Moje přítelkyně s jinym.

Rady azd

Zdravím, chtěl jsem s mou novou přítelkyni zkusit trojku, jsme spolu rok a půl a zatím se k tomu neměla az ted se mi to nějak pobedlo. Ale řekla že jen š jednim klukem co ho trošku zna s byl ok. Ale on nechce trojku jen sex s ni. Tak jsem to nakonec povolil ale mám divný pocit. Jdoubssmi do chatky co jsem sehnal kde pak s ni budu trávit noc ja. Oni mají hodinu sami. Pritelkyni vi co a jak ze budu pobliz cdkst no takze nejspis i kouknu oknem a tak s rim pocita ale on ne. Provlem je ze zacinsm mot divny pocit atd. Chtěl bych to strašně zkusit ale jak se to blíží tak mám divný pocity prostě ji miluji a asi jen strach. Nějaké radyjak to přejít? Nebo se na to radsi vykašlat? Trojku jsem už měl několikrát s bývalou to mi nevadilo ale tohle když má jít sama no nevim. Díky za názory
Třeba to přejdeš, ale taky se může stát, že tě to bude štvát a budeš jí to třeba vyčítat při každé příležitosti přesto, že jsi to vymyslel ty. Nestojí to za to!!!
A že on chce jen s ní??? Neexistuje. Když už, tak najdeš jinýho do trojky.
Zruš to! Vysvětli jí to...
Prispeji vam zde svoji zkusenosti, treba si ji nekdo rad precte.
Kdyz jsem mel pritelkyne kolem 20ti let, tak jsem si nedokazal predstavit, ze by mela sex s nekym jinym. Postupne se ale ve mne zacal probouzet tento pud. Nejdrive to bylo tak, ze jsme popijeli u kamarada a s pritelkyni jsme na sebe dostali chut. Kamarad nas pritom natacel a ja jsem si predstavoval, jaky by to bylo, kdyby ho do ni zasunul, kdyz me zrovna kourila, kazdopadne k tomu nedoslo. To mi mohlo byt tak 23.
Po nejake dobe s jinou pritelkyni jsme si vzali domu z baru kamaradku a kamarada. Jiz pri odchodu bylo jasne, ze budeme mit ctyrku, ale bez vymeny. Bylo to fajn a v jeden moment jsem kamaradovu ruku nasmeroval, aby prstil moji holku. Nebranila se, jen byla prekvapena. S touto slecnou nam vztah nevydrzel, takze nebyla moznost pokracovat v experimentovani.
Ted kdyz mi je 31let a mam pritelkyni 6let, tak se ve mne kandaulismus rozjizdi na plne obratky. Asi pred dvema lety, kdyz jsme prisli domu z party (samozrejme pripity), tak jsem se ji pri sexu zeptal, jak by se ji libilo, kdyby mela v tu chvili v puse jinyho ptaka?! Prirazel jsem a ona se me zeptala "to by se ti libilo?", ja jsem odpovedel, ze moc. Timto debata na toto tema skoncilo, vystrizliveli jsme...nasledne jsem po nejake dobe prisel domu z hospody a sveril se, ze jsem "kanda" a osvetlil co to presne znamena. Odpovedi mi bylo, ze na toto neni pripravena. Ok, jsem pred ni asi za kokota, ale vi o tom. Navrhoval jsem sw, kde bychom se milovali pouze spolu, ale to take neproslo. Dale jsme to neresili.

Kazdy to ma ruzne v tomto smeru. Me laka, aby si to prede mnou s nekym rozdavala s tim, ze bych ji ho sem tam dal do pusy...aby ma me lezela, ja ji hladil prsa nebo drzel nohy a koukal, jak do ni dotycny zajizdi svym ptakem...jak je nahore a uziva si orgasmus...jak je nasledne mohutne postrikana!
Naopak napriklad netouzim, aby se o ni naraz delilo vice muzu. Nepotrebuji nasazovat klicku...

