Dominantná mrcha

30.6.2019 09:05 · 1 963 просмотра Mar1000

Oslovila ma tu jedna domina, teda nie doslova. Zaujala ma, aby som bol presný. Oslovil som ju až ja, ale bolo to klasické fopá ako vždy keď chcem povedzme zapôsobiť na dáku so správnym BMI a citeľnou inteligenciou v jednom. Má tu aj album. Je to blondína s príťažlivou našponovanou pokožkou bledšej farby s menšími prsiami. Pekné krivky ako sa na leto patrí a v rozkroku panenskej ružovej farby má šialený čierny piercing. Myslím že na štyroch by chcela a zvládla byť častejšie ako by jej to anál dovoľoval. Viaceré fotky tomu jasne napovedajú ale najskôr to nepreháňa. Proste je sexi. Aspoň album vie zapôsobiť. Aj keď pôsobí že je skôr nižšia. Žiadna vysoká, ne. Skôr jak poľná jarabička. Taká vysoká laň pôsobí na živo úplne ináč, vznešene, ale toto nie je reál. Tu môže aj poľná vyzerať jak vysoká. Každopádne podľa albumu by sa každý zveril tejto domine do rúk aspoň raz. Aj ten najväčší riaditeľ a gangster potrebuje vypnúť a nech to všetko chvíľku riadi dakto iný. Tiež by som si to skúsil s dákou echt dominantnou mrchou osobne. Takú pri ktorej by som dokázal uznať a tolerovať jej nadradenosť. Pokiaľ také triky na mňa skúšala moja či tvoja ex, tak z toho bolo cítiť váhanie a zmätenie. Nebolo to v nich a celkový efekt bol skôr trápny a úsmevný pre obe strany. Ale zažiť to naozaj. Nech jej je táto úloha prirodzená až vzrušujúca. Nech vie povedzme reálne vytrestať svojho potencionálneho kokotka ktorému sa nechce zrovna poslúchať. To už môže byt úplne iná hra, ak to chce ona viac než ja. A PRESNE TAKÚTO DOMINU HĽADÁM.
No ale, o čo vlastne domine ide? Veď jedna vec je niekoho pokoriť, tiež sa mi to páči keď dievča pokorím, keď ju pichám tak dlho až sa už nevládze ani pohnúť a totálne sa mi odovzdá. Nechá si zo seba spraviť čo chcem. Pľutie, facky, nadávky, škrtenie a poriadne vyplieskať zadok ako by som bol jej foter. Tak do červena, tak do štípajúca.. Je za tím pustenie ventilu? Robiť zle ma v sebe asi každý. Druha vec je ako s tím kto zaobchádza. Niekto to v sebe úplne udusí, niekomu šibe bez hanby aj na ulici a spraví cirkus hoc kde. A iný si nájdu subinku ktorú si potrápia ako sa im žiada. Skvele ju opichajú. Penis si o ňu premasírujú z každého uhľu na 3dni dopredu a zavŕšia to skvelým označkovaním svojho majetku.
No žena povie čo: Teraz si ľahni takto, ojazdím si ťa. Teraz stoj takto, napichnem sa na teba a ty tvrdo prirážaj. Proste ako sa ta žena spraví? Veď fyzicky to neovláda. Ako teda dokáže niekoho presvedčiť že tak poslúcha. Teda aj to by som ako tak chápal ale mám najvyšší čas to zažiť, vyskúšať. Prebudila sa vo mne zvedavosť a túžba poddať sa. Ale platiť za toto nemôžem. To je protichodné, nemysliteľné. Proste situáciu a opraty ma pod palcom vždy ten čo drží dukát. A keď za niečo platím tak očakávam fakt hodne. Na druhej strane ak to ma niekto ako prácu a nie ako hobby tak nemusí podať taký výkon. Radosť či záujem môžu abstinovať.
Skús ma, alebo sa poddaj.