Vánoční zázrak?

7.12.2022 11:05 · 1 514 просмотров naughty_ginger

Vážení a milí Amatéři, i ti nemilí, prohnilí, uhnilí, a hůř. Je tady údajně krásný předvánoční čas, v němž se mají plnit přání, sliby, nikdo se nemusí bát, andělé nad námi bdí a už jen čekám, kdy se místo zlatého prasete objeví jednorožci a budou blít duhu. Pro mě osobně je to už několikátý rok v řadě, kdy se s příchodem prvního adventního víkendu totálně rozložím, rozumějte zdravotně, a přeju si, abych byla rozložená na prvočástice a nemusela tímhle znova procházet zrovna v období povinného veselí, klidu a pohody, protože mě tím můj kripl stav ještě víc vytáčí. Nicméně i v tomto mém soukromém období temna přicházím jako apoštol s amatérským evangeliem, tedy dobrou zprávou pro větší část zdejších uživatelů. Inu, slyšte slyšte místní mužové…!

Zázraky se zde opravdu dějí. Sama jsem právě teď jedním takovým svědkem, a proto vám ho přináším z první (nebo spíš druhé) ruky. Jak někteří z vás (ne)víte, jsem v otevřeném partnerském vztahu. Nikde to extra zvlášť neroztrubuju, protože dle mého nejde o žádnou senzaci, ale pro toto šokující sdělení je to relevantní informace. Můj drahý se dlouho Amatérům vyhýbal, jelikož jsem ho zásobovala horovýma historkama, jak mýma, tak sdílenýma od modrých. Vystačil si s nejpopulárnější seznamovací apkou a byl vysmátej, nebo spíš vystříkanej. Také jsem do těchto vod zabrousila a moc jsem se nesmála, natož abych stříkala, nebo aspoň byla postříkaná. Amíci mi i přes všechny svoje mouchy přišli a pořád přijdou lepší. Jako reálná žena tu mám rozhodně lepší a větší odezvu než tam.

Jak šel čas a drahý si začal připadat jako nadsamec, usmyslel si, že mi (a celému světu) ukáže, že i na Amatérech jsou jiné reálné a použitelné ženy, než jenom já (haha), a není to jen semeniště podvodníků, kurev, červených chlapů a dalších existencí, a založil si zde profil. Prý tu dobře vypadající, slušný, inteligentní a vtipný mladý muž jako on nemůže mít problém najít ženu. Popřála jsem mu hodně štěstí a těšila se na to, jak mu budu chlácholivě se škodolibým úsměvem říkat „já ti to říkala“, „to se stává, že ti nedorazí rande z Amíků“, apod.

Po asi měsíci života ve zdejších vodách nastal den D, tedy den DATE. Světe div se, stal se zázrak. Vzhledem k adventu ho nazývám vánočním zázrakem. Slečna přišla, byla to skutečně ona, nechtěla za nic peníze, byla normální, dalo se s ní bavit a měla všechny zuby. Haleluja, volejte sláva a 3 dny se radujte. Oba si padli do oka a byla ruka v rukávě, nebo spíš péro v kundě, i když teda až na druhé schůzce.

A tady se dostávám k další pro mě zajímavé otázce. Jak je sakra možné, že s kým ten kluk můj ušatej jde na rande, tak si sedne? Jak to, že on všechny chce a ony jeho? To má tak nízký standard na ženy, že bere každou, nebo jsou všechny vážně tak úžasné? Každou brát nemůže, máme nastavena poměrně přísná pravidla našeho otevřeného fungování, ale kdyby mohl, má jich údajně na každém prstu několik. A co já? Moje statistická úspěšnost rande/sex = nula, nula prd. No dobře, úplná nula to není, ale by vočko řekněme z 20 můžu, s nimiž jsem se sešla, jsem něco chtěla mít max se čtvrtinou dotyčných a vyšlo to v 10 % případů, takže si to spočítejte a zjistíte, jak na tom bídně místní ženština je. Proč se mi nikdo nelíbí? Proč mi z nikoho nelezou kalhotky samy dolů a kunda nekřičí vošukej mě? Proč na mě většina chlapů působí jako brácha? A to v lepším případě, to totiž znamená, že je mi aspoň sympatickej a dá se s ním bavit. Stačí chlapům pro sex jen běžná žena, kdežto my ženy hledáme něco víc? Prosím povšimněte si, že neházím špínu na pány, spíš mám pocit, že je něco špatně ve mně. Což je teda cesta do pekla, takže další blog věnuji všem těm lůzrům, které jsem za tu dobu tady poznala :-D I když pár z nich už svůj výhradní článek má.

Zpátky k tématu skórování na Amatérech. Ptáte se pánové jak na to? Pro vás exkluzivně jsem vyzpovídala mého stájového hřebce. Držte si klobouky…

1. Odpovídal výhradně na inzeráty žen (prý na cca 20 inzerátů), nepsal žádné na blind a nestřílel slepýma (i když žádné potomky zatím nemáme, takže těžko říct :-)). Prostě šel tam, kde byla poptávka. Tudíž nikoho neobtěžoval a nespamoval. Když žena nehledá, tak nehledá. Tečka.
2. Studoval profily a v první zprávě reagoval na něco z něj.
3. Snažil se být vtipný. Já jeho humor miluju, ale nemusí ho chápat každý. Důležitá je však ta snaha. Když to nezkusíte, nezjistíte nic.
4. Neposlal jedinýho dickpicka. A kdyby jo, tak se postarám o to, že už žádného nového nebude moc poslat.
5. Psal bez tragYckých gramatických chIb.
6. Když slečna neodpověděla, tak jí dál neuháněl.
7. Pokud slečna zareagovala pozitivně, poslal jí bez keců civilní fotku.

A to je celé to kouzlo, jak se odtud sejít s reálnou ženou. Nuda, co? Proto jsem to napsala až na konec. Jak říkám, vánoční zázrak jak vySHITý.

No nic, užívejte advent a Vánoce, hlavně všichni šukejte i za nás, co nemůžeme, ideálně s kolegyněmi a kolegama na vánočních večírcích. A nejezte mase, ať vidíte zlatý prase.

P.S. Zdravím přítele, jeho milenky, moje ex, současné a budoucí milence a všechny vás lovískuju :-D