Podle mě, kdyby existovala metoda, jak si zvětšit pero. Tak ho máme všichni po kolena....
Podle mě většina chlapů věří tomu "Penis nejde nijak zvětšit" a proto to neřeší.
Další části chlapů je to jedno a proto taky něco takového neřeší.
Další část chlapů třeba něco hledá ale nic nenajde a tak se zařadí do skupiny 1.
No a další část chlapů třeba i najdou způsob ale když se dozvědí jak je to časově náročný úkol tak se na to radši vykašlou.
Proto tu podle mě nechodíme všichni s pérama po kolena, navíc by to bylo dost nepraktické ;)
Další části chlapů je to jedno a proto taky něco takového neřeší.
Další část chlapů třeba něco hledá ale nic nenajde a tak se zařadí do skupiny 1.
No a další část chlapů třeba i najdou způsob ale když se dozvědí jak je to časově náročný úkol tak se na to radši vykašlou.
Proto tu podle mě nechodíme všichni s pérama po kolena, navíc by to bylo dost nepraktické ;)
Сообщение было удалено пользователем.
I když penis není stejný sval jako třeba biceps tak tahle metoda funguje v podstatě tak jak jsi popsal. Bohužel samotný jelging je jen jeden cvik z většího celku a samostatně nebude fungovat tak efektivně pro zvětšení jak by mohl v kombinaci s dalšíma cvikama.
Je to stejně bezpečné jako posilování ve fitku.
Co se účinnosti týče, na to ti budu moci odpovědět tak za měsíc, možná dva, možná i za víc ;)
Co se účinnosti týče, na to ti budu moci odpovědět tak za měsíc, možná dva, možná i za víc ;)
V první řadě je důležité si uvědomit, že při tomto cvičení nejsou výsledky viditelné během několika dnů nebo týdnů, je to na velmi dlouhou dobu a nárůst nebude o několik cm. Jedná se hlavně o lepší prokrvení top. tělísek, tak to pomáhá k lepší erekci a mírnému nárůstu.. Cvičení se provádí jemnou technikou a nesmí docházet k bolesti.
Něco podobného lze provádět i pomocí vakuové pumpy.
Dobré prokrvení lze dosáhnout i pitím čaje z kotvičníku. Výsledek je vidět do 14 dní a nikdo se za něj nemusí tahat několik měsíců.
Něco podobného lze provádět i pomocí vakuové pumpy.
Dobré prokrvení lze dosáhnout i pitím čaje z kotvičníku. Výsledek je vidět do 14 dní a nikdo se za něj nemusí tahat několik měsíců.
Zdravím,
jen přidám svůj názor,
bezpečné to asi nebude,kolik a jak to utáhnout a "neurvat".Navíc si myslím,že by to musel znát a dělat každý,když to dělali údajně i ve starověku.Také bych se bál hrozby
Morbus Peyronie,kde původ nemoci není jist.
Věřím tomu ,že jediná bezpečná věc je jít k urologovi a poradit se.
jen přidám svůj názor,
bezpečné to asi nebude,kolik a jak to utáhnout a "neurvat".Navíc si myslím,že by to musel znát a dělat každý,když to dělali údajně i ve starověku.Také bych se bál hrozby
Morbus Peyronie,kde původ nemoci není jist.
Věřím tomu ,že jediná bezpečná věc je jít k urologovi a poradit se.

jelqing
Skusal niekto "jelqing"? Naozaj je to ucinne?