Azyl pro milence

Je ve Vyškově?

Ahoj, poradí někdo, zda je přímo ve Vyškově nějaký azyl lro milence? Díky...
Mohu se zeptat, když tak vehementně doporučejete Google, jestli jste to přes ten spásnej špionážní StB vyhledávač zkusila hledat?
Uživatel se ptá přímo na Vyškov. Já zkušebně zkusil hledat před Google, ale nic konkrétního jsem ve Vyškově nenašel. Je to jednoduché, poslat někoho někam, resp. "doporučit" Google, ale ani ten Google není všespasitelný. Než napsat "Google?", chtělo by to možná napřed zkusit, co Google ve Vyškově konkrétně nabídne.
Hledám něco podobného v Liberci. O jednom objektu vím, zbytek, co nabídne Google, zkrachovalo (prý jak je ekonomika našlápnutá - cha cha chi chi), různé webovky soustřeďující se na přehled o mileneckých hotelech, azylech v rámci celé ČR (www.azyly.cz, www.natajno.cz, hodinovy-hotel.hodinovehotely.cz, www.milenecky-azyl.mileneckyazyl.cz atd.) nabízí mnohdy neaktuální, zastaralé, lživé údaje o jiných objektech. Na telefonní čísla či e-mailové adresy tam uvedené nikdo nereaguje.
Kdyby Tě vtip kopl do zadele poznal by jsi ze to je vtip?

Btw našla jsem 2hodinové hotely. 1 přímo tam druhý prý 15 minut autem.

Ne, v tomto případě bych nepoznal, že otázka "Google?" je vtip. Spíš bych to bral, být v kůži uživatele Zazitek123, jako šťouchnuti, že je neschopný pohybovat se na netu.
Hrozně miluju diskuze, typické třeba pro počítačovou problematiku, kde se někdo na něco ptá ohledně Windows. Dostane milion odpovědí ve smyslu, proč používá Windows, když může zdarma používat Linux. Ani jedna odpověď neřeší problém Windows.
Tak něco podobného je to u vašich příspěvků. Ani ve svém druhém příspěvku jste nedokázala konkrétně odpovědět. Uživatel se ptal přímo na Vyškov, takže ta druhá varianta 15 minut autem je mimo mísu.
Takže jsme zvědaví na vaši první variantu, co jste našla přímo ve Vyškově. I když nejsem Vyškovák, Váš konkrétní nález mě zajímá.
A ještě něco: i když Google náhodou něco najde, neznamená to, že to bude funkční. A tazatele určitě bude zajímat něco funkčního. Jak jsem psal, sám vím o jednom jediném funkčním azylu v mém městě, a Google mi jich v mém městě najde také více, ale bohužel nefungují.
Po delší době zase téma, které svým obsahem nevypadá jako většina zdejších inzerátů na seznámení umístěných "pro větší přehlednost" a vypíchnutí inzerátu jako TOP sem na Fórum.
Hezkou STŘEDU ;-)
No, ja bych odpověď Google nebral jako vtip, spíše jako vzkaz: "Než se zeptáš, co se zkusit sám podívat. Lenost tuto civilizaci vyhubí".
Stějně jako ten Windows, kdy se jedná spíše o placený vir než operační systém. Když se ti rozbije auto, pračka, lednice řešíš to na internetu, nebo zavoláš opraváře? Máme s kolegy na internetu pracovní skupinu a je ostuda, co tam nováčci řeší. Asi stylem automechanika, "zítra budu přezouvat dodávku, jak se to dělá".
Tedy plně chápu, že někdo odpoví jen Google. Na druhou stranu, některé služby mohou být jen pro známé a na doporučení. Otázka je, zda by to zde někdo veřejn2 prezentoval. Tedy opravdu jen Google, ale můžu ti ještě poradit Seznam.
Věřím, že tazatel "zazitek123" ten Google použil, a pokud mu to ve Vyškově nic konkrétního, funkčního nenašlo, nebyl líný se zeptat zde. A pokud mu někdo odpoví Google, a není schopný, -á sem dát konkrétní odpověď, tak je to lennost či neschopnost toho odpovídajícího, že sice odpověděl, ale neodpověděl na to, na co zněla otázka. Kdyby se tazatel ptal, jakým vyhledáváčem má najít něco ve Vyškově, tak tady by ta odpověď "Google" i obstála.
Mimochodem, uživ. "Rajda" nebyl, -a doteď, i přes mou výzvu, schopná sem umístít požadovanou, konkrétní informaci. Jen stroze, zcela nekonkrétně: "Btw našla jsem 2hodinové hotely. 1 přímo tam druhý prý 15 minut autem"
Nevím, jestli je lepší opravář nebo hledat pomoc na internetu v případě poruchy auta, pračky, lednice. Odpověď není tak jednoznačná. Na autě jsem si ledasco dovedl opravit sám, zvlášť když jsem si na netu přečetl, že ta a ta závada patří k typickým vlastnostem značky. Opraváři kolikrát laborovali, prodlužovali čas a honili tak peníze.
Jinak Seznam je snad to nejhorší, co znám. Nikdy mi nic nenašel. Ale Mapy jsou od něho dobré, čs. lepší než od Google. Mohl jste tomu nasadit korunu a ještě poradit vyhledávač Bing :-D
Hezké odpoledne :-)
Tvuj elaborat je taky dedlsne smyslny ptal se te snad tazatel nacneco ? Neptal tak drz hubu.
Ahoj, díky za odpověď, o tom jednom vím, ten druhý neznám, ale je predpoklad, že tam bude dělat někdo známí a průšvih je na světě. Hledal jsem něco v soukromí, privátu..... marně. V menších městech je to problém. Ještě jednou dík ať se ti tu daří vysirat některé lidi👐👐
Ahoj, oběma děkuji za snahu, ten druhý u Vyškova je v Tucapech, ujde.
Co se týče Liberce, zkusím pohledat číslo na paní, snad to ještě provozuje.
Hledám spíš něco na privátě,omlouvam se, že jsem to hned neuvedl.
Ještě jednou vám, co jste odpověděli, děkuji, ale hlavně se neurážejte. Zkoušel jsem dost možnosti, hotel nechceme. Snad někde najdem v privátě útočiště.
ahoj, nevíte někdo o azylu v Brně, kde se dá zavolat a objednat, přijet i v pozdějších hodinách..cca 22.00? Třeba na dvě hodinky... popřípadě hotel, kde se dá diskrétně ubytovat na dvě hodinky...dík.