Myslím to úpřímě

2.12.2017 05:09 · 1 073 просмотра BDSM_martim

anebo seznamovací inzerát

Přiznejme si, že když čteš tyto řádky, jsi pravděpodobně osamělá.
Nejdříve bych měl objasnit, proč hledám tady.
Je mi jasné že buď hledáš něco vážnějšího, dlouhodobějšího a v tom případě preferuješ někoho seriózního. Anebo hledáš rychlovku a v tom případě hledáš pana dokonalého. Nu protože dokonalý nejsem a ženské nestřídám, kloním se taktéž k té první variantě.
A proč hledám tady ? Myslím, že je to celkem paradox, ale když napíšu na klasickou seznamku, že se chci nejlépe Vážně seznámit, že mi nejde jen o to jedno, ale prostě potřebuju ženský protějšek s pochopením pro BDSM a klidně i nezkušený, tak budu za úchyla.

Když to napíšu tady, tak to zas vypadá, že mi jde jen o to jedno.
Ale o co jde tobě když bloumáš po erotických seznamkách ? To ty by sis měla přiznat co bys opravdu ráda. Já to o sobě vím a myslím to úpřímě :-)

No nic asi by se hodilo pár základních údajů:
je mi 35, su z Brna, nekuřák, téměř abstinent co preferuje dobré víno, dobrou kávu, i dobrý čaj. Bez dluhů, bez závazků, s vlastním zázemím, prací, stojím na vlastních nohou, nejsem promiskuitní. Prostě normální osamělý chlap, s neobvyklým koníčkem.
Ano je to možná k neuvěření, ale opravdu hledám ženu s výhledem do budoucna a nevidím nic špatného na tom, když budeme mít společné, či podobné zájmy.
Dáš šanci mě - reálnému. Nebo raději vysněnému princi na bílém koni ?

A koho hledám ?
- Ženu, která nechce jen sedět doma na zadku. Nemusíme si hned padnout do oka, ale nebude mít problém jít alespoň jedno reálné rande, místo hloupých keců na netu.

- Ženu co si umí najít čas. Chápu, že máme své povinnosti a svůj život, ale chceme-li se seznámit, musíme si na to taky najít čas.

- Ženu kterou můj koníček neodradí. (viz můj profil) Jsme snad dospělí lidé, tak si dokáže přiznat "Jo tohle se mi líbí" "jo tohle bych ráda vyzkoušela" "Jo tohle mne zajímá" A já zas na oplátku nemám nejmenší problém tady slíbit, že ti nechci nic nutit.

Splňuješ-li tři poslední body, tak doufám že si alespoň vyměníme pár slov.