Vaše tchýně

Jaký máte vztah s tchýní?

Chci se zeptat na vztahy s tchýní?

Přitahuje vás? Měníte si fotky?
Moji tchyni bylo 56 kdyz jsem tam jezdil za jeji dcerou. Po dvou letech uz jsem tam byl jak doma a tak se jednou stalo ze po koupani jsem sel nahej do pokoje a potkali jsme se na chodbe. Povida ze zitra budeme samotni doma a jestli budu chtit ze mi ho obstara. Noc byla s moji vasniva pri predstave sukani tchyne a rano kdyz jsem vstal a sel na snidani ona uz byla v kuchyni a naha.me houklo a v mziku jsem byl taky nahej a dokszete si predstavit co se odehralo temer celi den. Bylo to jednou a naposledy co jsem ji mrdal a mohl jsem strikat do kundy. Jeste parkrat potom me bud vyhonila nebo vykourila a bohuzel rok pote nahle zemrela skoda.

Já když vidím svou tchyni tak bych ji nejraději jebnul (trubkou po hlavě).
Сообщение было удалено пользователем.
to znamená že svoju dceru mala v 13???!!!! to si z nás robiš kozy?
Já když vidím svou tchyni tak bych ji nejraději jebnul (trubkou po hlavě).
Bydlíme společně s tchynkou v jednom baráku,my se ženou a dcerou máme být v patře a tchyně zase dole. Tchýni je 55.let,krásný kulatý zadek (ženská krev a mléko),běžné doma chodíme jen ve spodarech a tricku a když třeba klabosime samy u ni v obýváku jen tak spoře odení,mám myšlenky jen na sex s ni. Nikdy jsem si na nic netroufl,ale kdyby se stalo,ze by jsme zůstali doma samy přes víkend asi bych si dodal odvahy
Jdi do ni třeba to vyjde a pak budeš mít top příběh .)
Já mám na tchýni jen ty nej vzpomínky,mě bylo 23 a jí 45,byla to prsatá plnoštíhlá žena,milá a mě brala jako syna.Až jednou jsme v domě osaměli já vyšel nahý z koupelny a ona se mě šla ptát co chci k večeři,byl horký červenec a i ona nebyla moc oblečená.Když jsem se ho snažil rukama zakrýt,řekla mi že se nemám za co stydět stáli jsme proti sobě a ona mi nabízela jídlo a mě se naplno postavil,jí pohled taky vzrušil a netrvalo dlouho a měla ho v rukou a neprotestovala když jsem jí začal svlékat uvolnil její velké poprsí,když jsem jí stahoval kalhotky jen špitla"bože já tě tolik chci" a tak večeře byla pozdní po dlouhých hrátkách a souložích,týden co jsme byli sami jsme spolu spali a dlouze souložili.Souložili jsme spolu dlouhá léta a vždy si našli kdy jsme byli sami,náš vztah byl milenka a milenec a soulž přešla ve slastné mrdání které jsme oba potřebovali.
S (nadcházející) tchýní máme skvělý vztahy, vycházíme spolu v pohodě, fotky si občas měníme, třeba co kdo vyfotil na dovolený a tak :-)
Kdyz se sejdou dve spravna temata pod sebou, muze to dat pekne spojeni. Jako ted:
Vase tchyne Odmita sex
Trosku se to posunulo jinam než byl úmysl :)) co ty tchyně? :yp
tak ja tchyni obcas osukam delame to na chate, jednou jsem vlezl do koupelny a ona bila tam a hned vylezla ven ale naha tak jsme zalezly zpet do vany ale spolu nadhera lepsi nez dcera je 10 let rozvedena a ma pouze 47 let no a picku hodne zachovalou a v sexu delame uplne vse krasa vazeny pratele
Jasně no Ja uz nevim ale zatim jsem měl 4 a nic a nemyslím si, že by to byl špatný výkon. Střídání poloh rychlosti Atd. Čas kolem půl hodiny akce předehru nepočítám :) Moc rád lížu :))
Tak to asi nezjistíme :) dokážu ženu uspokojit :P tak nevim co je špatně :)) každopádně Ja oral miluju ženy uz moc ne
Tak v tomhle já problém nemám.Tam kde jsem se předvedl,tam to bylo vyžadováno...ale myslim si,že tohle je téma někam jinam...
Kdyžtak pošlete foto nebo nejakej příběh do zprávy :))