Ahoj, jihočeské kempy jsou fajn. Někdo v okolí Šumavy, Antygl, Rejstejn a dale po vode, tento týden? Spolecne sluneni atd:)
Poděbrady kemp....sobota.....kdyby někdo chtěl popovídat
Někdo v tento týden v kempu Kokořínský důl?
Někdo v kempu Europacamp Bojkovice?
Kamencové jezero? Návštěva nuda pláže .
Kemp Lipno modřín někdo? :) ideálně fajn pár :)
Ak prídete na budúci týždeň kempovať na Hrádek, Oplatil môžme si večer a v noci užívať........
Tet někdo bolevák pár já divák
Kamencové jezero?Nudapláž a večer kemp?
Máte Někdo nápady kde je pěkná rekreační voda s pláží na koupačku a vedle kousek hned kemp ? Chci vzít tu svoji na šoustaci akci..
Hracholusky někdo? Pište na profil.
Сообщение было удалено пользователем.
Když plánujete festival Rožmberk ?
Vyráží někdo třeba do kempu Pilská nádrž ve Žďáru nad Sázavou?
Je nějaký pár teď nebo dojede do kempu na Lipno..
Jsme s kámoškou ...
Jsme s kámoškou ...
Kdo je teď s ženou někde v kempu a kde ?
Jinolice je někdo ze by sme něco vymyslely
Ježíš to je nuda a já bych mrdal
Pořad nikdo ani ted hned nekde tady
Kamencové jezero?Návštěva nudapláže a večer kemp?
Kdo je teď na Lipně a kde v kempu ?
To je až tak slyšet jo ? Tvl ,....................
.......
.......
Třeba teď v Hořicích by to bylo fajn
Milovice u Hořic? Nebo? Tam budeme příští týden
Ano třeba tam a nebo tam tento víkend je Rockfest😉
Pojďme udělat sráz kempařu v párech a vyjet do kempu .. třeba Vranov pláž nebo Lipno modřín ..
Třeba od neděle 17.7. na pár dní ..
Přihlaste se kdo by jel a Kam by to pro vás bylo lepší
. Musí být aspoň tři páry stany aby se jelo .. tak to pojďte probrat a domluvit ..
Třeba od neděle 17.7. na pár dní ..
Přihlaste se kdo by jel a Kam by to pro vás bylo lepší
. Musí být aspoň tři páry stany aby se jelo .. tak to pojďte probrat a domluvit ..
dobrý nápad se nějaký vikend domluvit a sejít se
To vzrušení večer stanu vedle sebe jak se začne akce ozývat ze stanu vzrušení je nepopsatelný 👍👍👍
Někdo kemp Slunečná u Krkonoš tento týden?
Nekdo Jinolice tento vikend? Budeme s kamaradkou…
taky bych to rád zažil i jen jako divák
Sice ne v kempech, ale pod stanem spíme často, hodně času trávíme na horách. V turisticky oblíbených lokalitách se nějací sousedi v doslechu skoro vždycky najdou, takže se většinou mírním. Když jsme ale posledně stanovali u Tete Rousse, foukalo v noci tak silně, že jsem hlasitost vůbec neřešila a užívala jsem si to se vším všudy. Až ve chvíli, kdy jsme skončili, jsem si uvědomila, že vítr přestal a venkovní ticho narušuje jenom cinkání výstroje lidí, kteří se zrovna chystali nahoru :-D
Někdo z kraje července ve Vizovicích? :)
Ve Vizovicich je kemp??? Kde?
Kemping Bad Schandau hned vedle Labe. Nemci se nezdaji ske umeji se odvazat. Mezi 01-02h natvrdo sukani s jejim vzdychanim a pleskanim tel hned vedle ve stanu. Pomerne dobra vydrz. Hned po ukonceni z druhe strany asi koureni s pridusenim vzdychal muz a krasne cvachtani a grgklani ale jen 10 min pak on vyvrcholil. Vse hned v tesnem okoli. Prijemna noc…
Někdo auto kemp Jinolice? Kouknu přidám
V tom ses probudil s rukou v nočníku?
Rádi bychom navštívili obytňákem nějaký hezký kemp, nebo místo u vody.Nejlépe kde je i nudapláž. Při té příležitosti se seznámili se samotným mužem a trávili s ním třeba "nudění" a hezké večery.
No, pokud už nejste zavaleni nabídkami, já jsem docela vášnivý cyklista, mîsto obytňáku vozím sice jen hamaku, ale dobrou společností nepohrdnu 😇
Stačí projevit zájem do SZ 😉 (отредактировано)
Stačí projevit zájem do SZ 😉 (отредактировано)
Víkend se blíží, počasí má být hezké.
