Sebevědomí

Co holkám opravdu zvyšuje sebevědomí?

Ahoj, chápu, že to má každá dívka jinak, ale rád o tom podiskutuju. Rád bych se dozvěděl, co na děvčata pozitivně zabírá. Kamarádka má problém, že je perfekcionistka a má vysoké nároky na vše - i na sebe. Přesto, že je vysoká, hubená, prsatá a dlouhonohá nelíbí se sama sobě. Rád bych jí alespoň v rámci možností pomohl cítit se v pohodě a přijmout se takovou jaká je.
Takovy clovek nikdy nebude spokojen. Dokonalost se da snad mozna jen vyrobit, ne najit. I s zenskym telem, protoze hubena zena nikdy nemuze mit pekne vetsi prirodni kozicky a ta s krasnejma ctyrkama / petkama nemuze mit 50kg a 60 v pase, teda snad krom hrozne Barbii. Nekdo preferuje krasnou buchticku, nekdo hamburgrik, nekdo vyholenou, upravenou ci chlupatou, nekdo je hirnak / dolnak, nekdo anorekticky, vysportovane / baculatejsi. Na tom jak by mela dokonalost vypadat se neda ani shodnout. Jak zena vypada neni nejdulezitejsi, zena musi byt ake i pro partnera vzhledove pritazliva. Co to znamena se neda definovat.

Proste kazdy z nas ma nejaky vroubek, pro nekoho je jeden/jedna ideal a pro dalsiho hnus. Asi kazdy z nas ma nejaky vysneny ideal, ja sam dokazi popsat jak by mela vypadat a pokud obcas nekoho takoveho jednou za 10let zahlednu, vyvalim oci a zustanu v uzasu. Ale nikdy jsem krom zahlednuti takovou zenu nepotkal. Dejme tomu, ze sem klikar a zitra se potkame. Tak a ted jake ma mit vlastnosti a muzem zacit hledat a hadat se nanovo. A nakonec zjistim, ze ten vysneni vzhledovy ideal byl celozivotni omyl.

Tvoje kamaradka se stim jaka je musi smirit a bude ji lip Neco maleho by mela mit silu pozmenit, kuces, styl, sport, ...) Ale ze zkusenosti, cim pritazlivejsi zena, tim ma ze sebe vice mindraku. Byla by pak skoda cely zivot promarnit jen hledanim jak byt perfektni (a pritom bude perfektni jen dle sveho meritka) nebo hledanim neexistujicuho.
Ano, tohle je pravdivé a hezky rozepsané. Otázka je jak jí pomoci smířit se sama se sebou. *114*
To nejde, ale kdybys na to prisel, bude u zen oblibenejsi nez Bond. Dej pak vedet jak na to. Az opravdu dospeje, tak se stim, ze neco na sobe (dle sebe) ma nedokonale vezme na milost, nebo to bude vecne nespokojena pipka.
Ale nabidni ji, at prijde nekdy na kafe a ze to proberete. Pro tebe jiste skvela predstava.
A jak jsem psal, cim perfektnejsi tim nespokojenejsi. Treba moje partnerka ma nadhernekozy a ja jsem hornak. Ne nadherne na svuj vek a po detech, ale lecktera -15/-20 mladice by mela co zavidet. Presto obcas, kdyz ma parkrat do roka naladu si hrat, a vidi moji spokojenost nezapomene si je datskoro az k brade s tim, ze kdyby silikony mohy by byt pry lepsi. Toto ja nikdy nepochopim a ona s tim co ma (a to i po detech) nebude nikdy spokojena.

Jo a az budete v pelisku zkoumat tu nespokojenost, tak ji toto dej precist. Dobre jsou i diskuse v panskych clanku psanych asi zenama. Specialne Buresuv iDes a jeho XMen a MoGirl.
Сообщение было удалено пользователем.
Děkuju za první zajímavou reakci. Jsi si tímhle tvrzením jistá? Třeba z nějakého konkrétního zdroje nebo tak?
Jo, to je jako v tom vtipu - "do padesáti budeš chudá" - "jó? a co pak?" "Pak si na to zvykneš..."
Jo, možná máš pravdu, že jediné, co pomůže je čas. Proto asi mají spokojenější sexuální život starší ženy. Mají víc času na to vnitřní smíření se sama se sebou a překonání křivd z dětství. Asi tedy nezbývá než vytrvat v podpoře. Děkuju za inteligentní reakci.
Jen se rád posloucháš, nebo neumíš číst to, co padlo v diskuzi před tebou? Chceš to namalovat? Nemáš, v tomto případě, pravdu.
A váš (mužský) názor je pro mě irelevantní, protože jste vedle a ani jsem se vás na něj neptal. Jste jak mrdlí. S dovolením si se svým životem budu nakládat po svém. Ona není marnivá a nepotřebuje poslouchat lichotky. To je to v čem se pletete a to proto, že soudíte někoho koho neznáte. Proto se ptám holek na konkrétní věci a ne chytráků, co nechápou o čem je řeč. Ale i tak díky.
Neztrácej můj, ani svůj čas, když nerozumíš psanému slovu.
Mě by stačilo, kdyby reagoval ten koho se ptám. Když už reagujete vy, ok, ale přijměte taky to, že ten kdo danou osobu zná jsem já. Když vám píšu, že se mýlíte, tak bych ocenil to, že to přijmete... Ale chápu, že trolling je neuvěřitelná závislost. Jak říkám, dotyčná si nijak nevynucuje lichotky. Jste na omylu. Není mi 15 a není to moje první známost. Vy budete takový ti chlapi, co když jim ženská řekne ne, tak ji znásilní, protože ne znamená ano, co? *22**22**22* Nebo jen nerozumíte, když vám někdo ne napíše? Myslím tohle: *23**23**23* Už chápeš? *22*
Jak jsem ti již psal, nepomůže jí nic , svůj názor má.Potrebuje "volá", který ji bude ometat s ujišťováním jak je hezká,ale to už má. Jde vidět že se absolutně v ženě nevyznaš a nebo jsi tak moc naivní. Každopádně ,jestli Tvé kamarádce má někdo pomoci, musí začít u sebe samé. Přeji jí více štěstí ve výběru
Hubená, prsatá, vysoká - to skoro zní jak nějaký ideál ženy. Tak to ale opravdu není.....
Ona sama dobře ví jak vypadá a kde ji "tlačí bota".

Já osobně se držím tohoto :" žena která nechce nic, si zaslouží všechno".
A závěrem, pokud to pochopíš a správně provedeš, věř že nezapomenutelně na ní zapůsobíš.....
To je rada na prd. Ale díky, že ses ozvalA. Já chci konkrétní návrhy z vlastního úhlu pohledu. Takovéhle rádoby filosofování mi je k ničemu.
*3**3**3*
To ji myslím vrátí na zem.....

Škoda že sem nejde vložit foto té krásky *2*
Jde, ale stejně jako jsi tu ty inkonginto (Izer, Policejní akademie) tak jsem tu tak i já. Ona by tu pro svou stydlivost nechtěla být už vůbec. Nehledě na to, že jsou věci, mezi nebem a zemí, nechápu, proč honimírům poskytovat další matroš i bez mého přičinění ho tu je dost. :D
Pokud to myslíš vážně,dej jí sem nějaké foto. Až na pár hovad uvidí vesměs pozitivní reakce. Já to udělal pro kamarádku také.....a stejně si myslí že není hezká
Tak díky, holky, všechny tři jste mi pomohly... Já jsem starý dost a tu holku znám taky dost a to, co píšete nejen nepomáhá, ale taky se to nezakládá na pravdě. Ale díky za spam. *25*