Kam s ním ?

19.5.2023 17:28 · 671 просмотр MiaMia---

Že se nebojím vzít při sexu foťák do ruky je nabíledni. Ostatně to tady asi každý vidí, Co mě ale vždycky vrtá hlavou, jak to dopadne.

Nápadů bych měla spousty, například v poslední době mě docela láká fotit a natáčet z výšky, Skříň se zrcadlem doma má asi každý ale video z výšky, nebo snad máte na stropě zrcadla ? Kam ten foťák teda umístit.

Selfie tyč nemám, protože s babičkou Nokii 3310 bych si mohla tu tyč strčit tak akorát někam. Ono sice by se to tady asi některým také líbilo, ale moje oblíbená praktika to vážně není.

S jedním takovým kamerananem prasákem a koumákem v jednom jsme natáčeli dost často, ad minulý blog a ten měl foťák vždycky někde, kde nebyl vidět. Teda aspoň pro mě byl neviditelný.Takže kdoví co ještě má ten dotyčný doma za videa. Ale většinou ho dával v azylu na okno, která bylo asi v dvoumetrové výšce, takže krásně zaznamenal celou akci.

A taky jsem na něj jaksi nedosáhla .

S mým dalším jsme vymysleli dron, No nevím, ale představa bzučícího tělesa navíc létajícího si napříč místností s nejasným cílem přistání mě moc nenadchla a dokonce i vyděsila. Mohla bych to směle srovnat s utrhnuvším se větrákem, který nám létal po kanclu a málem mě skalpoval . Tudy cesta fakt nevede.

Co byste vymysleli vy? :-)))