Jen pro zajímavost

Kolik vás tu je?

Zajímalo by nás kolik ti je sestřiček, doktorů,doktorek? Opravdových.Musi to být vzrušující jít do nemocnice atd..a říct si jo to je ona ta krásná sestřička s amatérů.Uz jen ta představa vydet krásnou sestru a rict jsi ta by stála za hřích.Poznal vás tu někdo?Nebo ví že jste to vy?Jak to dopadlo?On byl jednou ve trojce se sestrou,byla to milenka pacienta.
Proč zrovna sestřičky a doktoři? To můžou být i lidé pracující v obchodních centrech, různé prodavačky, policajti, pracovníci úřadů atd..
jsem tady, ale že bych našel nebo dokonce poznal někoho od nás ze špitálu nebo nedej bože pacientů/pacientek zrovns tady, to se mi ještě nestalo
Jeden muz z paru tady porad pise o sve zene sestricce a doufa, ze ji nekdo pozna;-)
Myslí si, že sestřičky a lékaři jsou jiní lidé jako každý tady????*3**3*
Mě by spíš zajímalo kolik je tady lidi co chápou že práce je práce zábava je zábava a že ve většině zaměstnání se pracuje a nešuká. Joo kdyby to tu řešil nějaký 18lety zajíček, tak to pochopím - ale zdejší muži procházející druhou či třetí můžou jsou opravdu směšní.
V práci se nešuka ? A od kdy ? Pokud vím tak v zaměstnání kde je větší kolektiv se vždy nedalo a vždy bude. Za to ty máš všechny mízy za sebou už asi vid
Chudaci. Koukat na to cely den v praci a pak jeste ve svem volnu...