rad nosim silonky jako holka

pěkné stehna v silonkach

jsem bi,ale rad nosim mini sukni a pod nimi silonky a sexi kalhotky koho to rajcuje jen muži od 55 let nahoru
NO RÁD BYCH SI SÁHL POD TVOU SUKENKU! (отредактировано)
Kazdy at si nosi to v cem je mu dobre. Otazka je jak to pak na kom vypada. Jestli jsi bez chlupu a mas nohy tvarovany jako zena treba i dobre. Ale na chlupatych mizsky tvarovanych nohou hnus.
Já som starší a nosím spodne pradlo silonky apodprsenku a je to super
No to musí být úplně bomba *3**3**3*
Pořád si případaš jako chlap? Nebo jako nějaká bukvice.....
Super já též nosím kalhotky silonky a podotykam že aj tanka zenke.
Nevím či si posadnuty a všude si a máš blbě keci a kritizuje seba.
Kam ten svět spěje... *385*
Muži nosí tanga, silonky, nechávají si protahovat zadky....a ještě se tím chlubí *1*
Moje řeč..Silonky na mužích vypadají hrozně. A co se týká protahování zadků, proč né. Ovšem pokud si muž nechá protahovat zadek a nebo to své partnerce dělá do zadečku, tak má dotyčný muž bisexuální sklony.
Každý čistý hetero chlap bude šukat do kundičky a ne do zadečku. Do zadečku se šukají gayové. Pokud má muž rád analní analní sex, je ti buď gay a nebo má v sobě určitou bisexualitu. Jenže tohle muži neradi přiznávají.
A jaké má muž sklony, když líže ženě kundičku, když je to praktika lesbiček, a jaké má žena sklony když kouří penis, když je to praktika gayů
Сообщение было удалено пользователем.
*3**3**3* tak takovou kravinu už dlouho nedávali ani na nově, tak to jsem asi gay i když se holím a pravidelně myju, že? A nebudu mít třeba taky chlupaté dlaně z honění? Nemáš ráda do análu, ok, ale osočování každého kdo to má rád zavání chováním primitiva*24*
Přesně tak.... Přitom která nezkusila "áčko", neví o co přichází *4*

btw - mohu to napravit, profi práce zaručena *2*
Kdyby jsme na tom světě byli všichni stejní,nebyla by to moc velká nuda?
Mimochodem mít protaženÿ zadeček,není vůbec špatné*4*
Neříkám být stejný, ale když bůh vytvářel muže, tak si ho nespojoval se silonkami a tangačemi....
To už je spíše takový polo muž, atrapa, parodie na muže.,
Nemám nic proti protažení zadku....u ženy *4*
Сообщение было удалено пользователем.
takze tebe jisto se vic hodi ak je nosis:D .. jinac muzes mi napsat ?
Muže určitě NE! *3*
K ženě mi to jaksi pasuje více...

To určitě nepotřeboval slyšet.Pokud se mu to líbí a vzrušuje ho to,proč ne?
Rozhodně má daleko hezčí nohy než já :)