Nemůžu se udělat

Problém s vyvrcholením

Mám jeden dost závažnej problém.Trvá mi hrozně dlouho(někdy k tomu ani nedojde), než u mě dojde k vyvrcholení a výstřiku.Můj osobní pocit je, že to způsobené tím,že se nedokážu uvolnit s novou partnerkou.Pokaždé když mám sex s novou ženou, tak to prostě nejde.Po čase se to zlepšuje a jde to rychleji(hlavně když odpadne kondom).Snažím se aby si to užívala vždy partnerka.Myslím, že pusu a prstíky mám šikovné, ale když přijde na věc, tak dojem zkazím tím, že do toho bušim už jak hluchej do vrat a furt nic.Vetšinou to holky přestane bavit a dokonce už jim to je nepříjemné, protože to trvá desítky minut.Nepomůže ani honění, prostě nic....Zajímá mě, zda někdo měl podobný problém a zda, případně jak , se to zlepšilo
Mě to také trvá moc dlouho, většinou se neudělám. Ani sám. Pomáhá mi dráždění análu /asi to ovlivňuje prostatu (jiné problémy s prostatou nemám)/ nebo "podvázání" varlat. Obojí výstřik urychlí. Je mi už přes 50, problémy s erekcí a výdrží nemám. Chtěl jsem jít k sexuologovi, ale spíš to vyřeší nějaké erotické pomůcky a pomoc partnerky.
Mám stejný problém. Po operaci předkožky po narození,jsem méně citliý. Kondom mít nemůžu vůbec,to pak ani nevím že souložím. A orálek? Už dvakrát jsem u toho usnul a věř mi že to pro dámy nebylo moc příjemné.. Dokud jsem měl holku,kterou jsem miloval,trvalo mi to v plný rychlosti jen 20minut. Ale už neexistovalo mít sex vícekrát za sebou.. Ale od doby kdy takovýho člověka nemám se mnohokrát stalo,že jsem se buď dřív udělal,nebo měla partnerka bolesti. Hlavně se nesmíš do sexu nutit,dělej to jen když opravdu chceš,jen s tím kdo tě opravdu vzrušuje. Když onanuju schválně se neudělám a vybírám si štíhlé tipy holek. A dělej opak toho co předčasňáci.. Tzn: Myli jen penisem,jen na ten pocit průniku a ne na bolesti svalů,únavu a bla bl bla....
hele já mám poměrně podobnej problém, se svojí holkou jsme se v sexu sžíval několik měsíců a ze začátku- tak první dvě milování bylo o tom , že jsme se prostě neudělal, potom už to bylo relativně ok, ale je fakt že chvilku to vždycky trvalo - časem se to čím dál více vylepšilo ale uvolněnej při sexu s ní jsme byl až tak po půl roce....-( pořád jsme myslel na to abych splnil nějaký její očekávání.

te´d jsme s erozešli a já balil novou kočičku, která mi náhodou pod průhlednou záminkou přišla domů a vyablila an mě možnost sexu. zalek jsme se ale šel jsme do toho.. jenže přišlo mi že i když to chtěla tak byla dfost nezkušená a nechala všechno včetně jakýkoliv předehry na mě- prostě se mi svlíkla a ležela. a čekala a čekala - a nic se nestalo! prostě se mi nepostavil - protože jsem byl děsně nervozní. to že se e mě nijak jinak neměla mi moc nepomohlo.
ted se docela bojím že někde jinde s novou babou zase vybouchnu .-(( má někdo
nějakou radu k tomu?
Ahoj,mám velice hodného partnera.Jen je tu jeden problem v sexu.Prostš jak na mě šáhne jakoby ani na mě nešah a nemužu se pak ani udělat.Několikrát jsem předstírala,že jsem se udělala,ale to nejde do nekonečna.Už mi i nadal,že su chladna,protože ho dost odmýtám.Je pravda,že moc naruživá nejsem a nepotřebuju to dělat celou noc.Stačí mi to jednu za 14dní.Nechci ho stratit.Mužete mi někdo poradit.
Děvče, nevím, kolik je partnerovi let. ale 1x za 14 dní je moc málo i pro ne, já považuju za optimální 2-3x do týdne, a to už nejsem mladík.
Tady pomoc nehledej, dojdi si k sexuologovi. Podle mne je to v hlavě (to ostatně všechno kolem sexu i mimo něj). A neodkládej to, dokud ho to s tebou baví! Zdravím
Сообщение было удалено пользователем.
Tak, jasně že to nemá cenu a někdy se prostě ani nevystříkám, ale nepůsobí to jenom na mně, ale i na ty holky...Pak si myslej, že mě dost nepřitahujou, že to je jejich chyba, že něco dělaj špatně ony....V podstatě ten dobrej pocit ze sexu se ztrácí v tu chvíli, kdy to ukončíme bez toho, že bych se udělal
mám podobný "problém",aj keď som to nikdy ako problém nevnímal...veď je to super,keď si môžeš milovanie a hlavne to prvé,keď sú vášne a chute najväčšie,užívať poriadne dlho...ja sa nesťažujem,myslím práve naopak,že je to nádherné!a nikdy som sa nestretol ani s problémom či nedôverou na opačnej strane..
No, kdybych věděl, že se nakonec nějakym způsobem udělám, tak by to bylo fajn, ale takhle mě to trochu(dost) štve.Možná právě proto si dost dávám záležet na tom, aby holka si to užila a jsem schopný v jejím klíně jazykem rejdit dost dlouho...
Někdy i sám...Ale to se nakonec k výsledku vždycky doberu.Trvá to třeba 30-40 minut ale ok.Jenže s holkou to můžu zkoušet v kundičce, v puse nebo rukou, ale nic.Postupem času se to zlepšuje a pak už se to povede tak normálně, ale začátky jsou hrozný.No a samozřejmě nejhorší to je bez stálé partnerky.Sbalim kočičku v klubu a nakonec z toho nic nemám:))) Takže dle mýho to je prostě záležitost hlavy
No jasný.Ve vztahu se to vždycky vylepšilo.Čím víc jsem s holkou byl, tak to šlo lépe a přirozeněji...