Vykouřenej odpad

23.11.2015 16:51 · 1 261 просмотр Megana

Žije se nám krásně v tom našem domečku.

Až nedávno se mi začalo zdát, že nám špatně odtéká odpad. Svěřila jsem se tomu svýmu chlapovi a on přitakal, že mu taky přijde, že záchod odtéká pomalu. No možná je to někde přicpaný, necháme to být a uvidíme časem jestli se to zlepší nebo ne. Uběhlo pár dní a odpad stále odtékal pomalu, ale přestalo nás to trápit.

Ovšem pak šel chlap do sklepa pro nějaké krámy a vrátil se z hrůzou v očích. Ve sklepě v místě kde odpad opouští dům to "kapalo". No kapalo je slabé slovo, na podlaze stálo deset čísel sraček. On měl v té místnosti uskladněné dveře, aby byli prý v suchu :-)))

A že to prý zamázne nějakým tmelem a přetěsní. To bude v pohodě. Tvrdila sem, že je to přicpané a nepomůže to, že je třeba povolat chlapa s velkým dlouhým pérem, aby to prošťouch.... Ale, že maluju čerta na zeď a přetěsnění stačí :-(

Nestačilo. Den poté, myslím, že to bylo úterý souhlasil s mojí myšlenkou na sehnání chlapa s velkým pérem :-( Odpoledne jsme na to samozřejmě zapomněli.

Přišli jsme z práce a dostala jsem nabídku na umytí a oholení. No neberte to :-))) Ale protože byl sám jako prase, říkal, že se nejdříve omyje sám, aby mě spíš neumazal. Natěšená sem mu chtěla asistovat, jenže člověk míní a příroda mění :-) Seděli jsme oba na okraji vany a omývali si nohy a pindali. Voda dopadala postupně víš a oba jsme se svlékli. Nakonec jsem ho začala mydlit a pak i oplachovat. Hladit. Laskat. Vzrušovat. Zaklekla jsem před něj a zlehka mu olízla žalud. Bože jak mi tenhle chlap chutná. Vzala sem ho celého ho do pusy. Přisála se. Kouřila to jeho skvělý péro a odměnou mi byl jeho výraz, vzdechy a ruka, která mě držela za vlasy a diktovala tempo. Trvalo to neuvěřitelně dlouho, byla to krása. V jedné chvíli jsem si všimla nebezpečně stoupající vody a vypla kohoutek. Chlapovi už se třásli nohy a zadržel mě. Počkej...chci tě vošukat. Koukám na něj nahoru a tetelím se blahem. Jen si tě před tím opravdu umeju, zasmál se :-).

Musel si sednout, ale ouha. Vana je i bez něj plná vody a ve chvíli kdy dosedne, začne voda přetékat vrchem. Vytáhni špunt. Promtně vytahuju špunt a čekám. Moc to neodtéká :-(

Najednou se začnou ozývat šílené zvuky ze záchodu, který je o kousek níž. Bubblá to naprosto šíleně, kouknem na sebe a napadne nás to stejné, přetéká nám hajzl.....ježíši. Oba čekáme. Pak se začnou ozývat stejné zvuky i z umyvadla a ten smrad. No bože to bude pohroma :-(

A pak se to stalo...."vyvalili se vlny zdola" to je zas jiná pohádka. Prostě se udělal velkej vír ve vaně a vše najednou odteklo.

Záchod byl suchý, ve sklepě nic nekapalo a my si mohli v klidu zašukat :-)))

Prostě vykouřenej odpad.....