Těším se

6.7.2021 11:13 · 2 382 просмотра Tezz88

Už brzy má zase přijet. Těším se, odpočítávám dny... Potřebuju, aby mi zase vyšukal mozek z hlavy,jak to umí jen on. Píšeme si a informujeme se o volném čase, plánujeme poslední detaily, sedám do auta, do kabelky příbalím nějakou tu hračku, "zapomenu" doma kalhotky ať mu udělám radost.
Cestou mi přichází zpráva: "Dnes si se mnou můžeš dělat co chceš, dnes chci, abys byla dominantní ty, potřebuju si odpočinout." Uf, tak to je něco pro mě, vždyť já tohle neumím... Mám hodinu, abych to aspoň trošku vymyslela, než dorazím na místo.
Vystupuju z auta,v hlavě zrozený plán, jen aby mi to vyšlo a choval se tak,jak od něj očekávám. Přicházím k hotelu, ťukám u dveří vstupní kód, mačkám ve výtahu patro a píšu, aby mi přišel otevřít jen ve spodním prádle. Vystupuju z výtahu, dveře jsou pootevřené a vidím,jak vykukuje. Usmívá se na mě a snaží se mě políbit. Ucuknu hlavou na stranu,tvrdě se na něj dívám,dokud nepochopí,že má ustoupit a pustit mě dovnitř. Zouvám si své boty a dělám,jako by tam nebyl. Vcházím do pokoje, sedám si do křesílka naproti posteli,házím si nohu přes nohu. Přichází za mnou, zavře dveře, sám si bez vyzvání klekne na všechny 4 a přichází k mým nohou. Začne mě líbat a hladit na lýtku, dívá se na mě jako raněný pejsek. Snaha dobrá,ale tu svou divokost v očích prostě neschová... Odkupnu jej od sebe a poprvé promluvím:"svlikni si boxerky a ukaž mi,jak si ho honíš!"
Je zaražený a přemýšlí,jestli to myslím vážně,čekal,že budu chtít,aby se mě dotýkal a dělal dobře jen mně podle mého návodu,ne že se bude dotýkat sám sebe. Přesto plní všechna má přání,sundavá si boxerky, sedá si na postel,bere jej do ruky a začne si ho pomalu hladit rukou a přitom se dívá na mé nohy,vzdouvající se hrudník ve výstřihu a hraje si. Chvíli se dívám, potom z kabelky vylovím vibrační vajíčko. Zapnu jej a zavolám si jej k sobě. Teď už se vážně plazí jako pořádně nadržené zvířátko. "Otevři pusu." Strčím mu jej do pusy,aby ho hezky naslinil,ačkoliv to není potřeba, vzrušilo mě už to,že si ho přede mnou začal honit. Vytáhnu mu vajíčko z pusy a zavádím jej do mušličky: "můžeš se dívat,ale nesmíš se mě dotknout. Ani sebe!" Hypnotizuje mě. Zapínám tlačítko na ovladači. Vzdychá za mě. Vím, že ho trápím,ale chtěl to. Užívám si chvíli jen toho vajíčka... "Lízej!" Přisaje se jako malé nedočkavě dítě. Saje, líže, kouše, sjíždí mi na zadeček, který mi masíruje jazykem, posouvám se na křesílku níž, že mám zadek ve vzduchu. Jsem rozhodnutá, že bude lízat tak dlouho,dokud mi nevylíže orgasmus, ale taky vím,že k tomu bude nejspíš potřebovat i tu druhou hračku,co mám v kabelce. "Přestaň! Otevři pusu, výplázni jazyk a zavři oči." Je to poslušný chlapeček,poslouchá na slovo.. Vytahují z kabelky kolíček, který tak dobře zná. Strčím mu jej do pusy. Pochopil přesně,co chci. Dívá se mi drze, nadržené a divoce do očí. "Nekoukej, nevíš, co a tím máš dělat? A pokračuj v lízání!"
Vytahuje nasliněný a zahřátý kolík z pusy, oblízne mi dírku,kterou mi naslinil a trošku roztáhl jazykem a pomalu zasouvá kolík do zadečku a přitom cítí vibrující vajíčko. Znovu začíná lízat a přitom mi tlačí na kolík pokaždé,když kousíček povyjede. Přichází na mě toužebně očekávající orgasmus. Žádný u mě ještě nezažil a snaží se, aby nic nepokazil. Přimáčknu mu hlavu ke kundičce, dokud se neudělám. Ve chvíli,kdy mi orgasmus začíná odeznívat,jej odkopnu na stranu, dívá se na mě provinile. Usměju se,rozvážu si šaty za krkem, sjedou na podlahu,vystupuju z nich, podávám mu ovladač od vajíčka, pohladím ho po vlasech. "Pojď mě ošukat." Stoupá si s úsměvem, který tak dobře znám, hladí mě po těle, poprvé mě políbí, kousne mě do krku, hodí mě na postel a začne mě líbat na zadečku:"na ten jsem se tolik těšil." Vytahuje mi ze zadečku kolík a okamžitě začne přirážet. Nejprve něžně a pak tvrději. Šeptá mi do ucha, že jsem jeho kurvička... "Příště by ti to mohlo vydržet déle, šlo ti to. Nečekal jsem to takové, překvapila jsi. Mile."