Sex v aute v lese

Vzrusujici

Sukame takhle kazdou chvilku a vzrusuje nas to,ze pujde nekdo kolem
Nějaké místo okolí Mělník, Stará Boleslav,(nádraží a okolo) Štěstí, Všetaty, Dřisy, a tady okolí🙏😈😇
Doporučí někdo ideálně do zpráv příjemná místa v okolí Prahy, kde nejsou zástupy honicu a da se zde poklidne v paru uzivat? Dekuji
Poradí někdo nějaké to místečko v okolí Horních Počernic. Děkuji
Zítra kolem 13 h někde par sex v autě praha a kolem rad se příjezdu podívat děkuji
Proč z povídali sejít de a nemluvit jen vytáhnu a hned do pusy
Pěkné odpoledne. Podnikáte ještě něco v autě, v přírodě, v lese...v okolí Brandýsa?...rád bych z povzdálí zašmíroval...na pár, který občas rád diváka
Ahoj,kdy a kde přesně? Rád bych jel náhodou okolo:) sportovec,29 let
Dnes odpoledne žádný pár v přírodě mezi Sobotkou a Turnovem a okolí pojedu kolem. *4**24*
Ustecky kraj... Mostecko, Lounsko? Nejake misto? Nekdo? :)
Díky ale daleko. Kdyby to bylo blíže rád bych jí před tebou v autě opíchal. V létě, když je teplo tak i venku *4*
Pokud hledáte diváka v ústeckém kraji, rád pozvu, přijedu..stačí napsat SZ

Nabízím prostory milencům k jejich sexuálním hrátkám, v zařízeném bytě bez finančních nároků z obou stran. Přijdete, pomilujete se, mě budete tolerovat jako pasivního diváka, odejdete. Já 43 let, normální chlap, piš jen vzkaz
Poradí někdo takové místo v Budejovickém kraji na Jihu?
asi to máte trochu z ruky, ale pěkné jsou rybníky mezi Mnichem a Ratiboří u Jindřichova Hradce
50.0790308N, 15.8956744E
50.0754317N, 15.9105581E
Ahoj, nejsem sice z oklolí, ale často jezdím do vašeho kraje. Kolem nové dálnice je ještě sem tam pracovní ruch, ale o víkendu, odpoledne a podvečer mám tyto dvě oblíbená místa.
Сообщение было удалено пользователем.
Někdo z Uherského Hradiště nebo okolí na společné honění anebo podívanou, rád budu divákem
Co setkání za pěkného počasí na Poděbradech? (2 páry)
49.760784,16.808273
49.762275,16.787421
49.708391,17.020476
49.622386,17.226972
Ahoj v Olomouci nevíme my sukame jen kolem Brna ale prakticky se to da delat kdekoliv
Jezdí ještě nekdo na to výše zmiňované místo u Borku u staré bolky?
Já to u Borku u té závory, znám. Bydlím nedaleko a také si tam občas hraju nahy v autě. To dělám rád, často a na spoustě míst...moc rád bych tam takhle potkal nějaký pár nebo ženu co by mne přistihla
Ahoj, dneska někdo sem? Budem tam :) 49.940287, 14.210454
Ahoj . My byli s kamarádkou u letiště Točná. U Cholupic.. je tam velké parkoviště.. super misto .. a nebyli jsme tam sami .. další tři auta
Ahoj u toho letiště myslíte parkoviště naproti dětskému hřišti.
Nikde nikdo, jen kecy. Ale co alespoň se člověk vyvěral
Sexuje někdo venku nebo v autě na Liberecku? Rád bych šel náhodou okolo...
Jezdím každý čtvrtek z Německa přes Rozvadov okolo 19-21hod.kdyby se chtěla přidat nějaka fajn stoparka co se nebojí a naopak ji to vzrušuje 😂 jezdím přes Strakonice a do blatna. Rád svezu v pěkném aute za menší odměnu 😇
Super zkušenost, cca dva roky zpět jsme se ženou hledali vhodný flek na intimní chvilku a stále se nám nezdálo žádné z míst úplně ideální. Nalital jsem asi 20 kiláků a nakonec jsem nedaleko Prosece zajel do lesního porostu a skočili jsme na to, na sedadle spolujezdce s otevřenými dveřmi. A když takhle mladou hezký prsttuju a ona hlasitě stena, tak se po lesní cestě na které jsme stáli začali prohánět cyklisti. Nestačili se divit a my také ne. Ale co už, manželka byla rozdělana, tak jsem to dokončil. Když se udělala já skočil do auta, tak jak jsem byl a mazali jsme odtud. Za dlouhých zimních večerů se na to fajn vzpomíná.
Ahoj, sexuje někdo u Poděbrad u D11 sjezd 39km nebo 35km .

