Rychlovka v Bauhausu :-P

20.5.2023 13:06 · 894 просмотра MiaMia---


Miláčku, jsi na příjmu? Jedu dokoupit nějaké věci pro firmu, za pět minut můžu být u tebe.

Sobota, právě jsem se probudila.Po deseti minutách chytrá horákyně, teda zahradnice, přesněji vášnivá zahrádkářka- oblečená neoblečená sedá do auta.Kalhotky jsem nestihla.
Je skoro léto, naprostá zbytečnost.

V autě super písničky, sice to mám hned za barákem ale Lost on you, moji oblíbenou si poslechnu fakt ráda celou, je krásná.
Navrhuji takovou hru, nářadí mě až tak nebere. Schovám se ti do zahrady mezi moje milenky kytičky. Mají tady docela subtropy. Všude samá mandarinka.

Jak si tak dřepím mezi citroníkama a pomerančem, jeden jsem z nudy oloupala a nedal se žrát. Vidím tebe, ale ty mě nevidíš. Plán byl jasnej.Přepadovka.

Obejdu stůl, přesněji teda spíš oběhnu a zakryju ti zezadu oči. Cítím tvoji vůni. Naštěstí tu není moc návštěvníků -tak si nás nikdo zvědavé neprohlíží. Jinak by nás asi vyvedli. A co už. i kdyby. Dva nadrženci co bez sebe nemohou být a hledají každé místo, kde si to rozdat.

Ještěže tu mají i něco jako obrovský banánovník, do zadku mě kromě tebe píchá datlovka. Ale jsi tu a prostě kdoví kdy zas na sebe najdeme chvilku. Vsuneš mi ruku tam, kde to mám nejraději a už se svíjím ve slastém tanci, nad hlavou mi visí citron a viklajícím se stůl moc stability nedává. Stane se co se má stát. Citron končí na mé hlavě. Neva, bude dobrej do čaje.

Miláčku, ty mě jednou vážně zničíš!