Mne sa páči občas keď sexujeme a náhodou niekto volá stalo sa nám asi dvakrát žena jazdila a ja som telefonoval a držať intonaciu hlasu keď žena jazdí treba skúsiť ale musí to biť prirodzené nie úmysel.Zena vtedy raz sa aj urobila kým dom dotelefonoval dvíha sa mi keym píšem odporúčam pa
Tak a teď o Červené Karkulce prosím 
Je až neuvěřitelné, kolik lidí na zdejším serveru trpí těžkou schííííízou
Je až neuvěřitelné, kolik lidí na zdejším serveru trpí těžkou schííííízou
Nechápu co je na tom schízoooo. Je to jen příběh ze života a milá vzpomínka a jestli tomu nechceš věřit, tvoje věc, nejsem z těch co si vymýšlejí hlouposti a nesmysly. A taky mě zajímá co zajímavého a vzrušujícího zažili jiní. A nezajímají mě hloupé názory některých neinteligentů.
Сообщение было удалено пользователем.
Nevím jak to mají jiné ženy, ale myslím, že kundička není jinak úplně suchá. Když potřebujete rozebírat detaily, tak mě kolegyně nejdříve viděla, když jsem přišel a když jsem ji stáhnul kalhotky, nedříve jsem ji jednou projel prstem, abych se trefil do té správné dírky a nevím jak vy dámy, ale jí to stačilo, aby zvlhla. Bylo to velmi vzrušující pro oba
Ty že by jsi to nedala, nebuď skromná
Myslíš něco ve smyslu : jde to, ale dře to ....
Máš nohy jako srnka, ne tak hubené, ale dlouhé a chlupaté
?
Vím, že to vlákno je starší ... narazil jsem na to náhodou a po přečtení tvého příspěvku jsem si vzpomněl, jak jsem kdysi stahoval takovou divokou chlupatou sviň a neustále musel brousit a měnit nůž, byla jako šmirglpapír. ... jestli jsi spíš divoká sviň, tak to abys na holení nohou přibrala i motorovou brusku místo holítka.
Ta představa mě docela dostala.
Ta představa mě docela dostala.
Tak dveře jsem nezamknul, jen je zavřel. Byla to menší kancelář, kterou sdílela sama. Tehdy jsme se milovali skoro denně (až na jistý týden) nemohli jsme se jeden druhého nabažit, takže se stačilo sebe jen dotknout a byli jsme vzrušený a chtěli jsme jeden druhého.
A mě by zajímalo, jestli ten sexy kolega je tvůj milenec nebo jsi s ním něco měla, případně chceš mít.
A mě by zajímalo, jestli ten sexy kolega je tvůj milenec nebo jsi s ním něco měla, případně chceš mít.
To chápu, někdo to má nastavené tak. Možná proto těžko pochopíš tu živočišnou touhu po kolegyni. Nechci tě nějak urazit, možná, že jsi něco takového živočišného zažila.
Mě se jednou při akci povedlo zvednout telefon šéfovi. Napíšu případě blog. Na komentář je to moc dlouhé :)))

Sex při telefonování
Sex při telefonování
Máte někdo nějaké podobné zkušenosti a zážitky?