Trojka asi nemozna

Ahoj

Hezky den vsem. Chci se s vami podelit o zkusenosti se seznamovanim s parem. Podsl jsem si inz. ze hledam par ( mysleno zenu a muže ) Odpovedi bylo dost a musim priznat ze i dost zajimavych ale....To ale spociva v tom, ze po nekolika větách vzdy padla otazka: nevadilo by ti kdybychom se napoprve sesli a zasexovali nejdrive spolu? ( psano muzem ) Nemam s tim problem ale kdybych hledal samostatneho muze tak inzeruji neco jineho. Takze se zamyšlim nad tim proc se chlapi skryvaji za fialove nicky a zda vubec partnerky o jejich bisexualite vedi...
Před moha lety,když se ještě psaly inzeráty,tak jsem na jeden odpověděl.Byl to pár manželé z Prahy,sešel jsem se s nimi a popovídali si,že dostali spousty nabídek,že se jim moje líbila a pak oslovili další 3 lidi.Z toho množství si vybrali mě a sešli jsme se,jak jsem psal.Byl hezký večer a my šli na country muziku.Tam jsme se bavili a bylo to prima.Byl jsem se vykoupat a pak oni po mě,s tím,že se ráno sejdeme.Tak jsme se ráno sešli,že byl večer pěkný a bla bal, oba byli sympaťáci.Dopoledne jsem odjel s tím,že se mi ozvou a sejdeme se příště.Asi tak za týden dorazil dopis,že si všechno pořádně promýšleli a dospěli k tomu,že nikoho nebudou hledat.popřáli mě hodně zdaru a nemám je již vyhledávat a ani kontaktovat.trochu mě to mrzelo,ale je to život a z toho se neumírá.Prostě mám takovou zkušenost.
Přidáme také jednu zkušenost. V profilu máme také napsáno, že hledáme pár nebo muže. Nedávno jsme byli na chatu tady na Amatérech a oslovil nás mladší muž, že jestli ještě hledáme, že by měl zájem. Psali jsme mu, že je na nás moc mladý, ale nedal se odbýt a po delším dopisováním, měl docela rozumné názory a nedělal hrubky, jsme souhlasili. Navrhli mu nezávaznou schůzku, aby jsme zjistili zda by jsme si rozuměli a od té doby se neozýval.
Nechápeme proč nás tedy oslovoval, když pak neměl zájem ani o schůzku a raději dělal mrtvého brouka. A pokud pak dostal strach, tak není nic jednoduššího napsat a omluvit se, to se dá pochopit. Naštěstí nás nehnal na schůzku na které by jsme marně na něj čekali, to je snad největší hulvátství.
Spousta lidí tady nemá trochu slušnosti a úroveň.
Hezké odpoledne, my naopak musíme ujišťovat o naší hetero orientaci /obou/. A u ženy je to dost často na závadu...
Já nemám problém najít pár...asi děláte něco špatně, jinak si to nedovedu vysvětlit
Moje zkušenost je taková že těžký......těžký jo,ale zdaleka ne nemožný.Ono to chce jen nelhat a bejt tu sám sebou.Je jasný že když se tu každej prezentuje jako dokonalej ,tak nakonec jen málokdo dorazí.O falešných profilech nemá cenu ani mluvit.A platí to u mužů,žen i párů.Další věc je úroven komunikace....když si nemůžou pomoct a je to tu samý postříkám tě,vystříkám atd.Když už tak DÁMA STŘÍKÁ JAKO PRVNÍ*4*
Ono na druhou stranu napíšeš inzerát, oslovuješ, odpovídáš na inzeráty které odpovídají tvym kritériím, máš vyplněný profil a ze sta oslovených ani jeden neodpovi. To by tě z toho jeblo...
Сообщение было удалено пользователем.
Marlenko, Ty o tom všem, tak rozumně píšeš. Já holt do toho s tebou půjdu.*4*
Ono je to tady fakt těžké najít někoho aspoň trochu normálního... A ještě těžší je aby domluvená schůzka vyšla. A není jen o hledání někoho do trojky. Ale skoro ve všem tady. Velká škoda
Ahoj,také hledáme ženu.Jsme reálný pár.Uz na několik schůzek jsme dorazili, bohužel druhá strana ne :(
Četl jsem tady ty příspěvky a jsou pravdivé jen z poloviny.Ano, žena žárlí na druhou ženu a má obavu, že se muž zamiluje do někoho jiného,ano muži se hodně přeceňují,protože uspokojit dvě ženy a taky se uspokojit sám, to není vůbec jednoduchá záležitost.Každý po svém orgasmu už nemá moc chuť uspokojit toho dalšího.A taky máte pravdu v tom, že mnoho lidí si jen vymýšlí a nepřijedou na akci.Mám to vyřešené po svém.Nemám ženu, jen přítelkyni.Nehledám samostatného muže, jen by překážel,pokud tak hledáme pár a nebo jen ženu.Muže jen když si chce přítelkyně užít něco trochu jiného a to je většinou submisivní jedinec,plnící její přání.A dá se seznámit,chce to jen podat ten správný inzerát a mít od začátku jasno.
Pěkný den, mé zkušenosti s hledáním "trojky" . Zatím jsem také neuspěl...V okolí Liberce či Jablonce snad ani takové páry nejsou :-). Ale je pravda, jak to tu už někdo psal, že asi 2 odpovědi jsem od "páru" dostal, ale s tím, jestli by mi nevadilo si nejdřív užít s chlapem..vadilo, muže NEHLEDAM....Navíc já bych preferoval trojku ffm, což je asi už úplně nerealizovatelné:-(. No nic naděje umírá poslední ne?
jj já stále hledám, ale většinou je to jen za fo. což bývá i dost peněz. Jinak jsem taky hodně zklamán z toho jak všichni jen žvaní a nikdo nic. No jo no
Jako bych to četl, hledame bi muže do trojky, věk 20-30 let, štíhlý, podmínka M 20+....
A reakce....
Sice nesplňuji, ale co kdyby.. *3*
Já 42, plnostihly, hetero, kladélko 12 cm *3*

