva sledovať, ako sa jej dostáva sex, po ktorom ona túži. Niektoré páry dovedú poníženie manžela do extrému a je to pre nich základ celého životného štýlu cuckold. Iní vnímajú manžela ako "osvieteného" za to, že nesebecky dovolí manželke vychutnávať rozkoš od kvalitnejšieho milenca.

Ako sa manžel zapája do diania?

Niektoré páry považujú neúčasť manžela za základný prvok, možno až do tej miery že nesmie byť v rovnakej miestnosti. Zvyčajne manžel ticho sleduje a aktívne sa zapojí iba ak je vyzvaný manželkou (nie milencom). Môj manžel zvykne onanovať, čo považujem za nesmierne vzrušujúce. Niektoré manželky nedovolia svojim manželom ani toto uvoľnenie!

Zvyčajne manžel odvodzuje svoje potešenie z manželkinej rozkoše. Populárne je aj fotografovanie na pamiatku. Niektoré páry (vrátane nás) si robí domáce video!

Akí muži sa stanú bullmi - milencami?

Väčšinou to sú dobre vybavení, kvalitní a skúsení milenci s dominantnou stopou. V našom prípade žena obľubuje veľmi mladých vyšportovaných mužov. Poznáme páry, ktoré sa stretávajú iba s mužmi v ich veku ale tiež pár dvadsiatnikov, ktorý uprednostňuje mužov okolo 50-tky. Podľa nás, vhodný muž by mal mať predovšetkým základné pochopenie pre cuckold vzťah. To je najdôležitejšie.

Takýchto mužov vzrušuje situácia, keď ukájajú náročnú manželku pred nedostatočným manželom.

Zahrňuje to viacerých partnerov?

Áno, môže.

Ako si hľadáte vhodných mužov?

Registrácia na vhodných swinger, alebo kontaktných stránkach je najlepšia cesta. Nie je jednoduché zblížiť sa so známymi a pozvať ich na sex. Napriek tomu sme sa zoznámili s mužom spoločensky a pokročili sme do spálne. Stretávali sme sa asi 8 mesiacov. Veľká časť môjho potešenia pochádza z trávenia veľa času a úsilia pri výbere môjho milenca.

Potom to má žena má pravdepodobne úplne pod kontrolou?

Áno, je kľúčovým prvkom cuckold, že žena je dominantná. Ja rozhodujem čo budeme pri stretnutí robiť. Mám veľmi jasnú predstavu aj o tom, čo môjho manžela teší vidieť ma robiť, pozície a pod. a snažím sa urobiť to pre neho tak príjemné, ako len môžem.

Je pre ženu vzrušujúce byť sledovaná manželom

V mojom prípade veľmi! Často sa stretávam s milencami osamote, ale tie stretnutia nikdy nie sú tak vzrušujúce, ako keď sa delím zážitok s mojim manželom.

Je pre manžela vzrušujúce, pozorovať svoju manželku?

Pre mnohých mužov je sledovanie manželky, ktorá má sex, tou najvyššou formou vzrušenia. Iní sú viac vzrušení z púheho vedomia, že ona je s milencom a nevedia, čo presne dvojica robí.

Má počas akcie manžel sex so svojou manželkou?

Pre veľa cuckold párov je to absolútne tabu. U nás, aj keď je úplne jasné, že manžel by o to nikdy nepožiadal, ja občas cítim potrebu mať manželov penis v sebe, aby ma dokončil. Obidvaja pokladáme za uspokojivejšie (z pohľadu cuckoldingu), ak sa nezapojí, ale občas sa necháme uniesť!

A čo neskôr?

Áno, vždy sa o stretnutí zhovárame do detailov neskôr, keď sme už sami. Čo bolo dobré, čo menej.

Aké problémy sa vyskytujú, keď stretnete nového muža?

Prvé stretnutie s novým mužom je vždy stresujúce a nevedie k dobrému sexu. Tak to je s nami všetkými. Muži často nedokážu dosiahnuť erekciu s novou partnerkou a určite tomu nepomôže, keď je manžel v tej istej miestnosti! Všeobecne sú sympatie a trpezlivosť najlepší liek... a poslať manžela uvariť kávu!

Na čo pozeráš, keď si vyberáš mužov?

Treba povedať, že veľký penis je jednoznačne výhodou, ale treba brať do úvahy aj iné veci. Napríklad najväčší penis, ktorý som mala mal 25cm a najmenší iba 12,5cm (a aj on bol úžasný!). Príjemné, nenútené spôsoby a pekná postava sú tiež dôležité, rovnako ako je chápanie cuckold vzťahu.

Takže dáma si vyberá mužov?

Áno, ja mám posledné slovo, koniec koncov, je to moja vagina! Ale čo je podstatné, základným princípom cuckold vzťahu je dominantná sexualita ženy a preto by si mala vyberať milencov sama.

Aká je charakteristika „typického“ cuckold páru?

Podľa našej skúsenosti má väčšinou bohatý erotický život, doma nemá deti, vek okolo štyridsiatky a viac. Je časté, že manžel je o niekoľko rokov starší, ako jeho atraktívna partnerka a má priemerný, alebo menší penis. Bez toho, aby o tom hovorili, manželka má často oveľa väčší sex-drive ako jej partner.