Swingers Praha

Upřímné recenze a zkušenosti se SW v Praze :)

Plánuji první návštěvu a ráda bych si vybrala správně, ať mě to neodradí..spíše naopak, ráda bych aby se to stalo občasným zpříjemněním stereotypního života a odreagováním. Prosím o upřímné recenze od nás normálních lidí :)))) Předem děkuji všem za názory a zkušenosti :)
Děkuji všem za názory.. a co třeba BDSM kluby ? je to alespon z části srovnatelné se swingers nebo to tam chodí úplně jinak, popř. nějaké zkušenosti či názory a tipy ? :)
Především tam nikdo nechodí loudit, atmosféra je tam jiná, nikdy jsem tam neměla potřebu někomu dávat po hubě
Bdsm kluby jsou fajn, ale hlídají si, aby se tam nenatáhl ten póvl, co chodí do swingers klubů. Takže musí se někdo za vás zaručit, když tam přijdete
V Atelieru to jde i bez ruceni.Zalezi na typu akce.
Ale je to jine jak posou jini.Sex neni tim hlavnim.
Ake to musis nejprve BDSM blize poznat a lidi kolem.
Je to jiny level zabavy.
Každý podnik má svoje a ideální volba neexistuje. Pokud nenapíšeš, co tam chceš zažít, těžko poradit.Ale vždycky se vyplatí nepodléhat atmosféře klubu a držet si svoji vizi
Doporučuji Paradiso nebo Fantasy (a to jen v párové dny) - všude jinde, kde je dovolen přístup samostaným mužům se nevyhneš zoufalým loudilům.
Mylis se.Beni tomu tak.
Staci zajit di vily Funny.
To je i nase doporuceni pro prvni navstevu jakekoliv swingers akce...
To jsem nevěděl, že je Vila Funny v Praze, už se pár týdnů chystáme do Brna a vida, už je v Praze. To tam brzy zajdeme :).
Ahoj,
nejdřív záleží kam půjdeš jestli bunkr či fantazi, ostatní bych nedoporučoval, dal bych přednost bunkru, musíš se připravit že tam bude víc chlapů, vesměs jsou všichni slušní, vyhejbej se cizincům hlavně turkům, arabášům.....občas tam přijdou a jsou to prasata, vezmou si kondom a po chvilce ho sundaj....jinak nejlepší je jít v pátek či v sobotu...
Bunkr je hnusná díra! Byla jsem tam jedno asi hodinu a nikdy víc.
Jinak vláken na toto téma je tu XY stačí najít a nezakládat to samé.
Tak to prostě je, swingers klub je buď hnusná díra nebo se tam nic neděje