. Vyráží někdo někam?
. Vyráží někdo někam?
Hezkých kempů a míst je hodně. Jestli chcete, napište.
Co znamená mírnit 😉? Letos v jednom kempu jsem slyšel paní nebo slečnu, která se snažila mírnit do polštáře, ale moc jí to nešlo. Byla hezky slyšet a uživala si to.
Nebude někdo v ATC Merkur od 28.7.-1.8.?
Kam jedete o vikendu kempovat?
Kemp Bojkovice nebo Luhačovice. Bude někdo poblíž?
(отредактировано)
Tak co letos vyrazit ve více párech do společného Campu udělat takový jako neoficiální sraz a postavit stany kolem sebe a v noci by to byl zážitek ze stanu .. 👍👍
Můžeš to zorganizovat 😉. Nejlépe nějaký kemp typu Merkur nebo Vranovská pláž.
No bůh ví co tou kobrou dotyčný ale myslel :)) téhle termín jsem většinou slyšel při jiných příležitostech :))
Jezdíte jen pod stan 🎪 nebo jsou tady i karavanisti?
Mame i obytne auto ;) Ale ztoho moc zvuky nejdou ;)
kam jezdáte na jihu do kempu? já Lipno Modřín
Zlata Koruna,A kolem Lipna snad vse
Máme taky obytné auto a při otevřených oknech nás slyšet je...a auto se dost houpe :-)
Ono je to slyšet i přes zevřená okna
Ale jdou a pokud není zaparkované, pěkně se houpe 😊
Je tady někdo , kdo jezdí s karavanem a nejen pod stan ?
Není tu někdo z kempu z Kácova?
Nějaký pár od teď v campu ČR ??
Je někdo na Vranově ? jsme z manželkou v campu .
Bude někdo od úterý 6. srpna ve stanu nebo v campu pláž ?
Mě baví a neskutečně vzrušuje poslouchat i koukat. Ať už v paneláku přes zeď (když tam byli správní sousedi
) nebo v kempu u stanů. Když je zrovna s kým, tak na to vlítnem, to se nedá jinak vydržet
a nebo pokud je to možné, tak si ho vyhoním.
Ale nejraději bych se samozřejmě přidal. Je to i takový můj malý erotický sen, abych někde potkal píchající pár a byl přizván k tomu se přidat
Ale vzrušuje mě to i z druhé strany, tedy být poslouchán či viděn, je to dost rajcovní. Proto to rád dělám na veřejných místech, je to skvělý adrenalin a vzrušení
Mate někdo tipy kde jsou v kempech společne sprchy ? to by jsme radi vyzkoušely .
My jsme v kempu vodackem v Dolanech u Plzne ,ted se jdem zrovna spolecne osprchnout
Nikdo neprisel, ale dobry adrenalin.
Dneska krásný šukání ve Zlaté Koruně v kempu ;) Na trávě ;) i šmírák byl 😊😊
Jezdí někdo na Lipno do kempu Modrin?
Nevite, kde jsou spolecne sprchy? Jednou jsme v takovem kempu byli a libilo se nam to.
Já tedy nevím, ale my jsme měli společné sprchy vždy, když se tam manželka sama bála a tak jsem chodil do dámských sprch s ním. Občas se i stalo, že tam přišla i nějaká jiná žena a nijak to neřešila a klidně se přede mnou svlékla a osprchovala. Bylo to milé se při sprchování na ni dívat, sprchy totiž neměly závěsy.
Přijďte si nás příští týden poslechnout do kempu na pláži v Ückeritzu
jojo mi nedavno v osamocenem lomu, ja ho v ni mel az po koule a najednou nam zacal nekdo chodit kolem stanu :) , tak me to vzrusilo ze jsem se rozjel tak ze jsem ho nestihl ani vystrcit
Kdo kam pojedete do kempu o prazdninach pište datum a město a nazev kempu at se mužeme přidat a třeba postavit stan vedle čim vice nas bude psat tim větši vzrušo to bude .
Ahoj kam se letos kdo chystate do kempu zasexovat pod stan připadně dejte tipy na kempy at vime kam vyrazit a pujdem po zvuku a přidame se s manželkou i my ve stanu .
My jsme tez nateseni na vsechno co se v lete odehraje :) nejedete nekdo tento vikend na jih cech? Spani je v planu pod sirakem, ale klidne nechame nejaky par poslechnout kdyz bude zajem a na oplatku nechate poslechnout vy nas :)
ahoj my ideme s priatelkou tento vikend niekam na juznu moravu bud pasohlavky alebo by sme radi do ostrozskej kludne aj mimo kemp prida sa niekto?
