Bilancování

17.11.2022 13:53 · 992 просмотра Xena1971

Dlouho jsem přemýšlela, jestli se vyjádřit, ale admin rozhodne za mě, jestli blog zveřejní. Upřímně chci hlavně poděkovat za vítězství s říjnovou povídkou. Dlouho mi neudělalo nic takovou radost.

Psaní fantazií nebo přání, co by mohlo být "kdyby", mě chytlo víc, než focení galerií. Každopádně za to vděčím všem, kteří mi ten rok tady dělali nějakým způsobem společnost. Jmenovat samozřejmě nebudu, ale osobních setkání bylo víc než týdnů v roce a skutečnost, že mi přízeň zachovala hrstka mužů z nich, je pouze mojí chybou.

Uvědomte si prosím, že za vším co člověk získá je v první řade to, co nabízí. Smutné zjištění, ale svým způsobem jsem se tady neměla asi ani ukazovat. Každá životní zkušenost je však nutné poučení nebo jak s oblibou říkám "škola života". Někdy i v mém věku bohužel potřebná.

Je to tady o zábavě, o tom splnit si své sexuální touhy a sny. Tento účel byl za mě splněn a stačilo. Partner se hledá na seznamce nebo ještě lepší je, koukat se kolem sebe. To jsem si uvědomila a ostatní, ať se chovají podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.