Postupne prichazim i na to, ze by se mi libilo, kdyby se sexu ucastnila bez moji pritomnosti. Napriklad, ze je na sluzebni ceste pres noc. Napisu ji vecer jdi se bavit do baru a vyber si nekoho podle sve libosti. Prubezne by mi chodili fotky, jak mu kouri ptaka, jak je lizana, jak ma v sobe peknyho tlustyho ptaka, jak ma postrikany brisko, prsa, oblicej.
Dale jak jde na firemni vecirek a ja ji napisu at vykouri nejakeho kolegu!

Toto jsou ma prani, me fantazie, ktere se mi nedari naplnit...

Rozepsal jsem se, je to dlouhe, ale treba si to nekdo precte az sem *24*
mám úplně stejné představy a nevím jak to nejlépe realizovat .Dříve jsem strašně žárlil a nyní bych se o tu svoji nejraději s někým podělil .
Ahoj, také jsem kanda a je to čím dál silnější. Galerie sice nafitíme málokdy, ale parohy mi dopřává. Napoisledy toto pondělí mi ji opíchal taxikář. Miluju, když mi npřinese plný kondom, případně povchvu.

Mimochodem - než tomu přišla na chuť trvalo půl roku.
Ono je to těžké...To,že by se trojka líbila tobě ještě neznamená,že se to bude líbit i ženě?
Myslím že ji bude psychicky tlumit pocit studu(chovám se jak kurva) a i obava,zda to nebude vliv na vztah s partnerem...
Když už to udělá,tak jen z lásky k muži,aby splnila jeho přání.Kdyby chtěla trojku sama,tak pro žádnou ženu není problém si najít dva kamarády co se jí budou líbit a užívat si s nima,aniž by muž cokoliv věděl...
Procital jsem ruzne diskuze na internetu, kde i zeny pisi sve zkusenosti a vetsina z nich byla zaskocena, mely obavy, ktere uvadis. Nektere na navrh nepristoupili a zavrhli ho. Ale jsou tam takove, kterym se to po pocatecnich obavach moc zamlouva *4*
Jo kdyby si chtela najit dva kamarady na trojku, tak by to pro ni problem nebyl, ale vytratila by se razem podstata kandaulismu. Jde o to ji pri tom videt *24*
Ve skrytu duse zavidim zdejsim uzivatelum jako jsou napriklad Asseni, 555, bi-bea (obzvlaste perfektni), RCGG...
Čili jen zbytečný povyk a komedie?
Snaha zaujmout?

