Vranov

Ted uz je po sezone. Jezdite nekdo do kempu B

Kdo jezdi do kempu bitov? Rad bych tam zazil vzruseni ve stanu
Na Vranově jsem byl jednou a stačilo. Nikdo mě tam už nedostane.
S porovnáním s Mušovem (Pasohlavky Merkur) se může jít Vranov zahrabat.
Ahoj, je v kempu nějaká kočička která by se nechala opichat.
Jel by také nějaký pár do Campu Vranov pláž od neděle 17.7. stany vedle sebe .. a večer vzájemně se poslouchat ze stanu .. klidně společná večeře ..
Tvl jak to chceš stihnout? Být v jednu chvíli na Lipně i na Vranově *3**3**3*
Zítra ráno jedu přes Bítov, cca 8 ráno, směr Cornštejn.
Ahoj nějaké slečny od pátku na vranovské pláži pro 7 borců ? 😀
Сообщение было удалено пользователем.
E někdo na Vranově nebo v okolí? Bydlím tady, ozvěte se kdykoliv
Kdyby tady byl ten mladý pár co dnes pařil na gaudeo party tak se ozvěte ona takové modré šaty a on tričko Yakuza. Ona pěknou prsa .. rád vás pozvu na drink bohužel nesmělost oslovení na místě i když ju borec nenápadně nechával samotnou chvíli..😘
Ahojte. Někdo na Vranovské přehradě v tomto týdnu tj. od 3.8. do 9.8.2020?
Kde je tam nuda pláž ? Má někdo souřadnice kde se dá nahotit?
To zrovna odjizdim :/ skoda bude tam nekdo ? Od 18.7 ?
Ahoj,je na vtanove nejaka fkk plaz, neofiko treba? Budu tam na zacatku srpna
.diky
Na Bítově jsme byli 2x po sobě. Je tam pohodička a hlavně dobře vaří. Akorád škoda, že u toho moc řvu :-) myslím sexu. A ve staně je to slyšet moc na daleko :-) :-)
Je někdo na Vranově kdo by něco podniknul ? Nebo dojede někdo ?
Je tady ta blondýna z campu Vranov pláž z chatky č. 7 u tobogánu . Mužem případně večer něco podniknout jsi milá .
Bude někdo od úterý 6. srpna ve stanu nebo v campu pláž ?
Je teďka někdo v campu Vranov pláž Štítary ?? Někdo kdo by něco podniknul večer třeba ve stanu nebo tak něco . Jinak je to camp super . Kdo váha tak určitě doražte .
Kdo pojede letos na vranov camp plaž ? pište datum at zažijem vzrušeni pod stanem .
Já tam byl jednou a naposledy....Víc mě tam nikdo nedostane.Leda že bych se zamiloval do nějaké ženské a ta mě překecala)
Ve dvou stan rychleji vydejchá. Takže pro všechny dámy velmi praktický muž do života já bych neváhal.
Ahoj, klidně bych se k vám přidal do stanu na trochu divočiny.

Сообщение было удалено пользователем.
Ale tak zas na druhou stranu pokud tam bude ve stanu pres noc v tomhle obdobi tak si uzije vzrusenicka az az *3*