Cruising Nové Zámky

Spoločné honenie, fajčenie, stretávanie sa

Ahoj ! Napadlo mi že by bolo super keby po zotmení sa stretávame Bi & Gay komunita v BERKU ako sú lavičky za tou reštauráciou . pri tom výbehu zvierat a v tej rovnej dlhej uličke kolmo na to.
Сообщение было удалено пользователем.
No super že ste našli túto tému . Nejaký senior čo by sa chcel stretnúť ?
Šiel by som niekam...vek?

Nápis kľudne ak vyhonis ..
Dnes tam zas budem o 20:00 pri zvieratach ako su lavičky. mohol by prisť nejaký senior :)
Tak nakoniec sme sa tam stretli dvaja s Klikni_Sem pokecali sme a našli super miesto kde sa da takto chodiť. Škoda že pršalo. Dnes večer tam idem znova, on hovoril že asi tiež. Popri hladani sme narazili na jedneho asi 35 - 40tnika ktorý určite prišiel tiež kvôli tomuto ale nejako sa hanbil predviesť a ušiel .
Pre ostatných zídete do berku idete stále rovno, prejdete reštauráciu, až za ňou je T-čko križovatka na ktorej sa dáte do prava a uvidíte nové lavičky pri výbehu Zoo . popri nich je odbočka do husteho lesa taka rovna betonka takže na tej križovatke je idealne sa stretať. znamenie je tiché piskanie alebo lusknutie prstov Dnes znova o 20:00 čakám!
Ahoj. tiež som nad tým uvažoval .. Ja by som niekedy možno dobehol .
Môžme sa dohodnúť na stretku... Pri letím 19teho augusta na týždeň domov...
V auguste 19teho prídem domov do nz... Môžme sa sa dohodnúť a stretnúť v berku...