Пожалуйста, войдите на сайт, чтобы проголосовать.

Masturbácia v práci

Masturbácia v práci

Сообщение было удалено пользователем.
Ked to pride tak ano :) aj koleginu som sukaval ked som robil este casnika davno. Vzdy po zaverecnej som ju zneuzil :)
Ahoj...ja sa tiez pridavam k teme..ci uz masturbacia v praci..na wecku dost casto...a aj sex v praci s kolegynou mi nieco hovori..mam kolegynu..tiez vydatu..co by sexovala niekolko krat za den..tak si to sem tam rozdame na damskom wecku...je to brutalny adrenalin..odporucam vyskusat...
Tak verim ze v praci uz kazdy ten jeden vystrek dal.....
tak asi budem "výnimka" žial u mna v práci nieje na to nejak čas, priestor ani chut,, kedže je nas tam dost a pracovne povinosti nejak nepustia "myšlienky" na masturbaciu heh,, aj ked predstava je to hecujuca tak niekde niekoho vymáknut,, len nvm si to konkretne v práci predstavit,, a v strchách na šatni na konci smeny som "toto" nevidel nikoho riešit,, *23*
V predchadzajucej praci som sa par krat spravila, ked som bola sama v kancelarii. Teraz to nejde, vela ludi, sklenene dvere. Sice teraz ako mam home office tak obcas kliknem aj cez pracovnu dobu alebo si zrovna zasukam *1*
Nemal som to šťastie doteraz, vidieť kolegyňu ako sa robí, potajomky pod stolom, ale určite to je vzrušujúce.
Mna vzdy nastartuje klepot podpatkov lodiciek. Ked ide kolegyna okolo a zacujem ich pravidelny klepot, vzdy dostanem chut. Zvycajne si ich este ukradomky obzriem a potom si odbehnem na WC uzit rychly a intenzivny vystrek.