Věřím že většina reakcí je v tomto stylu *385*
ahoj,55 letý chlap s panděrem a stejně nabytou peněženkou má to má kdy chce ,) jsem mladší ale ta peněženka chybí ))) snad se to povede aspoň ve stejné věkovce ) bohužel žena zatím nechce o páru ani slyšet (
Opaky se někdy přitahují. Takže 55letý muž s panděrem se může líbit mladé hubené ženě. A co mladých kluků (zajíčků) tady hledá starší ženy, mnohdy i baculaté!
Existují, to vím, ženy co hledají starší muže, asi se stydí sem napsat, třeba po zdejších zkušenostech, že je oslovují a dělají jim návrhy i muži, kterých se požadavky hledajících žen vůbec netýkají.
Všeobecně, nejen tady, je více inzerujících mužů než žen.

PS: skvěle vypadající žena neznamená mladou trávicí spoustu času ve fitku. Pro mě určitě taková nebude přitažlivá, když si vybavím souvislosti, třeba že kvůli fitku nebude stíhat vařit, uklízet, prát. Nechci dělat z žen jakési domácí roboty/služky, ale přece jen ta domácnost je jejich historický úděl, určitě vypadá komicky, když chlap musí doma prát, žehlit, vařit, uklízet a žena si lakuje dlouhé umělé nehty, se kterými nemůže prakticky nic dělat, kromě psaní na zeď přitroublého FB. Samozřejmě, nehájím ani muže, kteří veškerý volný čas tráví ve IV. cenové u pivka s věčným tlácháním o fotbale a politice s "já bych jim ukázal, já bych to udělal, já bych je vyházel ..." Mělo by jít o jakousi vyváženost nejen v domácích pracech. I když v paneláku, kde žije velká část populace, to možná optimálně nejde.

Tak. Doma budes a zkratim ti retez od drezu jestli budes remcat.
Tak já bych měl zájem :-) myslím, že vaše požadavky splňuji :-)
@pajak10

Do 40 let asi těžko splňuješ, když píšeš 45 let. A co ty dlouhé vlasy, máš?
No, no, no, tak si nebudeš tolik vytahovat. Jen po jahodu *4**21*
Tak střílel sem to od boku, ty parametry a požadavky *3*
To je všude, já hledám babu a denně mi píše aspoň 10 chlapů zda jsem lesba nebi Bi a přece jen bych si nechtěla vrznout s ním. *1*
Přidám zkušenost z "druhé" strany. Kdysi jsme tu měli inzerát na trojku. Chtěl jsem dopřát drahé polovičce dva muže. Docela jsme specifikovali naše požadavky na věk, váhu, velikost atd. Jenže ve chvíli, kdy devět z deseti odpovědí začíná větou: "já vím, že nesplňuji vaše požadavky, ale bla bla bla", máte chuť s tím šlehnout :-). Takže už žádný muž, a pokud si přece jenom chceme dopřát trojku, "vypůjčíme" si muže z páru, co známe, je to bez komplikací.

Já hledala pár také přes půl roku a věř, že 90% páru zde je samotný chlap.

P.S. Pokud chceš přečti si moje blogy kde jsou největší průsery s hledáním.
Nám se stalo tak v jednom případů z deseti, že místo párů byl muž. Takže my máme obrácenou statistiku než ty.