Muzska vicenasobna ejakulace

Dobry den, zajimalo by mne jes

Dobry den, zajimalo by mne jestli je na "multiejakulaci" potrebna zvetsena muzska potence (aneb libido), nebo nejaky trenink? Chtel bych to vyzkouset s pritelkyni, ale po ejakulaci mi kolik klesne a je treba nejakou dobu pro jeho oziveni. Slysel jsem, ze si to muz pri multiorgasmu mnohem vice uziva. Hosi jak to delate, ze strikate vicekrat za sebou? Drazdi vas nejakym zpusobem vase polovicky?
No tak to ja dal tak 3x a pak uz jsem teda nemohl, jako myslem za sebou hned.Pak druhy den me boli penis :(
Tiez si skor myslim ze to je o psychyke.
Ja co si pametam na svoj vykon tak to bolo 4-5 za noc. Jasne ze to striekanie uz nebolo intenzivne, ale o to vobec nejde! Bol to neskutocny slastny pocit!
Frajerka sa urobila 7x, takze to bol asi taky moj rekord.

Potom si este par krat pametam ze sa mi to podarilo 2x po sebe a na ten druhy krat to vzdy bolo najlepsie:).

No a ze to je o psychyke? Teraz ked vystriekam, tak nastastie mi stoji este 5min minimalne, avsak manzelka sa zoberie a ide sa hned umyt a trepne kopec antisexualnych viet takze v podstate psychycky ma zdepta :(
Jo to mě poslední dva roky dělá manželka taky, pěkně me to s..... Možná bych byl schopen za to malem zabíjet
pokud vím, tak se jedná o původně jógínské techniky z hinduismu a jedná se o přerušení ejakulace - nejedná se tedy o vícenásobnou ejakulaci (ta bude jen jedna), ale o vícenásobný ORGASMUS. Jakmile muž jednou ejakuluje, tak je v pr***. Způsobů přerušení je víc -- vím o akupresurním (tj. rukama-stiskneš určité místo), jde to ale i vůlí (což ale vyžaduje trénink). Mám o tom knížku, ale zatím jsem neměl čas ju přečíst -- stáhni si z torrentů Taoist Secrets Of Love nebo nějakou jinou o tantrickém sexu, atd. Obvykle je tam ale i dost věcí ohledně náboženství (taoismus, hinduismus), atd. takže nevím, jestli tě to bude bavit. Knížky, které jsou ořezané od tohoto balastu jsou ale zase obvykle nekvalitní. Ale východní náboženství jsou zajímavá, tak tě to třeba bude bavit.
zalezi na cloveku, ja jsem s pritelkyni zazil vicenasobnou ejakulaci, sice to bylo jenom trikrat, ale uz predtim jsem mel tak 4 orgasmy, celkem jich tedy bylo 7, je pravda ze uz jsem mel semeno snad i v usich, no a pak se to behem tech tri poslednich orgasmu zaclo pozvolna uvolnovat, je pravda ze ten treti sem uz malem neustal, pac sem se zacal klepat jako osika kdyz to na me prislo...vystrik sem a mlada se akorat opet udelala a tak silne az me vyhodila ven a ja si zacakal prosteradlo...;)
takze to jde...i bez treninku... jen jde o to s kym... tot muj nazor a zkusenost...
Ja sa snazim suloz co najviac predlzovat a to bez vystreku nakolko to my kradne strasne vela sexualnej energie a potom som nielenze nevladni ale nemam ani chut dalej skakat po zenskej.Aj by sa dalo sulozit dalej ale neni to uz ono to je ako jest ked ste najedeni.Pokial zadrziavam vystrek tak som sustavne nabiti sex. energiou a mrdal by som stale a co je hlavne ze nestracam ziadnu chut a zvysuje sa moja nadrzanost co pokladam za dobre vtedy netreba ziadne afrodiazika.Parkrat sa my podarilo aj dosiahnut plohodnotni orgazmus a bez vystreku bolo to super a v mrdacke som pokracoval ako keby sa nic nedialo a bol som pri tom mimoriadne culy.Najhorsie je ked ma nuti zena k striekaniu snazim sa ju odrbat ze som striekal ale vacsinov na to pride a potom som nuteni sa vystriekat a je po nadrzanosty.
Vypada to, zes nekde cetl o nejake tantricke metode a zkusenost zadna. Mne tedy zadne mackani nepomaha. Jakmile se clovek dostane za break point, je jedno co zmackne a je v pytli. Myslim, ze je to jednoduche je potreba balancovat na hrane. Naucit se najit ten bod a opravdu se se to da naucit a pouzivat to. Je to dobra metoda i pri soulozi zvlast kdyz je clovek nadrzeny. Musi mit ale vladu pri te soulozi aby ho partnerka nevyzdimala. Proste si tak ustriknout a po chvilce jet dal bez ztraty libida. Mam to fakt vyzkousene a neni to teorie. Jeste pripominam mrknete na xtube a vyhledejte edging nebo multiple. Doporucuji treba toto - http://video2.xtube.com/watch_ video.php?v_user_id=dwstan&idx =8&v=lYar2d6309_&cl=mkdG39AcRg _&from=&ver=3&ccaa=1&qid=&qidx =&qnum=&preview_flag=
jo díky to mě baví, mám určitá¨ý druh masáží tantrických co dělám ženským ale to zadržení se musím ještě naučit
Nevím nejsem zase až takový přeborník myslím že to není o tom řekněme pěkné odpoledne 3-5x, ale je pravda že pak když mě kouří dost to bolí.Já totiž nevím jak zadržet ten výstřik nedaří sse to
Zdarec, no me to trva treba jen 20 vterin, kdyz se udelam a pak muzu znova a jestli na to myslim hodne, tak do 15-20 vterin jsem schopen znova strikat, je to jen otazka psychiky, niceho jineho, samozrejmne to nejde do nekonecna, ja jsem schopen takhle reagovat cca 6-7, ale pak uz neni co strikat....
No mně se to povedlo osmkrát a pak už jen pevně visel!
Když se udělám, mám třeba pak ještě chuť ...jenže mě to tak jako trochu bolí, jako kdyby to bylo unavené a někdy mě bolejí i varlata ... Klacek mi stojí pořád, o to nic, jen mě nebaví jej dráždit přes míru tzn. pokud nejsem nadrženej delším půstem, není ten sex ono. Když jsem byl mladší, dost jsem to řešil a taky jsem mohl skoro pořád...
jen partnerky tu potřebu, ač byly každá jiná, neměly. Nyní po třicítce jsem rád, že mé orgasmy s manželkou jsou větší a větší a pokud to dělám s milenkama, tak mě to sice udělá ale takový grády to nemá.
Takže Uzel a salší maj asi trochu pravdu, že nej šukání je ve vztahu ...
celkom by to aj mna zaujimalo ako na to...Ci to dokaze po malom cviku kazdy alebo treba mat na to dake predpoklady :)