Ach jo, už mi to nestříká :(

17.10.2018 11:41 · 1 535 просмотров pajar

Vím, že každý stárneme a tělo se unavuje. Táhne mi na padesát, ale cítím se tak na 35. a vzpomínám na své mládí.

Když jsem ve 20 onanoval v leže na zádech, musel jsem si tričko vyhrnout až ke krku, abych si ho nepostříkal. Párkrát se stalo, že sperma letělo až za hlavu. Časem jsem zjistil, že stačí triko vytáhnout jen po prsa, nyní jen symbolicky k pupíku. Co kdyby. Poslední roky ze mě sperma totiž jen vytéká. Když se to výjimečně povede, tak si stříknu asi 10 cm.

S klesajícím dostřikem klesá i intenzita orgasmu. Dřív jsem se chvěl, klepal, několik vteřin. Teď je po 3 vteřinách po všem. Zato žena to má obráceně. dřív jí to moc nebavilo, nyní při orgasmu naskakuj na posteli snad 20 vteřin. Heká, křičí, vzdychá, funí, prostě si to užívá. Jak já jí to přeji, jak já jí to závidím.

Zároveň chápu i ženský, které nemají orgasmy a přesto říkají, že je sex baví a že si jej užívají. Párkrát se mi stalo, že jsem se neudělal. Erekce jak skála, ale orgasmus někde zaspal. Mohl bych si ho utrhnout, ženu ušukat k smrti a neudělám se. Ale to už mám vypozorované. Po alkoholu stojí, ale nestříká :( Problémy s touhou nebo erekcí nemám. spíš naopak.

Vzpomínám na mládí a marně se snažím přesvědčit, že je to takto v pořádku :( Nebo ne?