Dominantní muž?

19.12.2018 08:27 · 2 249 просмотров KKKIM

Občas mi tu přijde zpráva i s větou "souhlasím s tím co máš napsané na profilu". Většinou si vzápětí přečtu větu, že dotyčný je dominantní jen v soukromí a v sexu. To neodolám a musím se zeptat a ujasnit si tuto informaci. Dominantní je až se zavřou dveře pokoje, tři, dva, jedna a hrajeme, od teď je dom? Až zase vyjde ze dveří ložnice je to opět "normální" chlápek. Dostává se mi odpovědi, že prostě neponižují a nemlátí ženy na veřejnosti, to by nemohli. Co to???
Přitahují mne muži co jsou dominantní od přirození :-)))
Tak teď vážně, někdy jsem až překvapená co vše si někteří mohou představovat pod slovem dominantní. Pro někoho to může být prostě hra. Hraje si na dominantního v soukromí a vzrušuje ho to a až se dostaví uspokojení vrací se zpět. Někdo si představuje, že pokud ženu osloví okamžitě vulgárně a nejlépe rovnou přihodí jeden, dva rozkazy, svojí dom stránku tím podtrhne a ještě to několikrát zdůrazní (kdybych si toho náhodou nevšimla), jak hodně dominantní je.
Pak je tu muž co se o tom nemá potřebu vůbec zmínit, protože prostě dominantní povahu má. Není to něco na co potřebuje upozorňovat, protože to k němu patří. Také nikoho neupozorňujete, že jste inteligentní. Buď to ten na druhé straně vnímá a nebo ne.
Můžeme si položit otázku, zda se dá vůbec i při písemné komunikaci toto poznat. Ano, dá a řekla bych celkem snadno. Za sebe mám jasnou představu o tom, kdo je dominantní a rozhodně to nemá co dělat s oblečením, co drží v ruce a ani zda mne umí oslovit vulgárně stokrát jinak.
Zeptám se tedy, mužů i žen. Jak vnímáte slovo dominantní?

Псевдоним
Регион
malykoblizek8 malykoblizek8
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Cuelas Cuelas
Czech Republic Hlavní město Praha
Pravnik13 Pravnik13
Czech Republic Jihomoravský kraj
Ltx11 Ltx11
Czech Republic
1medvidekl 1medvidekl
Czech Republic Liberecký kraj
perseida perseida
Czech Republic
topas1 topas1
Czech Republic Moravskoslezský kraj