sex taxi

sex na zadnom sedadle v aute

v nedelu 22.12 idem bratislava bardejov chce sa niekto pridat?
Ako ked sa ri napisat neda tak jak by som stebou mohol ist
pokec199
pokec199 Неактивный 5 лет назад
Сообщение было удалено пользователем.
Ahojte.
Rad najdem taxikara komu nebude vadit ked si budrm v aute honit.
dnes fake taxi smer Bratislava - Nitra, ktorý parik sa nechá odviesť? sex povolený
Ahojte dnes večer niekto trnava a okolie nejaký párik alebo žena?
Ahojte dnes večer niekto trnava a okolie nejaký párik alebo žena?
ahojte ... zajtra idem Blava Presov, pozajtra vecer spat ... keby sa chcel niekto pridat alebo niekto nieco po ceste ... :)
Kto povozí pár v KE a okolí? Zájdeme niekde kde sa "ti pokazí auto?"
Ahojte, kto by mal záujem? BA, SC, TT, NR. Povozim Vás.
Veľmi by ma lákalo odviesť sa s parikom, kde on by šoféroval a ja by som sa vzadu venoval jeho manželke vrátane vylizanie a sexu. Ešte som to neskusal, a láka ma to. Som sympaťák, nekonfliktný, priateľský s peknou pestovanou postavou a M17 a šikovným jazykom. Hľadám dlhodobo a stačí mi jeden párik. Fotku rád pošlem, akú budete chcieť. Neváhajte a nehanbite sa a napíšte. 😉
Čaves ja odveziem chalana čo si bude honit zajtra doobeda PK BA
Zajtra sex taxík od 12-14 pre vás k dispozícii v rámci Bratislavy
Najbližší voľný termín na sex v taxíku zadarmo v Bratislave je piatok od 11.00h hľaďte sapariky😊
Zdravim pariky. Taxi pre váš sex je pripravený denne. Rezervujte 1-2dni vopred. diskretnosť 100%
Ako ďalší divak/účastník 😀😀😀sa rád zveziem😉 milujem turistiku
Levice a okolie ! Alebo NR, NZ, ZC... Koho povozím na svojom aute ??? Alebo môžeš šoférovať ty a ja sa ti postarám o ženu...
Koho mozem povoziť? V BA cez den po meste? Do prírody? K vode?
Po 15.3. 2019 pôjdem niektorí víkend (piatok až nedeľa) s karavánom na Oravskú alebo Liptovskú priehradu,Prosiecka dolina a okolie... Slušný pár alebo pár s kamarátkou sa môžu pridať a stráviť spoločný výkend.
Ďalšie info v správe...
Okolo 21ej budem v Ba okolie Zlatych pieskov, rad povozím pár po meste
ak tu je niekto s priestranným autom a povozí nás sme sexi par m+z ,piste dohodneme sa
Ak si to budete chciet rozdat pocas jazdy v aute ozvyte sa ja vas rad povozim popripade sa aj pridam. Som z Levic.
ktora zena si ma stopne a chce odbocit niekde do tmy na tiche miesto? Alebo par? Ba ok
To ny nás aj lákalo vyskúšať to v taxíku . Sme kúsok od Levíc . Možno by sme natrafili na takého taxikára čo by sa aj pridal čo by sme aj uvítali .
rad povozim zenu/par diskretne v luxusnom auticku...napiste,urcite sa dohodneme
Ponúkam sex taxi v BA, píšte, prídem auto mám pohodlne veľké a diskrétnosť na 1. Mieste
HĽADÁM PÁRIK V OKOLÍ ZV BB KTORÝ BY SOM POVOZIL V AUTE, POKUKAL SA POPRÍPADE SA PRIDAL
Zajtra (streda) okolo obeda cesta z KE do BA ... par ci dama ?
Ahojte, predpokadam ze ponuk budete mat vela a nerad by som sa zaradil k 'pisalkom' tak sa chcem najskor spytat ci mate aj konkretnu predatavu, poziadavku ?

M.
15.10. Poobede idem BA - KE a 17.10. s5. Zveziem zenu, par.

Viac info sprava.
Zajtra rano z ba-stred vezmem parik ak sa najde ;)
...........
Ahojte,zajtra poobede idem z čadce na vychod,koho zveziem? :)
Ak by potreboval parik alebo zena obcas nejaky odvoz v okoli,kludne sa ohlaste...
Také taxi taxikár v TT, kde by bol možné pokecať o sexe, masturbácii, vytiahnuť ho a pohrať sa sám? nie sex
Ahojte.
Dnes vecer niekto kto chce povozit? Bratisla a okolie.
Tesim sa. :)

Ak by chcel niekto niekedy odviest sme Trnava - Modra a zaroven si trosku zasantit napiste do spravy ;)Zvcsa jazdim tento smer medzi 14-15 h.
ja taxi mam velke pohodlne auto s foliami ako by to malo prebiehat
Dobre citam to pisete o mne? mozme si to niekedy zopakovat
Mna laka si honit v taxiku. Ak sa da u niekoho mladeho budem rad
Mna toto tiez laka! Keby som jazdil hned ta pridem zdvihnut
Ahojte, buduci utorok 05.06. pojdem z TT do Zvolena, potrebuje niekto odvoz? Pripadne nejaky par na dogging po ceste?
Ja robím taxíka mal som dva krát takýto pár jeden si to rozdal počas jazdy potom som sa pozeral. Druhý sa len hrali tam som sa chytal pŕs a hľadí ženu. Bolo to úžasné. Ak chcete píšte odveziem vás a pozriem sa na vas
Ak by ste potrebovali taxi v ba skúste napísať som taxi
Rad vas povozim.. a mozete robit vzadu co sa vam zapaci..
Ahoj čital som formu a odkial ste rad by som vas povozil kade len chcete ato neni neako luxusne ale v zadu je placu dost .. :) a zatmene okna aj ked je cez ne trocha vidiet .. :P pačilo by sa vma take niečo .. ?
ahojte. urcite by som to rad vyskusal:) mam 27r 180 75, sportovo zalozeny chalan, vyzor necham na vase posudenie z prilohy.
raz som viezol kamosa s frajerkou a ty si to zacali rozdavat v zadu v aute bolo to zaujimave a aj pre mne prijemne
ja by som sa rad povozil len neni skym a vas uz niekto vozil ?