Moji zajíčci

9.4.2022 18:11 · 4 729 просмотров Xena1971

Netajím se tím, že jsem našla zálibu v mladých mužích. Nevím, jak se to stalo, ale hned mě to pohltilo. Neřešit věkový rozdíl je vzrušující a svým způsobem provokativní, většina lidí kolem mě to odsuzuje, ale co mi je do nich.

Od dětství mám svoji hlavu a snažím se dělat jen to co chci, co mi je příjemné a nikomu neubližuje. Manželství bylo omyl a jediné na koho dám jsou mé děti. Že jsou kolikrát starší než mí milenci asi nemá cenu zmiňovat. Řekli mi, ať si někoho najdu, tak hledám a užívám.

Vypadám, jak mi příroda nadělila, prostě 50-letá babča, která ráda zkouší nové věci a plní si své sny. Bez vás, všech kamarádů tady nejsem úplná. Proto po mě nechtějte, abych si vybrala jen jednoho amatéra a ostatní ignorovala, to prostě už nejde.

Mám raději hodně kamarádů než jednoho přítele. Nejde mi totiž jen o sex, našla jsem tu spřízněnou dušičku na výlety, jiné kluky na focení. Někdo má rád svazování a podobné blbnutí, s někým dám welnes. Je hodně možností, jak si k sobě najít cestu a nutně nemusí jen o "zásun".

Chlapy starší 50 let nechci urazit, ale pro mě nejsou prostě přitažlivý. Zažila jsem jeden pokus, kdy se mi jeden amatér snažil namluvit, že mu je míň a poslal fotku ještě z mladších let. S tím na mě prosím nechoďte, jsem extremně upřímná a takový člověk u mě narazí.

Kolik jsem tady poznala kluků osobně už nepočítám, není to pro mě důležité. Vážím si jen těch, kterým jde opravdu o to poznat starší ženu bez toho, aby podváděli partnerku nebo bez jediného slova se vypařili. Je vás tady tolik, že se předem omlouvám, pokud někomu neodpovím.