okojedna okojedna
Мужчина ищет пару
Czech Republic Liberecký kraj
Пары женщины и мужчины
Пары женщины и женщины
Пары мужчины и мужчины
Группы
Без трансов
Возраст 18-45

Skutečně jen LIBEREC!
Nevadí vám nebo máte dokonce rádi, když se na vás někdo při vašich postelových intimních hrátkách dívá? Domluvíme se na něčem? Mé (ne)zapojení a jen "běžný" sex, možné focení nebo bi, ale žádný perverz, násilí, zvrácenosti... Vy mladší než já (= M 55+), rozumná nadváha vítána (ne však morbidní obezita) a určitě oholení.
Pokud vám toto nedělá problém, chcete-li být tímto někomu užiteční a jste-li mladí nejen duchem, ale hlavně věkem, domluvme se v rozumném časovém předstihu po telefonu. Večery, noci, víkendy pro mě nejsou vhodné.
Zázemí bohužel nemám, pokud ani vy nemáte prostory vhodné k setkání, možno využít mileneckého azylu-hodinového hotelu.
Ptáte-li se na cenu - bude-li se konat setkání na bázi dobrovolnosti a vzájemného chtíče, tak kromě úhrady za hodinový hotel by to bylo ZDARMA. Výjimku bych byl ochoten udělat jen u opravdu mladých lidí.
Vy opravdu mladí můžete toto chápat i tak, že bych se mohl pokusit zajistit pro vás zdarma prostory v mileneckém azylu pro váš sex, abyste toto nemuseli řešit někde venku, v autě atp.

Продвигай объявления

  • Это объявление сейчас на месте 2157 в списке. Вы можете поднять объявление на 1 место прямо сейчас.
  • Многократное использование функции продвижения увеличивает количество дней, объявления с большим количеством накопленных дней занимают более высокую позицию в списке.
:

Сначала выберите способ оплаты.