BI - Gay sex

Na netradičnom mieste

kto sexoval na netradičnom mieste, stavba-unimobunka, výrobná hala, družstvo ....
Это сообщение удалено.
Niejaka transka alebo chalan v damskom na nieco vzrusujuce Ba, Nz, Kn ... ??? Ja Trans...
Najde sa par kde muz je bi a chcel by daco poriesit s bi chalanom pn nm okolie pis spravu
Ahoj ja diskrétny Bi ženatý muž 49 178.82 bývam v Spišskej Novej Vsi. Hľadám pár s bi mužom na dlhodobé stretnutia
Ahoj mam záujem. Ja diskrétny ženatý muž 49 178.82 bývam v Spišskej Novej Vsi
ok , môžeme v dohladnej dobe niekedy stretko ale iba ty
Ahoj ja nizsi 162 mensie bruski v Jezersku? spravim ti fajku dojdes ?
Ahoj, niekto kto by prisiel alebo je v Jezersku ? :) napis
Ahoj. Ja 35/180/80/17 Ba Dubravka. Hladam seriozneho starsieho M, skuseneho sexpartnera s ktory ma vsetko nauci a s ktorym si budem moct uzivat nahotu, tvrde vtaky, sport, saunu, vikendy, kupanie a vsetky moje sexualne vymysli :-)
Dúbravka, kto by pohonil niekde vonku? Každý deň behavam...lesy okolo bunkrov, villa rustica
Ako to funguje vo Vrútkach? Dá sa aj niečo zažiť alebo je to len bar a diskotéka?
Ako kedy v poslednej dobe tam chodi malo ludi a je to celkom o nicom
Manzel ide do ba a chce sa skusit nechat vyfajat od muza. Ide pozriet aj glorihole aj medzi mosty a zlate piesky mozno sa niekdo najde uz davno ho laka skusit sa nechat fajat od muza.
Chcel by som ist na bi alebo bdsm party do Bravantic.Kto ma vezme so sebou.Ja poslusny bi-pasiv
Ahojte chcem sa spýtať . V Nitre nieje nejaká sauna pre bi alebo G? Alebo nejaký bar, club? Nič také?
presiel som vsetky miesta v BA co pysete a nikde nic Som teraz cely vykend v BA rad by som skusil osukat chlapa alebo sa nechat aspon vyfajat pohonit niekde vonku alebo glorihole
Chcel by som skúsiť v prírode fajčiť dvoch mužov a potom by ma mohli aj pritiahnuť
Sexoval som v kabínke žeriava, bolo to vzrušujúce ,keď dole pracovali robotníci.
Mi man,par a Hladame BI muža na Diskretne Stretavanie...nie Jednorazovo ,mi od Trenčina.
ahojte este hladate kamosa som BI som z ILAVY 171/74 nezarasteny vyholeny kratke tmavsie blond vlasy modre oci diskretny ak tak napiste
rad ta spoznamsom z ILAVy islo bi to alebo daj cislo mobilu zavolam ti dohoda
o mladych je vseobecne viac zaujem ako o staršich,, aj mna mlady rajcuju,, a mat hoc aj gay mladeho kamosa s vyhodami by ma rajcovalo,,, len vychod je na tom slaby no
Ahojte, Ja diskretny Bi, rad vas spoznam na pravidelne stretavanie.
Сообщение было удалено пользователем.
Dobry Den možte Zmazat tento prispevok z čislom. Dakujem