Bezvědomí při orgasmu

Bývalá partnerka při orgasmu upadla do cca 3m

Bývalá partnerka při oralnim sexu upadla téměř do bezvědomí Byla úplně mimo a tento stav trval snad 3 až 5 min.Docela jsem se o ni bál Máte podobnou zkušenost?
Nechci ti brat pocit hrdinneho vykonu, ale to ma priznaky epilepsie.....
Tak něco podobného jsem měl s manželkou. Měla to nejraději zezadu a když se opravdu udělala tak asi na pět vteřin vypnula a musel jsem jí chitit aby nespadla na zem. Poprvé jsem se lekl, ale probrali jsme to a pak jsem to bral jako příjemný pocit.
Сообщение было удалено пользователем.
Nebýt to forum až tak moc veřejné, napsal bych pár historek tématu. Bohužel jsou tak moc zvláštní a konkrétní, že z jistých kompromitujících důvodů by nebylo vhodné je zveřejnit.
Dneska má člověk alespoň na co vzpomínat, bujaré mládí bylo TOP *2*
Taky jsem byl samozřejmě pyšný,jenže vidět ji,jam ma oči v sloup a tělo v nekoordinovane křeči...
Je zde nějaká zena s podobnou zkušeností?
Není to nic zvláštního.Za svůj život jsem už několik takových žen poznal...Je však fakt,že když jsem to viděl poprvé,tak jsem byl dost vyděšený!!!Každá žena požívá orgasmus jinak...*14*
Přesně tak, každá má ten inštrument naladěný jinak, tak i orgasmus probíhá dle toho. Od některých žen, by se stavaři mohli učit, jak vypadá správný most. *4*

Když šoustají lidožroutí, tak se chýše z proutí kroutí *5*
Půl minuty není bezvědomí, ale jen přestávka mezi chrápáním *4*
To mi připomnělo jeden vtip:

Mladá žena leží na ARU v kómatu a sestřičky ji umývají. Když jí přejedou houbou mezi nohama, přístroje ukážou mírné zlepšení životních funkcí.
Podiví se a zkusí to znovu. Přístroje začnou znova ukazovat zlepšení.
Potom jedna sestřička povídá té druhé "Poslouchej, proč ji máme tady vzrušovat my? Vždyť má v čekárně manžela. Ten je povinný jí v takové situaci pomoct."
Přijdou do čekárny a říkají mu: "Máme pro Vás dobrou zprávu. Přišli jsme na to, že by Vaši ženu mohl probrat z kómatu orální sex. Jste ochoten to pro ni udělat?"
Muž souhlasí a zamkne se v pokoji své ženy. Po deseti minutách vychází ven, zapíná si kalhoty a smutně povídá: "Asi se udusila".
Omlouvam se, chtel jsem to jenom odlehcit :o)
V tu chvili by zrejme taky nevedel co mam delat
Jenom pro představu... a do toho stavu se dostala při tvém orgasmu, když tě kouřila, nebo při jejím orgasmu, když jsi ji lízal???
V prvním případě mohlo jít např. o utopení... *71*
Samozřejmě při jejím orgasmu Když se probrala nemohla chvíli chodit