Smírování sousedu

Kdo zažil zážitky

Nosrereotyp
Nosrereotyp Неактивный 3 месяца назад
Сообщение было удалено пользователем.
Sousedka se ráno, když jdu do práce obléká u okna. Zajímalo by mě jestli o tom ví jak je tam vidět...
Za školních let jsem bydlel na Vinohradech, kousek za vodárnou. Přímo na proti žila rodina se dvěma dcerami, často blbly v pokoji nahé, hlavně v létě ráno. Za rohem bydlel spolužák, ke kterému jsem se ještě s dalšími dvěma chodil učit. Ve skutečnosti jsme šmírovali čtyřicítku, která často chodila po bytě nahá a my honili...
Praha Vršovice, ulice K louži.Občas vidím mladou studentku jak mrdá s přítelem. Občas nějaký kozy v jinych oknech. Je to hezký 😘
Ja kdysi bydlel ve stare prestavene vile, kde udelali vice bytu. Byt naproti mel velke okno do koupelny primo pred nasi koupelnou cca 3m vzdalenost. Tam se nastehovaly do spolubydleni 3 holky. Nejak jim nedoslo, ze nemaji zavesy a ze by do koupelny mohlo byt videt. Doslo jim to tak za 3 mesice :-)
V Libni ve sníženém přízemí bydleli 2 lesbičky... Skrze žaluzie šlo nakouknout a musím říci, že se měly opravdu pravidelně rády... Ale už tam Bohužel nejsou.... Pohled to byl ale super...
Ahoj, kde v Libni? Jestli jsme to nebyly my s kámoškou;) já nám.dr.Holeho. Ale ráda masturbují třeba u okna, aby na mě bylo vidět a to se jen hýbou v oknech záclony,jak koukaji a honi
přímo na Dr. Holého to nebylo... ale... nejsi vůbec daleko.... Na Rokytce... ale víc to už tady odkrývat nebudu zde
Ahoj . My takhle jezdíme sukat na nuda Lhota, chodíme do lesa k.plotu .. vzdy se nekdo přijde koukat a obcas i přidat.. mame to tadi
Hustý! Pářící se lední medvědy jsem nikdy neviděl - na tož inuity. To musím vidět, jedu tam! 🤣
Já taky ne. Jen sem reagoval na dotaz,zda se tam děje něco v zimě😊
A sakra. A já už se těšil, že uvidím lední medvědy a krásné inuitky s inuity a tak. Hmm... No tak nic, no. 😢
my jsme si vychutnali souseda na chate, on za krovim maskoval se aby nebyl videt v modrych monterkach. jsme jeste pridali. *14*
Za mlada jsem šmíroval sousedku která chodila pravidelně věšet prádlo na balkón v kalhotkách. Často jsem si u toho honil. Bylo mi tak 15 a jí tak 40.
rád poslouchám sousedy. ale větší zážitek bylo poslouchat u toho matku..vím že je to brutál, ale nemohl sem za to. v mých 15ti se rozvedla, pak si tahala domů chlapi. a já dost často slyšel, co se odehrává v ložnici....
No na nás taky občas soused z protějšího koukne když se necháme... ale už jde vidět jak vyhlíží docela často...
Občas v létě šukame na balkóně a z protějšího paneláku je dost na nás vidět. Přítelkyně má šatičky a já kraťasy s poklopcem, tak jen otevřu ona bude nasedne nebo ji ohnu a jedeme. Občas někdo z druhé strany kouká
Měl jsem kdysi podobné sousedy akorát bydlely o patro níž a vedlejší vchod.... přiznám se, že jsem se s nimi né jednou pěkně udělal 😎
Soused smiroval mě. Pravda trochu jsem se bála aby to s ním neseklo 😂😂