záleží na tom co reálného očekáváš? pokud čekáš nějakou grupen párty na pláži tak to jsi vedle, a pokud někde mimo pláž? tak to se musíš z té deky odlepit a zajít na nějaké místa kde se takové věci občas dějí
Zítra neděle Merkur Pasohlávky 10-12 hod,kdyby se chěl stavit někdo na spol nahotu, vzrušení, dívání................. budu tady 48.8959569N, 16.5730825E. Prostě pohoda v přírodě, reálně,jednání na rovinu
už nás to tam začíná tak trochu nějak štvát,v neděli sme se stavily cestou z vysočiny a vzadu na pláži bylo nasráno na trávě s papírama, uvody do malé laguny bordel,už tam mám strach aby jsme nešláply ještě na sklo.
Dnes bokem nuda cca 14 hod v kempu mezi keři 48.8959569N, 16.5730825E . pokud někdo rád nahotu, vzrušení, vidět a být viděn v přírodě, neodradí ho moje galerie tak se stavte na pokec i vše ostatní
Byly jsme i včera i minulé pondělí a nikoho bokem nudapláže za velkou lagunou jsme neviděli. Jenom včera na pláži hezká blondýna a takový udělaný pán ale za chvíli odešli i když to vypadalo že se mají rádi.
V pátek kolem 18h si to tam rozdávali tak v polovině laguny .... Chystáme se zítra snad vyjde počasí 🌡️ doufáme že tam nebude moc lidí chcem si taky pohrát ❤️
Ahoj. Hlavně se tam nedostaneš, cesta je tam jako tankodrom, byl jsem tam na rybách a pokud nemáš off road tak tam necháš spodek. Já byl včera v kempu. Místa bokem kde se dalo loni - tragédie humus. Včera to tam zase prosekávali a před paintbalem jsou nějaké kde se dá- jde o to jak dlouho vydrží v čistotě a hlavmě než to vysekají na totální planinu. Pojedu zítra pokud nebude vyloženě hnusně. Takže kdyby se chtěl někdo přidat?
chtěl jsem zarelaxovat u vody, většinou si stejně musím vystačit sám neboť na těchto stránkách je to vcelku sci-fi setkat se s někým v reálu. Jsou i místa mimo nudu kde se dá prožít fajn den
Byl jsem ve středu, fajn počasí i když se trochu zatahovalo. Cca 4 páry a několik jedinců. Malá laguna, příjemně "teplá" voda, posečená tráva, dobré. Obhlížel jsem i jiná místa k relaxaci. Klid.
Ozivme tohle tema. Byli jste uz letos v Merkuru? Ja byla ted ve stredu, jeste kdyz bylo hezky, a uplne super. Na nuda bylo cca 5 lidi a celkove v kempu nebyl skoro nikdo. Akorat hospody jsou jeste zavrene vetsinou
Na Háčku bylo na 100% otevreno, neverim ze Igor neotevrel, jinak lidi asi malo, ono to pocasi je nic moc, ale vim ze se lidi nemohli dockat az se kemp otevre
Byl sem tam loni v létě s partou kamarádů. Bylo to fajn. Přes den jsme se strašně opili pak zjistili, že nemáme vlastně u sebe peníze. Dluh jsme nechali do večera a vše s úsměvem. Až na nějakýho pitomce, který hned po překročení pomyslné čáry na všechny řve, že si musíš sundat plavky... ale to byla jediná skvrna. Večer jsme tam s mistnima poseděli, pozpívali a nakonec byla i zábava ve vodě s nějakými holkama, o kterých ani nevíme kde se vzaly. 😃 pokud jde o sex, tak to někde v jiném vláknu je popsané.
celkově hodnotím 1-
O tom pokřikování hned po překročení pomyslné čáry jsem už někde četl . My teda když jdeme někde na nuda pláž tak si vybereme místo , rozbalíme deku a teprve se svlékáme . Ale nechci nikomu křivdit , nevím jak to bylo přesně myšleno a koho takto upozorňuje, ale určitě se nebudeme před vstupem na pláž svlékat
My tam teda chodime pomerne často a nikdy se nam nestako, ze by nekdo pokrikoval at se hmed svlekneme. Delame to jako vy. Jdeme na nejake misto, kde se rozbalime a teprve pak se svleceme.
koupat se v laguňe dá, kontrolují kvalitu vody docela pravidelně a pokud by byla špatná tak to hned vyhlásí, průzračná jak v chorvatsku není to je pravda. na pláži sá dá jen opalovat, pokud by někdo měl nějaký jiný úmysl tak to opravdu tam nejde, my v takovém případě s manželkou chodíme za velkou lagunu na místa v keřích,tam dovádíme. o místě je psáno na fóru nudapláž pasohlávky
Tak on je to velky areal ty Pasohlavky, areal je ATC Merkur. Nudaplaz je u male laguny, jsou tam mapy vsude. Na jedne strane nudy je hospudka a beach hriste. Soukromy mista tak nejsou, vsude jde videt 😉🙈 Voda spatna, misto dobry.
Nudapláž Mušov
Merkur
*
celkově hodnotím 1-