Verejná sprcha

Krokodil253

Ahoj v Sobotu som v sprchach na kováčovej vyfajcil chlapíka. Potom sa v bazéne venoval svojej žene. Občas sa pozrel a usmial. Bolo to super.
Tak to je úžasný nápad. Ak je tu niekto čo chodí niekam nápis. TT OKRES. A BLIZKE OKOLIE. RAD PRIDEM.
Tak to máte šťastie, ja v KE viackrát na plavárni som sa dlllllho sprchoval, poriadne si mydlil vtáka a nikto mi nevyhonil ani nevyfajcil. Asi som nenatrafil na správnych ľudí... nakoniec som si sám vyhonil na wc...
Včera na Kováčovej bolo super. Honil som si v sprchach prišiel chlapík 60+ všimol si. Pochytal a ukázal svoj a už sme išli do kabinky. Do poslednej kvapky všetko strekol do mojich úst. Mňam mňam. Starý chlapi sú super.
To sa nebojis si len tak od niekoho nechat nastriekat semeno do ust? Co ked ma aids?
Toto tu čítať, tak sa človek "pobaví".... Mužské homosexuálne fóra by mali byť samostatné. V úplne oddelenej sekcii, mimo hetero diskusií. Začínam mať obavy chodiť sám po ulici a navštevovať wellnessy, odpočívadlá, aj verejné WC... :)
Navrhnite kde a kedy, možno sa nás tam zíde spolu viac.
Ak by bol niekto buduci tyzden v Hotely Kontakt Wellnes - Stara Lesna, tak ta rad stretnem po sprchou v spa ;)
Čaute... Nevyhľadávam to akútne nejak ale keby sa mi to niekde prihodilo o com tu píšete tak by som sa tomu nebránil... 😄
...aj ja chceeem :) Trnave sa deje niečo na sprchach aj do oveľa? Ak ano, kdeee?
Dnes na kováčovej v sprchach super bolo. Honil som si a prišiel mladý chalan. Najprv sa díval a keď sa mu postavil že či ho vyfajcim? A samozrejme som. Vtom prišiel starý pán asi 70r a zbadal a že aj on chce. Jeden dával pozor a druhého som fajkal. Mesiac nič a teraz dvaja.
keci, keci iba keci *3*keci, keci iba keci,keci, keci iba keci,keci, keci iba keci
Včera v sprchach na kováčovej s chlapikom sme si navzájom vyhonily . Super vzrušujúce, čo keby niekto prišiel?*49**71*
Aaaaach jaaaaaj toto by som chcel aj jaaaa v okoli TN joooj....
Сообщение было удалено пользователем.
Сообщение было удалено пользователем.
Sympatický Bi chalan na stretko na kupku a možné hriešne chvile v sprchach....
Si pekný nečudujem sa že ťa začal HONIT. Ja by som ťa aj vyfajcil.
rad sa s tebou stretnemnapis kedy mozes prist do europy a ci je spravny tel 0910269504mam aj dvoch vlciakov
Tak to by sa páčilo aj mne, nemám s tým problém dať sa pekne vyfajčiť