Moj pasivny zmrd ponuka svoje služby nadržaným chlapom v apartmane na Trnavskej ceste 50 BA, na veku a vzhlade nezalezi na tvojej nadržanosti a plných zasobnikoch áno. NA REALNE STRETKO : Trnavska cesta 50 , čierna brána zvonček do apartmánu 4-8, nachádza sa na 3.poschodí, v pravo od výťahu. Vchodové dvere označené 4-8- poslusna dobre drží, zvlada vsetko
BRATISLAVA
od 16.7 - 20.7 budem na apartmáne na Trnavskej ceste. Presnú adresu s kódom do apartmánu bez recepcie dám kazdému nadržanému aktív, domin, príp. skupine. Túžim byť zneužívaný, mrdaný, krmený 💦, plnený. Ja pasív zmrd bez stopky, dovolené všetko
od 16.7 - 20.7 budem na apartmáne na Trnavskej ceste. Presnú adresu s kódom do apartmánu bez recepcie dám kazdému nadržanému aktív, domin, príp. skupine. Túžim byť zneužívaný, mrdaný, krmený 💦, plnený. Ja pasív zmrd bez stopky, dovolené všetko
BRATISLAVA
od 22.7-24.7 budem na apartmáne na Trnavskej ceste. Presnú adresu s kódom do apartmánu dám kazdému nadržanému aktívovi, dominovi, príp. skupine. Túžim poslušne bez kecov držať a slúžiť na uspokojenie
od 22.7-24.7 budem na apartmáne na Trnavskej ceste. Presnú adresu s kódom do apartmánu dám kazdému nadržanému aktívovi, dominovi, príp. skupine. Túžim poslušne bez kecov držať a slúžiť na uspokojenie
skús pozrieť forum.amaterky.sk
Čo tam? Poznám to... zafo.sk, erika.sk, sexlinda.sk, afrodity.sk... Je ich veľa
sú tam recenzie od chlapov....na forum.amaterky.sk
hlapi od kuriev radsej ruky prec vsetko si povedia aj pasakom o plateni dani nehovorim maju ciste love delia sa s pasakmi a kryju to ludia na vysokých miestach preto nemaju zajem aby devky platili dane je to prepojene ako chobotnica
Konečne super fórum, kde sa da dozvedieť niečo ohľadne aktuálnych informácií. Chcem sa opýtať, niekto info Ashanti BA? Inzeruje na amaterkach.sk bol? Skusil? Tiež by ma zaujímalo či niekto skusil odtiaľ babu s profilom sexi-kosticka? Real? Fake? Dik za info
ta ashati je to drza kurva z kosic ale uz isla s tade prec a draha je od nej ruky prec je velmi problemova a vyhrazala sa
Baba z BA real vek, cestuje často v ramci privátov na Slovensku, ak ma náladu da sa s ňou pokecať aj vybehnúť na kaffe... Ale poslednú dobu trtka dosť s cudzincami, čo môže viesť k čomu kolvek...

Priváty BA
Chodievate niekto odtiaľ na priváty? BA,TT,NR