Ahoj,letos me bude 60.let a uz asi rok se me postavi,jen kdyz onanuji.Kdyz ho strcim do manzelky,tak behem chvilky klesne.Chut by byla,ale neni cim.Poradi nekdo,jak to funguje s vakuovou pumpou a nebo co s tim ??
Сообщение было удалено пользователем.
Сообщение было удалено пользователем.
Dik za odpoved.Me jde hlavne o manzelku,ma to rada.S tou pumpou,kdyz se penis zaskrti,tak pry to nejakou dobu vydrzi stoporene.
Zdravím zbylo mi nějaké generikum Viagry z Anglie Kamagra 100mg absolutně shodný přípravek za zlomek ceny. 4 Tablety v blistru za cenu 390,- Kč. 12 tablet jen 990,- Kč!!! Diskrétní zásilka. Manžel to užívá pravidelně bohatě stačí 1/4 a máte na 6 hodin vystaráno vetsinou to účinkuje až do rána. Manželovi to i oddaluje ejakuaci. marekb@gmx.co.uk
Zdravím,a opravdu to funguje?A hlavně by mě zajímalo,kde to spolehlivě sehnat?Sice to na Netu nabízí spoustu dodavatelu,ale jak mužu vědět že je to opravdu toto a ne jen nějakej vitamín?Taky za tuto cenu se to rozhodně nedá sehnat!Dík za odpověd!
ale pořádný lék neexistuje,že??,je to jenom o tahání peněz za nesmyslné prášky.a nebo mě někdo přesvědčí o opaku??
Nelam si s tím hlavu. Chyba není v tobě, ale v partnerce.Musí tě vzrušovat čím dál víc a ne, aby tě po 10 minutách omrzela. Myslím si, že by se ti to se mnou nestalo a dokázala bych tě udržet ve stavu maximálního vzrušení hodně dlouho. Jsem potvora!
Má erekce je po rozchodu v tahu.Respektive je tvrdý tak napůl.Doktorka říkala,že si mám najít milenku,že se to spraví.Jenže kde najít tu,které to nevadí.Poradte.Neznáte nějakou?
Myslím si, že na to zbytečně myslíš a tím se stresuješ. Jsi pak v začarovaném kruhu. Buď sebevědomý a za své menší vzrušení obviň partnerku! Je to jasně její chyba, že tě nerozdovádí tak, abys stříkal jen, když se ukáže. Kdosi slavný prohlásil už dávno: "Není impotentních mužů, jsou jen neschopné ženy!" Je v tom hodně pravdy.
mozná to nepatrí sem.Kdyz tancuju s holkama telo na telo tak mam vzdy erekci.nevim jestli to je normalní.Ale príde mi ze se to nekterejm i líbí ale vzdy z toho mam strach co bude.Stava se vam to taky?
To víš, že stává. Dívej se na to, jako na přednost a nic si z toho nedělej. Protějšek aspoň pozná, že se ti líbí a určitě jí to udělá dobře na dušičce. /Já osobně bych tě nenechala trpět a rychle bych toho využila. (Třeba pod stolem nebo na WC)/ Byla bych ráda, že jsem přitažlivá a máš chuť.Všude se dá najít místečko, kde se ti dá odpomoci byť i jen pusou.
mam slecnu ktere je sjeste panna.Ale o to nejde! ja kdyz ji prstuju tak se nemuze udelat! Ale mnou to neni proto ze predemnou mela jiny kluky a taky ji neudelali!! poradi mi nekdo??Prosim rad bych ji uspokojil odpovedi na E-mail Osustik.seznam.cz
Jsou bohužel i ženy, které orgasmus nikdy neprožijí nebo jen při dráždění poštěváčku nebo v pochvě. Také je chyba chtít dosáhnout orgasmus a myslet jen na to. Nejlepší je poddat se citům a vzrušení z mazlení a dráždění. Vždyť i to je přece dostatečně krásné a stojí za to si to užívat. Orgasmus se pak dostaví sám.
Podle toho jestli je to manželka a nebo jen milenka a kolik je ti let.Můj recept je jednoduchý ale účinný,jestli jsi napsal správnou adresu dostaneš mail!
mužeš mi to taky poslat muj meij je mikimali@seznam.cz diki
posli mi prosim tvoji radu na problem s erekci po par minutach.. diky moc.. muj mail. snow_master@email.cz
taky by me to zajimalo, muzes mne to taky poslat? kegg@azet.sk
Ahojky já mám stejný problém jako v předchozí zprávičce opravdu víš co s tím moc by mi to pomohlo.Dík
Vyměnit partnerku, nezaslouží si tě, když se neumí postarat, aby jsi stál v pozoru a nemohl se dočkat, kdy ji ojedeš.

Erekce
Jak na dlouhou erekci?