Sex v práci/robote

Máte skúsenosť, vyskúšali ste?

Akú skúsenosť máte so sexom v práci, či už s kelegyňou, kolegom, alebo zážitky z oslavy, večierkou, eventov, alebo pracovných ciest?
Сообщение было удалено пользователем.
Je to super hlavme ak maju obaja rozum. Mam skusenosti dost s koleginou , podriadenou bolo ich niekolo . Nepracuju uz v tej firme ale je to bomba dobijat ich potom ich osukat a tvarit sa v robote ze sa nic nestalo *3*
Ka som si to rozdavala v sklade zo zakanikom aj ked som mala plno ludi a cakali kym ich obsluzim
Ja som zažil že som čakal, kým ma niekto obslúži, takže už poznám dôvod, Ty si bola v sklade😀
Ahoj, to som zažil aj ja a je to neopísateľný pocit, má to svoje čaro, adrenalín a vzrušenie, určite ešte skúsim. A bolo to v BB 😉
A v ktorom sklade to pracujes? Pridem aj ja na nakup😉, 👍👍👍
Paratoxin
Paratoxin Неактивный 7 лет назад
Paratoxin
Paratoxin Неактивный 7 лет назад
Nuz ako napises. Ale citaj menej pribehov, medzi realitou a fantaziou je stale znacna hranica *1*
Nemyslím si, že nejako fantazíruje... Niekoľko-krát som zažil podobné scenáre. Riaditeľova sekretárka ma fajčila pod stolom, pričom sme boli na chate a kolegovia bežne chodili okolo (samozrejme ju nevideli kde je a čo robí). Počas krátkej cigaretky v suteréne, keď sme zostali sami, som kolegyňu pekne pretiahol rýchlo a tvrdo odzadu... Pri jednej pracovnej návšteve som pretiahol sekretárku riaditeľa odberateľskej firmy na riaditeľovom stole, a výstrek skončil samozrejme na jeho stole... A takých by bolo veľa reálnych príbehov...
Za mnou dnes prisla manzelka do prace doniesla mi doklady ktore som si rano zabudol bol som v robote sam tak som ju za odmenu pretiahol .... no krasni zazitok
a čo tak manželka, alebo manžel v práci? nejaká skúsenosť, alebo nepríjemnosť, alebo sex cez oslavy, alebo firemné akcie............
A este je aj rozumna..neriesime nic osobne..je vydata..ja zenaty..a je to vsetki bez narusenia sukromia..takze toto je idealny stav...
Ahoj..mam kolegynu..s ktorou sexujeme ba wecku..tak dva krat do tyzdna..ideme takto uz skoro rok a pol..nadhera..sex v praci..a este nam za to aj platia..odporucam...
Alebo sex na pracovisku s manželkou/manželom/milenkou :-)
Len tu najlepsiu. Nie je nad to, prasit nadriadenu. V posteli urobi vsetko, co chcem ja.