Aj sa mi potom lepsie pracuje. Malo by to byt povinne :)
Jasné aj ja v práci masturbujem, aj dnes som keď že som šofer tak to nemám až tak zložité 😉
hm tak to hej to "maš fajn" ideš si sam a zastaneš kde cheš, ked je chut atd,, asi je aj zaujimave ak ta tak niekto vymákne či vidi tak ;)
Ja som raz ostal v práci dlhšie, sám v kancli, myslel som že som posledný, honil som pod stolom, ked sa otvorili dvere a vo dverách kolegyňa. Nič nevidela ale bolo to rajc ona vo dverách a ja tvrdý čurák v ruke pod stolom
Raz som vošiel do našej spoločnej kancelárie, to som bol ešte doktorand... Dlhá tmavá miestnosť, prítmie... Hneď na kraji môj stôl. Vybral som si ho, začal honit, v domnienke, že som tam sám (malo to tak byť). To, že na druhom konci kancelárie je moja spolužiačka, som spozoroval až vtedy, keď sa pohla na stoličke...
Hned som zdrhol preč %)
Potom som sa s ňou o tom rozprával, vraj nič nevidela, vraj aj tak bola v kancelárii tma... Škoda, že mi neprišla kolegiálne pomôcť...
1. Nemohla ti pomôcť lebo si hneď zdrhol a po 2. nevidela nič. 😀😀😀😀😀
sme parik m+z , jeden krát sme mali ponuku od chalana aby sme si to rozdali u neho večer na stole v presklenej kancelárii velké okna smerom do mesta firma vo výškovej budove Mlynské Nivy ale stratili sme na neho kontakt škoda ak by to tu čítal ohlas sa nám
Najlepšie v práci *49* keď to máš ešte platené*24**22*
Najdem niekoho co ma bude uspokojovat pocas pracovnej doby?
samozrejme ze ano... a najkrajsie je ked mi moja ex s ktorou este spolu spavame posiela fotky a videa v samodrzkach, ako sa drazdi v kancelarii a podobne... samozrejme ja jej poslem tiez ako si honim a spravime sa spolu...
😁 pravidelne, no podmienky a okolnosti občas sú silne adrenalínové, preto aj viac chutí 👌👌👌
pravidelne v praci , super adrenalín pod stolom...*3**3**3*
Mas pravdu,"nerobia nic hriesneho"...asi pre to vznika tolko vztahov prave v praci.Vela manzelstiev sa rozpadlo prave z dovodu pletiek na pracovisku.Skor si myslim ze tu je malo"ozajstnych"zien.
Máš pravdu, ozajstných žien je tu (aj mimo tento web) málo, napr. ozajstná žena nedá manželovi dôvody masturbovať v práci alebo hľadať inde čo doma nemá, lebo mu to nedopraje a naopak...
Som v práci riadne nadržaný musím si ho ísť vyhonit na wc
Veľmi príjemné na uvoľnenie. Samozrejme pocit byť na “verejnosti”. Raz som zaskakoval kolegyňu na recepcii a keď sa vrátila z obeda, stála vedľa mňa a nechcela ma pustiť preč. Potom som pochopil prečo. Začala mi ho hladkať kým mi poriadne nestvrdol. Pekne sa s ním hrala a potom prestala. Že môžem ísť. Krutý humor. :-D
Dakujem ze si sa zmienil len o tom najdolezitesom...o sebe.
Ja pravidelne mám kolegyňu strašne má rajcuje
niekolko x v praci sme si to s kolegynou krasne uzili za zatorenymi dverami a po chodbe sa premavali kolegovia. malo to svoje caro. :-) bohuzial kolegyna uz nepracuje u nas ... polovicka o nicom nevie.
Jednoduchsia otazka by bola, kto nepodviedol? A aj menej odpovedi.
Len na vysvetlenie...niekto si myli moj profil s forom.
Ospravedlňujem sa za nepríjemnosti ak som spôsobil pardon
Lokaj11
5.8.2018 18:08
Aj foto som si urobil.
Lokaj11
V práci som tiež masturboval keď prišla možnosť.
Lokaj11
Je to zaujímavá téma
Kým som ešte pracoval v kancelárii, tak raz za čas sa podarilo, najmä ak som bol v kancelárii práve sám.. keď sa už nedalo vydržať a chýbalo súkromie, tak som si odskočil na vécko, to bolo vcelku bežné, ale najčastejšie asi keď som ostával dlhšie, po pracovnej dobe.. tá stolička si toho pamätá.. :D Výnimočne som sa tajne dráždil, aj keď boli kolegovia prítomní, ale ak som sa nechtiac urobil, tak to boli zas stresy.. :)
Skoda ze sa ludia nezapajaju...tato tema je zaujimava.Mohli by sa zapojit aj ludia kt. maju trebars sex v praci,milenecky pomer atd.
Ahoj ja taky pomer v práci mám. Je to veľmi vzrušujúce sa milovať keď človek nevie či ho kolegovia nenachytaju
Krasnu temu si dala..Presne...Treba si uzivat sex aj v praci...Ved..preco nie...
Aj ja rád masturbujem keď to na mňa príde
S manzelom sa po telefone vzrusujeme a ked uz miera presiahne svoju hranicu(a mame cas a prilezitost) tajne v praci masturbujeme.Ja si drazdim kundicku pod kancelarskym stolom(preto vatsinou nosim sukne a saty).V praci uz mam pre istotu nahradne oblecenie...Uz som par krat vystriekla.
Takto ten kapitalizmus nevybudujeme milá slečna! Si predstavte ze by toto robil každý 😂😂😂
Hmm pri tebe pracovať hned je krajšia práca
aj dnes si v praci rad by som videl ako krasne si to robis a pekne sem tam vystreknes
tak to by som rad videl ako krasne striekas
Spravne
Pestrost vztahu a to je superto sa mi paci
Ja aj tri krat v praci to dam pod stolom
A čo takto skúsiť v práci aj skupinový videochat?? :)
Pravidelne. A ked kolegyna ide domov tak si chodim honit k nej do kanclu a striekam jej na stol.
Tiez sa pridám v robote si zvyknem obcas uľaviť, zbehnem na wc a po par min hotovo, no ked som vybavil mojej miesto kde robim aj ja, tak sme obcas sukali pocas pracovnej dobe v kancli, pripadne prisla pred obedom zamnou ze potrebuje sukat, sadli sme do auta a v aute niekde mimo ludi sme si strhli rychlovku, a takto naplnená uz spokojne makala...
Ja tiež keď to príde tak si výhonim :D