K těm sračkám

23.11.2015 12:28 · 628 просмотров Megana

Jako koment by to bylo moc dlouhé.....

Začnu od mého počátku tady.

Tyto stránky pro mě byli útěkem z reality, která v té době byla vlastně jedna velká SRAČKA, ze které se zdálo, že není úniku. Tady to bylo vše tak jednoduché, tak černobílé, tak virtuální. Můžu být čím chci a jaká chci. Chci šukat, nechci šukat, chce on šukat, nebo nechce, chce mě nebo jinou. Prostě únik se SRAČEK, těch reálných.

Jak šel čas něco se změnilo, nejen v mém životě, ale i zde. Začala mi tato komunita být blízká, začala jsem poznávat ostatní...virtuálně, že i oni mají své radosti a starosti. Chodí si sem stěžovat, svěřovat, dělit se o radost, popovídat, prostě si třeba jen sdělit dnešní křivdu či radůstku.

Tady bylo jedno zda je člověk popelář, doktor či jaderný fyzik, holka z maštale nebo manažerka.

Pak jsem začala pracovat ve SRAČKÁCH, naštěstí jen zvířecích. Ale tady to nikdo neřešil, nevěděl pokud já sama sem nechtěla vykřičet to do světa. Když denně pracujete dost těžce fyzicky rádi si pak sednete do tepla a přečtete něco krásného co Vám pohladí duši, nebo třeba i rozesměje. I na dálku rozumíte trápením a třeba alespoň slovem chcete pomoci a povzbudit.

Asi se kolem mě proběhlo štěstí, štěstí na lidi odsud co jsem měla možnost osobně poznat. Možná to bude i tím, že v životě jako takovém sem šťastná, opravdu nevím. Maminka mi vždy říkala chovej se k lidem tak jak chceš aby se chovali oni k tobě. Přítel si to zjednodušil a říká " Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno". Snažím se obojím řídit. Zažila sem si v životě opravdu spoustu zla, hnusu a SRAČEK. Nechci to tak už mít.

Nechápu proč se k sobě máme takovou potřebu chovat hnusně, myšleno celkově, všude....Celková situace ve společnosti, v naší zemi, Evropě, ve světe.....
Proč když ze všech médií na nás vykukují ty hrůzy, proč nechceme třeba tady zachovat ten pomyslný ostrov pohody. Sex a erotika je přeci zábava. Proč se nepokusit? Povznést se na některé věci? Proč se rozčilovat, není lepší podívat se dopředu a přejít to? Proč někoho urážet? Vědomě se snažit ubližovat?

Chci se sem stále vracet a bavit se...... a zažívat tu pohodičku co dřív.

Nebo snad máme potřebu toho zla? Přenést si jí z toho venkovního světa domů? I tudy????