50.1158233N, 15.1320703E ? podle kapesníčků a kondomů kolem asi jo :))
Nás sex venku moc nebaví. Lepší je vířivka, sauna...
nechystá se dnes někdo na hrátky v autě na kolínsku/nymbursku... přidal bych se klidně :)
Ahoj, nesexuje někdo u Poděbrad u D11 sjezd 39km nebo 35km .

50.1158233N, 15.1320703E ?
Někdo z JM na reálné setkání - dogging? Pro ty kteří se hloupě ptají - není to o zvířatech :-)))) Místa jsou. Ne fantazie na skle a vypisování o ničem, ale reálné setkání
Ahoj, nekdo kdo bude pichat v aute, prijedu se podivat a pohonim pri vas.....
Liberecko, Mladá Boleslav, Nymburk, Turnov, Česká Lípa, Děčínsko a vše až po Jičín....
Vždy víkend, dejte mi vědět, dojedu rád.
Ahojky nekde kolem decina, dejte tip pozorovatel vitan *277*
Ahoj co na parkovišti směr Česká Kamenice, nahoře před Huntířovem? Rád na vás kouknu.
Kde přesně skate. Rád bych se díval a nebo přidal?
Dobré místo kde se dá zajet na J.Moravě
48.8960450N, 16.5568094E
Někdo kdo se nestydi*75* a odvaže se*92* UKAŽ CO NEVIŠ ŽE UMIŠ :P *71**71**71**71**71*
Ahoj. Pokud chceš ozvi se do vzkazu. Můžeme něco vymyslet.
Sarunka234 nestidim se pojd se sejit a vyspul mi tvou kundicku a ja ji rad kde koliv a kdykoliv vyprstim vylizu a rad i zasukam
Od kud jsi princezno*174* hledáš písmenka nebo masíčko
Jasne,odkuj jsi,pokud mas zajem napis do vzkazu a domluvime se ano.
Budes cekat v aute na parkovisti.ty budes vepredu my nastoupime do zadu. Tam si to rozdame pak nam das kazdemu litr a odejdem.
Pekne vymyslene, jen pozor, at nevlezete k nejakemu chudakovi, ktery tam jen bude na neco cekat;-) Pak to bude nevyzadana sluzba a poprávu vas naopak zkasiruje za vyuziti auta jako hodinoveho hotelu:-D
Pár z Ostravy? Šel bych náhodou kolem a třeba pohonil, nebo tak něco :-)
Ahoj takhle někde na Vysočině? Kolem Jihlavy? Je tady někdo?
Ahoj hrozně rád bych vás pozoroval. Kde a kdy sukate? Díky za odpověď do zpráv
co takhle blízké okolí Zlína...jezdí někdo na nějaké místečko?
V okolí Zlína žádné zajimavé místečka kam zajet nejsou...*10*
ahoj jezdite nekam sukat?chcem nekam s kamoskou zajet na sukat s nekym

Chystali jsme se zitra,ale smula,kamosce se dostavila necekane jeji kamoska s kerou nepocitala.Tak je mrzuta a ma sve dny
Takze kamoska je na nejaky casik mimo,To bude dlouhy vikend
Ahoj ,máme to úplně stejný, Ještě lepší to je vedle auta .. minulý týden koření o klady u hlavní silnice brandys mělník..
Ahoj jsem z Nera a tuhle silnici používám často...jezdim na moto směr Milovice...rad bych vás tam potkal. K.
Ahoj, kde a v kolik budete šukat dnes? Dejte sem souřadnice nebo mi je napiště do vzkazů, rád půjdu okolo... :-) Nebo zítra?
Děkuji