Moooc hezky *2*

Slovo chlapa *114* *114*
Tuhle zálibu v sebeponižování chlapů jsem nikdy nepochopil...
My jsme o trojce dlouho mluvili a pak ji začali uskutečňovat. Mám svého drahého ráda, chtěla jsem mu udělat radost. A nelituji. Užíváme si to a jsme spolu už víc jak 17 let.
Ale pokud to dělá někdo na začátku vztahu a nemají ho takový jako my, může se stát, že dojde k rozchodu.
Eset,u vás je to o něčem jiném...Ty i partner jste zralí a víte,co chcete.U autora vlákna tomu tak evidentně není.
Proč bych ubírala? Napsala jsem ,,víc jak 17,,. To může být 20 nebo i třeba 30.
..vykašli se na to...pokud nemáš 100% jistotu, že to zvládneš..a sám píšeš, že ji máš rád...je to jenom moje rada, někdo na to může mít jiný názor.Když by jste do toho šli oba dva (jste přece pár, který se miluje, něco k sobě cítí??), spolu domluvený, tak třeba ano...pokud "nevíš", nedělej to.
No rikal jsem ji že kdyby mi to fakt VADILO zvolam ji a ona to ukončí. Ale fsktnro s no chco zkudit uz rok a půl kdyz se o tom bavíme mám chuť jak... představují si to vše trojku a podobný ona o tom dokáže mluvit ale teď když na to má přijít a hlavně ma.jit sama a já budu jen opodál když on trojku nechce toho se nejak bojim divný pocit no. Ale zas když to zrušíme třeba do toho pak uz nepůjde přítelkyně no. Fakt nevím jsem dost na vážkách
Chceš se pustit do něčeho co zvládne málo kdo z nás. I kdyby jsi si byl 100 %jistý jsou zde nemalé možné komplikace. Zažil jsem několik trojek, čtyřek a mohu říci že to taková "legrace" není.
...ale jsou taky kluci, co se jim líbí, když se ta "jejich" "muchluje" s jinym a oni na to můžou jenom koukat...líbí se jim, jak si jejich drahá polovička užívá (ona ale do toho nesmí být nucena)..a nepotřebuje se vůbec přidat..pokud by jsi byl tento typ chlapa, tak ti to vadit nebude, spíš naopak a budeš to i dál vyhledávat..a je to taky v pohodě..každý máme nějakou odchylku:)..musíš to udělat jak to cítíš..pokud to necítíš, nedělej to...nebudeš z toho mít dobrý pocit..a ten kdo umí žít život, užívat si rozkoš a vše pěkné ti řekne, že život je hlavně o pocitech...
Ano vím jak to je dost jsem o tom četl a zjistoval. Za trojka mi nevadí a vůbec ale to je to že se toho mohu účastnit. Libi se mi kdyz si to přítelkyně užívá pořádně a naplno. A když po trojce ten jeden odešel tak jsme si dali další kolo a byl to luxus. Tato přítelkyně by do trojky šla ale jen s tím jedním klukem s jiným nechce. A trojku zas nechce on že i toho nechce dalšího kluka. Ze jedině sami. A já na to přistoupil ale jak říkám, jak se to blíží mám ž toho divný pocity. Zároveň se těším jaký to bude a hlavně na to až on odejde a půjdu za ní já, ale zároveň se toho bojím, prostě strach tam je. Říkal jsem kdyby bylo nejhůře tak ji napíšu nebo zavolám když bych byl pobliz a videl to z okna třeba jak jsme se dohadovali a fakt by mi to vadilo žárlit bych nebo cokoli že ji zavolám a ona mu řekne že už jdu k chatě a ukončí to. Ale spíš nevím jak teď překonat ten strach a ty pocity do toho pátku, jak se v ní ujistit nebo já fakt nevím je to divné. Asi se i zároveň bojím toho aby se jí to nelíbilo tak moc že by mu pak napsala potaji a šla s ním sama ale prisahala ze by neudelala ze i zed to dela tak nejak kvuli me ale i ze to chce tedy zkusit. Každopádně je to divný no. A strach tam je jelikož přítelkyně i studuje ve městě kde bydlí je to asi 20km od toho kde bydlíme my a tak no.
Můj ty bože...Jak můžeš do něčeho takového jít,když si nejsi jistý sám sebou?
Z partnerky děláš cvičenou opičku a ze sebe vola...
Asi tak, vidím to stejně...

Počkej až ti ji navlíkne někdo s delším tykadlem a hlavně s mozkem, tak o ní přijdeš *4**2*
..tak určitě je to u tebe o zvědavosti, adrenalinu apod....taky záleží jak to má tvoje přítelkyně celkově "nastavený"...jak hodně dokáže oddělit city od fyzična..ženy se dokážou hodně rychle zamilovat, když cítí blizkost a je to vlastně hezký, proto nás ty ženy taky lákaji, pro tu jejich "hřejivost"...kluci jsou víc "bum" "bum" hotovo:)...
Poslední moje rada...promluvte si a řekni hlavně ji o svých pocitech (ostatní ti nepomůžou)..pokud tě má fakt ráda, tak tě vyslechne.. ze všeho se dá vycouvat a nebude to žádná ostuda..spíš naopak!