Muž kde on je bi pasív

Ahoj nájde sa bi pasív

Ahojte radi by sme spoznali muža bi pasíva kde je možné ho prizvať do trojky. Kde on podrží partnerovi. Nájde sa? A čo na to poviete vy?
Ahojte. Nedá sa mi napísať vám správu tak píšem sem. Snáď si to prečítate. Som bi pasív. Rád podržím podľa vašich predstáv.
Ahoj, este hladate muza pasiva do trojky, rad by som sa ponukol.
Ahojte, neviem Vam napisat sukromne, tak aspon sem.. Podarilo sa Vam niekoho najst?
Raz som to už zažil a bolo to úžasné byt ,byť taká ich kurvička .rád by som si to zopakoval.
Ahojte,podla foto ste velmi sympaticky par,rad by som vas poznal Som BI pasiv.
presne toto aj mňa hrozne láka, vzrušuje ;) Škoda že na východe taký pár asi neexistuje :(
No asi na vychode bisex par co hlada bi muza nie je sa mi zda
Ahoj , ja som už 53r. a rád by som zažil ,,pasívnosť,,ak to ešte platí...Marian
Сообщение было удалено пользователем.
Ahojte hľadám pár kde môžem podržať,,, do trojky,,,
Hoci aj pravidelne,,,, len BA,,,
To je moj sen a drzim Vam palec nech najdete to prave orechove
ahojte;0 a nahodou transku si nehladate ?:) nepaci sa vam to?
No ak je TRANSKA pekná hladká a prisposobiva prečo nie ,rád by som skúsil aj niečo také
Rad by som.podrzal.pacite sa mi .nemam skusenosti s muzom ale laka ma to skusit.len som.z ba
ahojte ja hladam par ktory by ma zobral k sebe a trosku v tomto priucil
mubi
mubi Неактивный 7 лет назад
som bi pasiv. rád by som čisto ustami uspokojil oboch . ideálne starší po 50tke :)
Ja ženatý bi versatil a neviem prečo aj odpisujem lebo tu je už problém nájsť aj dačo reálne každý len áno áno a potom skutek útek som od ZM do lv mam 28km ak máte záujem môžme sak kafco a keď budu sympatie môžme aj viac pri prvom stretku hneď zbadáte že som do pohody zdravý a čistotny chalan
Ahojte. Mám 42r 180cm a 84kg. Som bi pasív a občas si rád oblečiem dámske prádlo. Hľadám pár ktorému by som poslúžil ako orálna alebo análna slúžka. Ak som vás zaujal kľudne mi napíšte. Fotky rád pošlem.
Ahoj,som taký ako Ty,tiež by som veľmi rád našiel seriózny štíhlejší pár po 45-k z obdarenym mužom...