Nějaký tip na hlučnějši kempy na jihu čech? ;)
Presne tak :) Milujem to :)Je to to nejvic
Tak přesně tohle jsme zažili v létě na Cepu, najít si volné místo u vody, koupání šukání a diváci se za chvíli taky našli, ale neodvážili se přijít blíž, jejich škoda mohli se přidat😁a v kempu ve stanu, no proč ne, pak jen slyšíš, jak se zvenku ozývá, ty vole tam někdo šuká, rádi provokujem
Chci se zeptat, na Cepu je i nuda?
Tak přesně jsi vystihl/a to co nás vzrušuje.provokace
Zažili jsme v kempu ,ale mě to připadalo, jako by ji tam někdo vraždil :-) :-) :-)
To sem asi byla já :-)))))))))
Tak to je hezké ;) Kde to bylo?
Camp Merkur ... tam se dějí věci 

Treba jo 😂😂 ale obcas krici pekne to je fakt
No prostě už aby bylo léto.Kdyby někdo z jihu ;) Tak pokec proběhnout může ;) Třeba dáme poslechnout
Už se někdo někam chystá?Na dovolenou pod stan?
Zprvu to vypadalo, že se chlubíš, že tam všude jsi šoustal a ty jsi jen šmíroval
Přesně tak ;) Tak třeba si nás na Rožumberku poslechneš ;) Hlučný jsme dost 😚😈
Tak si pořiďte velký párty stan, udělejte grupáč a máte to jako " vše v jednom "
A musí to být pod stanem? My jezdíme sexovat létě na nudy a v zimě do wellness.
Kam na nudy? :) taky nas to zajima zaject na nudy...Ale nas spis rajcuje ten zvuk sexu 😜😂
Hezký den, mám jeden luxusní zážitek s Pálavy, a pak že holky nee..;-), jen jestliže stačí oslovit.... ;-)
Taky s tim mam zkusenost ve stanu a muzu doporucit...
Minuly rok ve stanu na vode jsem mel otevreny vchod a jen sitka zapnuta, tak vse bylo videt, ale slecna to zvladla i par divaku bylo. Super zazitek!
Krása :) Jo na vodě je taky vždy fajn ;) Divočina nás bere 😂😂
Ahoj.
Ten největší zážitek na toto téma se mi stal už dávno. Byl jsem tam na kole, v chatce. V chatce vedle mne četli nějakej příběh a prokládali to sexem. Neslyšel jsem podrobnosti a nemohl se nějak dopočítat kolik jich tam je, ale ráno vyšly dvě holky a jeden kluk. No sedl jsem na kolo a jel dál...
Ten největší zážitek na toto téma se mi stal už dávno. Byl jsem tam na kole, v chatce. V chatce vedle mne četli nějakej příběh a prokládali to sexem. Neslyšel jsem podrobnosti a nemohl se nějak dopočítat kolik jich tam je, ale ráno vyšly dvě holky a jeden kluk. No sedl jsem na kolo a jel dál...
Wow :) Tak to muselo být hodně vzrušující ;) A pro toho kluka velice zajímavé 😂😇
Konec diskuze?To moc lidí pod stanem a v kempech nesexuje ;) Škoda
Existuje, ale asi se k tomu nechtějí přiznat nebo psát.
Když já dávám přednost čundru a spaní pod širákem mimo kemp.
Taky zajímavé ;) Ale nás baví ;) Lidi okolo ;)
Ahoj, taky jsem to zazila, na festivalu.... vsude kolem znami a ve stanu takove orgie :-D fakt super
Přesně tak.To je něco nepopsatelnýho a doooost vzrušujícího ;) U nás je tohle každoročně na festáku Hrady a zámky v Ružumberku ;)
Ahoj, to zní moc dobře...ale málokdy je něco slyšet, všichni jsou potichu :-)
Všichni ne ;) Plno ano ale ne všichni ;)Kord po alkoholu :)
To je přeci jedno šavle, nebo kordy, obojí je vhodná zbraň, šavle i vděčná, tím pádem to stejně skončí u píchání
a trocha alkoholu na uvolnění zábran není na škodu
Přesně tak :) zkušenosti jsou jo?
Snad nekdy zazijeme.
Je to super.Nikdy jsem si neříkala,že by nás tohle vzrušovalo.A ejhle ono jo a dost 🙂

Sex v kempech
Pokec atd.