věkový rozdíl

s jak nejstarší ženou, pánem jste měli styk

zlobivy1980
zlobivy1980 Неактивный 7 лет назад
Сообщение было удалено пользователем.
Říká se, že na staré píči se dobře cvičí. Nicméně zůstává faktem, že s přibývajícím věkem je stále více dam v doslova žalostném stavu, ačkoli si o sobě obvykle myslí opak. Marná sláva, mládí je mládí. Měl jsem partnerku mladší o 24 let, a bylo to úžasné! A to pro oba, jinak by se mnou nevydržela skoro dva roky. Vydrželo by nám to možná dodnes, jenže pak jí naše úřady odmítly prodloužit vízum a musela naši zemi opustit. Máme to teď k sobě cca 9500 km, a to už jaksi není ono. A ze svého okolí zase znám případ, že si kolegyně vzala kluka o 11 let mladšího, a jsou spolu už přes 20 let. Takže na otázku, zda věkový rozdíl ano či ne, odpovídám: proč ne? Ale je to jako všechno o lidech...co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat jinému.
Сообщение было удалено пользователем.
Ahoj,na tvé otázce nevidím nic špatného...já měl ve 42letech 73letou přítelkyni a byl to nádherný sex..
Já si myslím o že olveku to není. Měl jsem holku mladší o 10 let a taky o 12 let starší. Jde o to jak si i celkové rozumíte a jak si padneme. Někdy to může s mladou ženou stát za..... A to samé že starší....!!
Mně 42 jí 73...krásný sex...škoda,teď mi je 64...asi mě odsoudíte..
Starší holky uz vědí co chtějí a umí si ledacos zařídit a v dnešní době když holka chce nepoznáš rozdíl 10 let
No já nevím, pokud dojde i na mluvení, troufnu si tvrdit, že ve většině případů rozdíl 26 vs. 16 poznám. :)
Čím starší tím lepší :-) je potřeba neustále zkoušet :-)
Není to o věku. Myslím, že věk nemá žádnou roli.
Mate pra vdu mě je 60 a mám milenku 16 jak dlouho to potrva nevím ale nadhera
My zrajeme jako to vino mě 60 manželce 58 a skvěle si to užíváme takové hrátky jsme za mlada neměli .
Taky myslím hlavně když to bude vyhovovat jim dvěma. A jestli mají mezi sebou deset, dvacet či více let rozdíl nevadí
Ahoj,pomilovat se ano,ale jinak rychle pryč.Italové jsou jiná mentalita a není to k trvalému soužití...
hodně štěstí...*6*
Je mi 42 a raději bych se miloval o 20 let starší než mladší
Ano sex se starsima je krasny...jen ted se zadna nenachazi,dlouhotrvající....
Ahoj, zajímalo by mě jaké to je starší zkušenou ženou, není tady nějaká z brněnska?
No já nevím.... Když budu mít sex s nějakou pěknou 17-nactkou,tak věřím že to bude vždy dobrý, i když mi bude třeba 50 let..
Když mi bylo 48, měl jsem několikrát sex se 17ctkou. Když mi bylo 50, měl jsem jednou sex s 68 letou štíhlou, bývalou sportovkyní. Když to srovnám, Mladá je mladá, ale ta starší, co se sexu týče byla TOP.
Já vůbec nemám problém v věkovým rozdílem. Myslím, že je to o tom, jak kdo to má v hlavě srovnaný. Nikdo z nás nebude věčně mladej a krásnej*24*
Proč ne založit téma, co tu už několikrát je...
já osobně také nepročítám tady vše tak bych nevěděl co už je zadáno