Vážená slečno, dívko, dámo

25.8.2017 15:57 · 648 просмотров BDSM_martim

Vážená slečno, dívko, ženo, dámo,

rád bych Vám, nepokrytě bez vedlejších úmyslů vyjádřil, že jste hezká a máte hezké fotky. Ano píši právě Vám, která ty fotky máte.
Nechci nikoho soudit, ani řešit, jen konstatovat, že tady v těch místech vídávám nejen Vás, ale i spoustu jiných hezkých žen. Ať už mladších, či starších, každá má svým způsobem něco do sebe.

Ovšem účelem mého dopisu je si poněkud postesknout. Ne nad Vámi, spíše nad celkovým klimatem a situací tady.
I když Vám v sebe lepší víře, i když Vám v sebevětší úctě a slušnosti, vyjádřím že jste hezká, že to myslím smrtelně vážně, mám pochyby nad tím že to vůbec bude mít nějakou cenu.
Buď Vám chodí takové spousty vzkazů, že si to nepřečtete.
Nebo zanikne v té spoustě vzkazů a ztratí tu vážnost a váhu.A vy mne jen zařadíte, k těm slušnějším otravům, nadržencům a idiotům.
Ne nedělám si srandu, myslím to smrtelně vážně.
A proto je také zbytečné, abych Vám jakkoliv psal soukromě a už vůbec nevidím reálné zvát Vás na rande.
V profilu jistě máte, že muže nehledáte, nebo že nehledáte nic a jste tu jen proto aby jste se ukazovala, anebo řešila malichernosti na blozích apod.
Ne dokonalý jistě nejsem a princ z pohádky také ne, ale jsem mezi slepými ten jednooký. Ten co se Vám nelíbí, co Vás nezaujal, ale jehož ryzost a upřímnost předčí mnohé jiné. Ale to Vy neoceníte, protože se k tomu ani nedostanete.
A tak zůstaneme každý uzavřen ve svém světě.