Teda já se fakt bavim ... celý přspěvek je o tom, jak to dělá nějakej zavináč ..... jen malá zmínka kdesi, že to odhlašuje samo - a jediný, co si z toho admin vybere je: NIKDO NÁM NEŘEKL, ŽE TO ODHLAŠUJE ........
... ale aspoń se člověk poránu zasměje
uz se to zvyraznuje tak jak pisete
Další krok zpět. Proč se raději nezaměří na to, že to uživatele ze stránek bez jejich vědomí odhlašuje? To by bylo plus. Zde plus bohužel nevidím. Jen vyvstávají zbytečné zmatky. A pokud to tu funguje převážně díky těm, kteří platí VIP, nebylo by od věci zeptat se uživatelů, zda něco takového vůbec chtějí.
nikdo nepsal ze by ho to odhlasovalo
Сообщение было удалено пользователем.
Tak jistě je to zase jiná změna ...
Dát @ a někoho označit že píšu přímo jemu na skle .. jistě je to jiné než bylo
Za mně se mi třeba zas líbí že pokud sjedu na konverzaci co už proběhla na skle tak se celá neposouvá znovu na začátek pokud někdo nový napíše a já to zas musím pracně rolovat pokud si chci přečíst to co jsem chtěla .... ;-)
Dát @ a někoho označit že píšu přímo jemu na skle .. jistě je to jiné než bylo
Za mně se mi třeba zas líbí že pokud sjedu na konverzaci co už proběhla na skle tak se celá neposouvá znovu na začátek pokud někdo nový napíše a já to zas musím pracně rolovat pokud si chci přečíst to co jsem chtěla .... ;-)
Copak tady piseme o odhlasovani ???
reatoval jsem na: Další krok zpět. Proč se raději nezaměří na to, že to uživatele ze stránek bez jejich vědomí odhlašuje?
Co se tyce zavinace, obecne se pouziva pokud chcete nekoho oznacit. Da se pak pouzivat pro oznaceni v textu, ne jen na zacatku. Zavinac znaci to, ze nekdo nekoho oznacil a neco mu chce sdelit.
Co se tyce zavinace, obecne se pouziva pokud chcete nekoho oznacit. Da se pak pouzivat pro oznaceni v textu, ne jen na zacatku. Zavinac znaci to, ze nekdo nekoho oznacil a neco mu chce sdelit.
Delate si legraci, ze nikdo nehlasil odhlasovani z mistnosti?
Aurora... s uzivateli nejak nekomunikuji, jinak by nam dala vedet tu jejich prekrasnou zmenu ke zmatku, ale s chutnym zavinacem. Mam dojem, ze si delaji jen srandu z nas.
v tomto pripade zadny, protoze se stejne neozve nikdo z nich. Probiha dalsi kolo bobrika mlceni
@ Fernanda... mi uz fakt pripada, ze si z nas delaji jen legraci .
Asi to nepovazuji za nutne a my jsme tady pro ne a ne oni pro nas

Zvyrazneni nicku na chatu
opet nejaky z Vasich pokusu o zlepsni ?