Kočička zlobila, jaky trest??

Moje kocicka/subinka nesplnila úkol, co s ni?

Kočička nesplnila co měla, co s ni mám provést?? Je stydlivě, přemýšlím o nějakém úkolu na veřejnosti. Jaké tresty dáváte vy?? ;)
V sukromi edging, na verejnosti minisukne bez kalhotek a flashing na povel. Napis jako to dopadlo. ;)
Měl jsem podobnou představu. Jsem na sluzebce. . Takže to ma jako domácí úkol.
Vtipalci.. kdo napíše zajímavý nápad a my ho zrealizujeme dostane pár fotek z toho jak to dopadlo...
Procházka v sukni, kalhotky bude mít na sobě. A někde venku mimo domov (park, nákupní centrum, restaurace apod.) si kalhotky svlékne a zavede si venušiny kuličky (pokud je má). Jestli kuličky nemá, tak si zavede právě ty sundané kalhotky. A pak může pokračovat v procházce a při tom pořídí pár fotek jako důkaz.
Jj dala to, nejdřív si stimulovala klitoris, ale bez orgasmu. To měla zakázané, pak dostala polaroid aby se narodila na veřejnosti hezky s nohama do praku. Btw, neměla.kuličky ale masivní skleněný plug. Když se vrátila a ukazala mi fotky tak.mi ho hezky vykourila, pak jsem ji to udělal ja. Je to sikula...tak si říkám zda to pro ni byl trest nebo odmena.... :D
Vyhrál tedy můj návrh? Kdy se můžu těšit na fotečky?
Radsi mi posli fotku sveho pera. Fotky tve civavy me neberou.