Sauna Žilina a okolie

kto kam chodí a skúsenosti

Kto chodí kam do sauny v Žiline alebo okolí? A aké máte skúsenosti, resp. zážitky?
Dlho som nebol v ZA na plavárni, parný kúpeľ je zaujímavé miestečko na hrátky. Chodievam často do Diplomatu v Rajeckých Tepliciach, občas sa tam dá pohrať v parnej saune alebo dotýkať vo vírivke. Inak aj Grand, Central Park sú fajn miesta... potom penzión Marko v Turanoch... prípadne aquaparky ako Bešeňová a pod.
Wellness Zazriva Janosikov Dvor, skusenosti? Alebo niekto co by sa pridal k paru cez vikend? Sprava
Žilina kámoš na wellness by sa hodil...hotel Grand streda až piatok po 19hod. Seriozne kámoš na pohodu,pokec,relax.
Nechystá sa niekto do sauny na plavárni v Žiline tento piatok 6.12. už na 15:30? Trochu sa nenápadne vzájomne poobzerať vo fínskej a potom možno spolu do morského kúpeľa (tá parná kabína). Neskôr tam je už dosť plno.
Hladam zadaneho BI okolo 30 na pivo, obcasnu spolocnu honku, pripadne wellness najlepsie priamo zo ZA...
Ak by mal nejaký párik alebo slečna chuť skočiť do welnesu nach sa ozve :) ZA Kraj
A v MT chodi nejaký par do sauny? Môžeme ísť spolu len dva páru.Ak áno píšem nam do pošty
S mladym 23r by ste nesli do sauny ? Som zdravy a 100% diskretny .
Dnes sa niekto chystá niekam do sauny v ZA? Ku komu by som sa mohol pripojit?
Ja chodím do active clubu v Bytči. Malé, intímne a hlavne je na čo pozerat :) lehatka sú hneď pri sprche bez zavesou a hneď vedľa jedného lehatka je aj bazenik na ochladenie. Takze hneď ako niekto vyjde zo sauny,ukáže sa v plnej krase. Chodí tam veľmi veľa mladých. Pozná to tam ešte niekto?
ahoj, ja tam chodievam ale na sprchách sú závesy :D
Ahoj, no sú,ale zakaždým keď som tam bol,tak nikto závesy nepoužil. A keď aj áno, ak len tak trochu ich zastrelia a aj tak ju bolo vždy vidno cez medzeru :) ale väčšinou aj tak chodia sa všetci schladiť do toho bazénika vedľa spŕch. No a keď ležíš na tých lehatkach oproti saunam a najlepšie na tom čo je asi meter od toho bazénika,tak máš pohľad ako vyšitý :) chodievam tam často. A ty tam ako často chodievas? Ak chceš pošli správu :) môžme ísť spolu :-D
Bol som tam včera od 16 do 18 a boli sme tam dvaja. Kedy to tam býva plnšie?Myslel som že nefeľa je ideálna...
Väčšinou sú tam pary alebo samotné ženy. Mužov tam zatiaľ chodí pomenej.
Ja chodím na plaváreň , celkom dobrá len žien pomenej
Bol by som rád nejaký typ na solarko či saunu kde môžem nájsť okrem relaxu aj zážitok s niekým kto má IQ a normálne vystupovanie, pár, muž či samotná žena... také rýchle a pekné spríjemnenie...verím že v Žiline sú vhodné sauny na podobné aktivity.Ak by bol záujem mám galérie a ponúkam slušnosť diskrétnosť a sexepíl