zásadně holit. Já se vyholuji od mládí.
Za mě upravit , já mám upraveno na proužek a to samé se mi líbí u protějšku, zcela oholené mě nepřipadá tak atraktivní, ale to je můj názor
Dovolím si taky přispět do diskuze. Dlouhá léta jsem se dole holil, teď jsem zkusil nechat narůst chlupy (nad penisem, koule holím dál, na nich to moc nesnesu - viz nová galerka). A až teď o tom přemýšlím, co ženy víc u mužů preferují a podobně, protože odpověď vlastně neznám. Já se holil tak nějak automaticky, neřešil jsem, zda se to líbí víc / míň, prostě mi to bylo pohodlnější 🙂
Já mám ráda, když je oholený.
Neholit, mně se líbí pěkné chlapské ochlupení v rozkroku, čím víc, tím líp.
U ženy je to také tak.Je přirozené mít ochlupení na ....
Nejtrapnější je chlupatý muž s hladce oholeným ptákem ,to se můžu ztlouct 

Já se neholím ...líbí se mi chlupatý péra. Chlap má bejt dole chlupatej
Сообщение было удалено пользователем.
Nechavam si depilovat cely telo i prdku
Určitě neholit, chlupy na těle nejsou proto aby se holili. Nic mě nemůže namíchnout než úplně vyholené ženy ( i podpaží a nohy). Ty chlupy slouží k tomu aby zachycovali a předávali vůní ( kundička, podpaží......). To mě úplně rajcuje. Mám v práci hodně kolegiň, které se holí a stejně mají koláče..v podpaží. Tak se stimuluje tady nějak poperte.....a čekám na názory....
Demente 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🤣
V dnešní době neoholené nohy, podpaží? To snad NE! Fuj.
Ty chlupy slouží k tomu aby zachycovalY a předávalY smrad, chceš-li odér ( kundička, podpaží......). Ani Savo to "aroma" nezlikviduje.
Přece jen už máme 21. století.
Ty chlupy slouží k tomu aby zachycovalY a předávalY smrad, chceš-li odér ( kundička, podpaží......). Ani Savo to "aroma" nezlikviduje.
Přece jen už máme 21. století.
Komu smrdí neoholená partnerka, tak by se měl poohlédnou po jiné, protože se to ani oholením nezmění. Partnerka ti musí vonět, ať má ochlupení, nebo je holá. 21.století s tím nemá co dělat.
tak já třeba vůbec nechápu, proč by tě moje úplně vyholená pička měla míchat?
Asi tak:-)
No, preferuji mít to krátké - pár milimetrů.
Úplně vyholím spíše na požádání :) - on zarůstající chloupek je mrcha...
Úplně vyholím spíše na požádání :) - on zarůstající chloupek je mrcha...
mě se líbí vyholení chlapi,i ten proužek je super
Strojkem na 5mm. Úplně vyholené přirození se mi nelíbí. Směšně pak vypadá u chlupatých mužů.
Ano přesně je to divné. Kamarádka se jednou oholila úplně a nebylo to ono kupodivu i ji se to nelíbilo a vrátila se k proužku
Přesně tak, i já to dělám strojkem na vlasy, mám o tom i galerky.
A co u me?.
....................m
....................m

holit nebo neholit
co si myslíte o holeni pennisu
Stojim o nazor nejake zeny