Tantra masaze

Najdeme odvaznou zenu na tantrickou masaz

Takė mě zajimá kvalitní tantra masáž chci to zkusit ,ale mám trochu obavy.
Ví někdo něco v Brně?
chodím už dlouho na tantru masáže a jsem spokojena. není nad to se věnovat jen sama sobě a to se odráží i v celkovém uspokojení. Ze zkušenosti můžu říci, že raději ke staršímu masérovi, než k mladšímu.*16*
Hlavně si neberte inspiraci z videí, které jsou na erotickém netu dostupné. Je to vzorová ukázka jak se to dělat nemá. To nemá s tantra masáží vůbec nic společného.
jde o to, jak kdo a co od tantry očekává. Já prožívám ty doteky jako předehru a nakonec toužebné vyvrcholení. Ke konci už to někdy fakt nejde vydržet.
Mnoho zájemců o naše masážní služby si pletou tantra masáže s poskytováním erotických služeb. Takže jen pro upřesnění tantra masáže nejsou o souloži a pohlavním styku. V případě zájmu rádi poskytneme doplňující informace. Lenka a Ivan
Ahok kde se da najít kvalitní tantra masáže na Moravě???Dekuji.
My chodíme na párové masáže do podniku Sweet Sin (http://sweetsin.cz/). Můžeme jedině doporučit :)
To nevadí, hlavně že ví co je nejdůležitější a co se učí potom. *18*
V případě jakýkoliv masáží je primárně nutné znát anatomii člověka. V případě kvalitni tantra masáže je vhodné znát něco z psychologie. Pokud má mít proces určitý náboj je dobré mít vzájemnou důvěru a soulad duši. Pak to má ten správný efekt.
Přesně tak, anatomie je nejdůležitější, potom se učíš různé nervové body a tak
Сообщение было удалено пользователем.
Klientelu si musíš vytvořit mimo tyto a podobné stránky.
*277* Tantra a nuru masáže s vyvrcholením v PN na profi úrovni *15*
Pár nabízí tantra masáže ve vašem zázemí. Rádi přijedeme a předvedeme ctyrrucni masáž.
Сообщение было удалено пользователем.