Já jsem pro holení u obou pohlaví.
Ani se nedivíme,oni buznoidní týpci se většinou vyholují.
Nejake osobni antipatie?:-D.
Taky jsem se dlouho Holíka,teď manžel chtěl změnu ať se nechám zarůst,chvilku to tak bylo,pak jsem se oholila a zjistila jsem že je příjemnější být zarostlá.
Koukám hokejová fanynka, když to automaticke psani prechyli tímto způsobem.
Přidávám pohled jednoho doktora, co mi řekl pri jednání v bance (je mu pres 70): ty ženské jsou bláznivé, když se holí. Ja mam dceru (cca 50) a ona se dole holí. Ona je taky doktorka a přece všichni ví, že chlupy chrání vaginu před cizimi bakteriemi a dalsimi patogeny především při pohlavním styku. Ona to ví, ale stejně se holí. Teď je to prostě móda. Proto je tolik žen s kvasinkovou infekcí. Tedy podle něj je hygienictejsi chlupy mít. Pro mě není rozhodující jak je dole holka upravená. O trochu víc se mi líbí dohladka. (Je to o chlup příjemnější při lízání), ale jinak je to věc ženy. Stejně se holí kvůli nám. (A já za to děkuji).
Skutečně je to spíš ,,pohled,, než pravda. Když jsem se neholila, byly doby, kdy jsem měla gynekologické problémy. Celé roky co se holím jsem v pohodě..
Jak jsem koupil, tak prodávám. Proč by měl být prase? Třeba jen nemají problém před sebou chodit či ukazovat se nazí. Mně to přijde docela sympatické. Nahotu neberu jako tabu.Anebo je třeba její doktor.
Z mého pohledu, není nad pořádný puget 
Čím hustčí, tím lépe. Po staletí se nic neholilo a stěžoval si někdo? Myslím že ne.....
Ať si ale každý vybere, co mu vyhovuje....
Čím hustčí, tím lépe. Po staletí se nic neholilo a stěžoval si někdo? Myslím že ne.....
Ať si ale každý vybere, co mu vyhovuje....
To pozor. Již za Ludvíka XVI se holily milenky a luxusní společnice u královského dvora. Odkud jinud by taky móda ohledně erotiky a sexu měla přijít než z Francie. A ani jinak tento argument neberu. Po staletí se take mylo jednou měsíčně a velká potřeba se nejčastěji dělala z okna na ulici.
Před dvaceti lety byly chlupaté klíny běžné s nikomu nevadilo,jsem pro chloupky
to je nesmysl, přesně, jak tady říkají ostatní, hygiena se dá provozovat bez ohledu na porost :)
Chlupaté kundy jsou nechutné, to mi nikdo nevymluví. Jako se holí nohy, v podpaží, tak i tam (u mladých snad už 100%ní standard) - a nejde o módu, je to zkrátka nutnost 21. století, stejně jako se mýt nebo si čistit zuby.
Сообщение было удалено пользователем.
Ano diskusí jsou mraky a shoda neexistuje. Co mě ale vždycky dovede vytočit, když zastánce zarostlosti začne zastánce holení obviňovat z pedofilie...
Já ale v mládí zastával opačný názor, stejný jako tady kolega....
Až teď cca posledních 10 let sem zcela změnil názor.
Ale je fakt, že každý si prosazuje to svoje.
Až teď cca posledních 10 let sem zcela změnil názor.
Ale je fakt, že každý si prosazuje to svoje.
pěkně sepsaná zkušenost s holením...doma jsme to měli podobné se zarůstáním chloupku apod...takže návrat k přírodě a občasné decentní oholení pro změnu
ale proč se do milovníků přírodních krás navážejí milovníci žiletek a uráží???a pořád píší bludy o zanedbané hygieně....my se do nich nenavážíme a necháváme je žít....ať se jim líbí co chce.....nám se líbí chlupaté kundičky
ale proč se do milovníků přírodních krás navážejí milovníci žiletek a uráží???a pořád píší bludy o zanedbané hygieně....my se do nich nenavážíme a necháváme je žít....ať se jim líbí co chce.....nám se líbí chlupaté kundičky
Přesně, každý ať si nosí co chce.. Taky jsem prošel názorovou změnou od "jedině holá" do "raději upravený kožíšek než nic"
To se velmi pleteš. Zarostlá čičina je luxusní a velmi vzrušující. Jako nic co znám.
Je ale zarostla a zarostla. Záleží na tvaru, hustotě, barvě ochlupení atd.
V tomhle mám velmi mlsny a vybíravy jazýček....
Je ale zarostla a zarostla. Záleží na tvaru, hustotě, barvě ochlupení atd.
V tomhle mám velmi mlsny a vybíravy jazýček....
Nepletu se. Mě se na bobra nepostaví. Jaxe v tom roští můžeš orientovat? Proč zakrývat něco tak hezkého chlupy. A mít plná ústa chlupů při orálu - nee, to fakt nee
A proč by ti to někdo vymlouval! Je to tvůj handicap
Jinak často v ústech končí při sexu i vlas, tak to aby jste si s pipinou oholili i makovice
Není na amatérech uživatel, který by kdy dokázal fundovaněji odpovědět...
A to opakovaně, sleduji to u tebe už dlouho.
Nejen že si velmi krásná, ale jako jedna z mála žen si vždy v obraze a víš o čem mluvíš.
Veřejně ti skládám krásko poklonu
A to opakovaně, sleduji to u tebe už dlouho.
Nejen že si velmi krásná, ale jako jedna z mála žen si vždy v obraze a víš o čem mluvíš.
Veřejně ti skládám krásko poklonu
Holky, já vzkazy vyřešila tak, že jsem je prostě blokla. Dlouho jsem o tom přemýšlela, ale u mne je 99 vzkazů ze 100 stejně v duchu "mrdat?" či fotka péra bez textu takže pro mne nezajímavé. Teď si oslovim koho chci a nejsem zahlcena stovkami zpráv. Doteď jich tu mám 7862 nepřečtených.
hmmm, potom ale normální (možná to neni úplně vhodný slovo tady :D ) chlap nemá šanci se tu seznámit, když jeho slušný a kultivovaný vzkaz zapadne v hromadě těch od kreténů... :)
Tak slušný a kultivovaný vzkaz nezapadne pokud to není vzkaz kopírován na 1000X. Ony jsou tyhle vzkazy snadno poznatelné a žádná žena nechce mít pocit že je jen jednou z davu.
To mě právě štve. Každý blbec co někdy otravoval může psát znova.
Tak vono to je MUDr., tak aby nevěděla 
Moje anatomické znalosti ženy končí v rozkroku, já se dal nikdy nedostal
Moje anatomické znalosti ženy končí v rozkroku, já se dal nikdy nedostal

Chlupaté kundy a hygiena
Úvaha, proč jsou stehna zbarvená...