Potrebujem viagru

4.5.2024 03:06 · 420 просмотров TMVSOM

Kamarat ma tahal vecer na pivo. Nechcelo sa mi, nie je to moja oblubena vecerna cinnost. Ale manzelka ma nakoniec vyhnala, s poznamkou, ze ved tento kamarat je velmi oportunista, a vzdy sa smejem na tom, ze jedneho dna bude minister, aby som teda si isiel vypocut, co ho tazi.
Bolo jasne, ze chce nieco prebrat, lebo zvycajne sa vieme stretnut pocas dna, a toto bolo prvykrat, co chcel ist vecer vo dvojici na pivo. Btw pre bratov cechov, to pivo bolo hnusne, splachol som to borovickou.

Uvod kratky, hned dal otazku, co ho trapi: potrebujem viagru, ako to funguje?

No poviem vam, pozrel som na neho zacudovane, spytal som sa: preco si myslis, ze ja viem nieco o viagre?

Ze vraj preto, lebo zijem rovnaky zivot ako on, teda uponahlany, stresujuci, s blbou zivotospravou, mam svoj vek a beriem tabletku na tlak.

Nevedel som mu pomoct, klop klop klop na drevo, zatial mi stoji. Ok, mozno pruzne vysi, ale na to divadlo to postacuje. Doma staznosti na kvalitu erekciu este neboli.

Spat ku kamaratovi. Chcel som vediet, preco potrebuje viagru? Lebo logika hovori, ze ak ma milenku, bude mu stat stale. Ak doma kvoli manzelke, .. zbytocne .. nech najde niekoho, kto za neho bude orat jeho pole. Deti uz ma velke, dokonca po skole, zije si relativne kludne, chvalil sa pred rokom ze splatil hypoteku. Ani ten stres by uz nemusel byt tak velky.

Nevedel mi dat odpoved najskor, ze proste by chcel, aby mal erekciu tvrdu. A dlhu. Ze by chcel aby po jednom vrchole, hned vedel liezt na druhy. Ze by chcel mladu miazgu do zil.

Kriza stredneho veku - to je jedine co som mu mohol povedat, a on suhlasil.

Lenze ako z toho von? Kupit si Porsche? To uz ma dlho. Jazdit na motorke? Je biker. Nastrelit si vlasy? Nepotrebuje. Schudnut? Skor by potreboval pribrat. Cestovat? To ma v praci ako povinnost. Milenka? ..

.. a boli sme pri koreni. Chcel by nejaku mladu ale boji sa, ze mu nebude stat, ze mlada bude sklamana.

Poradil som mu, nech si najde milenku MILF, tak bude vediet, co od neho cakat.